Προς το περιεχόμενο

προβλημα με mac

nickte

Προτεινόμενες αναρτήσεις

αγαπητοι φιλοι ειμαι τελειως αρχαριος προειδοποιω:-)και θελω αν γινεται τη βοηθεια σας.πηγα να κανω update αργουσε πολυ ετσι (πολυ κακως) το εκλεισα απο το κουμπι και κολλησε τελειως στην πρωτη οθονη (γκρι).Το εκλεισα το ανοιξα τιποτα.Αποσυνδεσα επανασυνδεσα τιποτα.Δεν εχω ιδεα τι πρεπει να κανω και δεν θελω με τιποτα να χασω αρχει κλπ..τι μπορω να κανω?Ευχαριστω εκ των προτερων.επειγον

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

αγαπητοι φιλοι ειμαι τελειως αρχαριος προειδοποιω:-)και θελω αν γινεται τη βοηθεια σας.πηγα να κανω update αργουσε πολυ ετσι (πολυ κακως) το εκλεισα απο το κουμπι και κολλησε τελειως στην πρωτη οθονη (γκρι).Το εκλεισα το ανοιξα τιποτα.Αποσυνδεσα επανασυνδεσα τιποτα.Δεν εχω ιδεα τι πρεπει να κανω και δεν θελω με τιποτα να χασω αρχει κλπ..τι μπορω να κανω?Ευχαριστω εκ των προτερων.επειγον

Τι μήχανημα? Εκδοση λειτουργικού?

τι αποσυνδεσες και επανασυνδεσες?καταρχας οντως πρεπει να γραψεις τι μηχανημα και τι εκδοση λειτουργικου χρησιμοποιεις οπως και το ειδος της γκρι οθονης που βλεπεις..Βλεπεις το μηλαρακι?Αν οχι δοκιμασε στην εκκινηση να πατησεις με το που πατησεις το κουμπι εκκινησης το option(alt)+cmd+p+r και περιμενε να επανεκκινησει ο υπολογιστης ενω τα κρατας..Αλλα το βασικοτερο ειναι να μας βοηθησεις να σε βοηθησουμε..

επειδή έκανα και εγώ πρόσφατα update μου πέρασε και νέο firmware. μήπως το φαγες στη φάση του firmware update μετά από reboot? το λέω γιατί και εμένα άργησε κανένα 5 λεπτό αλλά το άφησα να τελειώσει!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...