dimitris212 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Θέλω να φτιάξω ένα DVD από το μηδέν δηλαδή έχω φτιάξει την τανία, έχω φτιάξει τους υπότιτλους, και το menu εκεί που κολάω είναι στους υπότιτλους. Δηλαδή αυτός που θα δει την ταινία να μπορεί να επιλέξει αν θέλει να το βλέπει με υπότιτλους ή όχι. Πως γίνεται??
parsifal Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Γίνεται με χρήση προγράμματος DVD authoring [1] που να υποστηρίζει selectable υποτίτλους. [1] Ή κάποιου converter που να κάνει και στοιχειώδες DVD authoring. Αλλά έχεις και μενού, δύσκολο να σου κάνουν δουλειά τέτοιοι converters
micos000 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Ακόμα και με το DVDFlick ή το ConvertXtoDVD να κάνεις το DVD (με εξωτερικούς πάντα υπότιτλους), ο θεατής μπορεί με το κουμπί Subtitles στο τηλεκοντρόλ του dvd player που έχει, να επιλέξει αν θέλει να εμφανίζονται ή όχι οι υπότιτλοι. Αν θέλεις να υπάρχει επιλογή και στο menu, νομίζω ότι, όπως είπε και ο parsifal, όλα τα προγράμματα DVD Authoring δίνουν αυτή την επιλογή, ακόμα και το δωρεάν DVDFlick.
parsifal Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Σκέφτηκα να προτείνω το DVD Flick. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, έχει δύο πλεονεκτήματα και ένα μειονέκτημα: + Αν του δώσεις ως input DVD-compatible video, διαθέτει επιλογή να μην εφαρμόσει reencoding. Έτσι θα εφαρμόσει το κατάλληλο remuxing, η διαδικασία θα τελειώσει πολύ γρήγορα και χωρίς καμμία απώλεια ποιότητας + Παίρνει εξωτερικούς υποτίτλους σε text-based formats (βλ. SRT κλπ) και δημιουργεί selectable subtitle stream στο τελικό αποτέλεσμα - Θα πρέπει να αναδημιουργηθούν τα μενού. Δεν είναι όμως full-blown DVD authoring πρόγραμμα, παρέχει μόνο ορισμένα έτοιμα menu templates. Αν τα μενού που έχει ήδη φτιάξει ο topic starter είναι περίπλοκα (π.χ. περιέχουν animation), δε θα μπορέσει να τα αναδημιουργήσει πλήρως
dimitris212 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Παιδιά είστε φανταστικοί! Να είστε καλά! Θα το δοκιμάσω!! Για άλλη μία φορά με σώσατε!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.