djtas Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Εχω ένα laptop της TOSHIBA QOSMIO F50-108. Πρόσφατα έβαλα τα windows 7 ultimate. Το πρόβλημα που έχω είναι όταν συνδέω το HDMI με την τηλεόραση έχω μονο εικόνα και όχι ήχο. Έχω κάνει του κόσμου τις ρυθμίσεις αλλά μάταια όλα. Καμιά ιδέα κανείς για το τι μπορεί να φταίει;
fishfemale Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Εχω ένα laptop της TOSHIBA QOSMIO F50-108.Πρόσφατα έβαλα τα windows 7 ultimate. Το πρόβλημα που έχω είναι όταν συνδέω το HDMI με την τηλεόραση έχω μονο εικόνα και όχι ήχο. Έχω κάνει του κόσμου τις ρυθμίσεις αλλά μάταια όλα. Καμιά ιδέα κανείς για το τι μπορεί να φταίει; Δοκίμασες από τις ιδιότητες του ήχου να ενεργοποιήσεις την συσκευή ψηφιακής εξόδου; Όταν βγάζεις όμως το HDMI καλώδιο, θα πρέπει να ξαναρυθμίσεις τον ήχο όπως πριν. Στα Windows 7 δεν ξέρω που ακριβώς είναι η ρύθμιση, πάντως στα vista φαίνεται έτσι:
DDoS Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 δεν πρεπει να ναι αυτο γιατι by default ειναι enable. προβλημα με drivers πρεπει ναναι γιατι τα 7 πασχουν ακομη
konandrio Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 δεν πρεπει να ναι αυτο γιατι by default ειναι enable. προβλημα με drivers πρεπει ναναι γιατι τα 7 πασχουν ακομη Αν εχεις ηχο απο τα ηχεια και δεν εχεις στην τηλεοραση ειναι σιγουρα η ρυθμιση που σου λεει ο φιλος.
djtas Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Αν εχεις ηχο απο τα ηχεια και δεν εχεις στην τηλεοραση ειναι σιγουρα η ρυθμιση που σου λεει ο φιλος. Τις ρυθμίσεις αυτές που λέει ο φίλος τις έχω κάνει αλλά ήχος απο την τηλεόραση τίποτα. Ίσως να είναι drivers τι να πω δεν βρίσκω άλλη εξήγηση. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:16 ---------- Το κάνω αυτό φίλε μου δείχνει ότι παίρνει σήμα αλλά τίποτα από ήχο στη τηλεόραση.
Kariajoulas Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 To ίδιο μου κάνει και εμένα αλλά από desk-top pc. Στην αρχή δεν μπορούσα να βγάλω ήχο ούτε προς την έξοδο στο στερεοφωνικό. Μετά έκανα τις ρυθμίσεις που σημειώνει ο fishfemale και μπορώ να ακούω τουλάχιστον ήχο από τα ηχεία του στερεοφωνικού. Στα ηχεία της τηλεόρασης όμως με το HDMI καλώδιο τζίφος.... Όταν συνδέω το lap-top με την τηλεόραση (βγάζει έξοδο DVI και συνδέω και έξτρα ένα καλώδιο ήχου) παίζουν μια χαρά εικόνα και ήχος. Η διαφορά είναι ότι στο lap-top έχω winXP ενώ στο desk-top win7....
djtas Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 To ίδιο μου κάνει και εμένα αλλά από desk-top pc. Στην αρχή δεν μπορούσα να βγάλω ήχο ούτε προς την έξοδο στο στερεοφωνικό. Μετά έκανα τις ρυθμίσεις που σημειώνει ο fishfemale και μπορώ να ακούω τουλάχιστον ήχο από τα ηχεία του στερεοφωνικού. Στα ηχεία της τηλεόρασης όμως με το HDMI καλώδιο τζίφος.... Όταν συνδέω το lap-top με την τηλεόραση (βγάζει έξοδο DVI και συνδέω και έξτρα ένα καλώδιο ήχου) παίζουν μια χαρά εικόνα και ήχος. Η διαφορά είναι ότι στο lap-top έχω winXP ενώ στο desk-top win7.... Τότε σίγουρα πρέπει να φταίνε οι drivers.Δεν μπορώ να φανταστώ ούτε να πειράξω κάτι άλλο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.