Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
...Γιατί για να ολοκληρώσεις όλα τα achievements ...πρέπει να έχεις και guild από πίσω ...και "χαμάληδες" να σε προμηθεύουν με consumables.

Απ' οτι με πληροφορούν καμμένα άτομα της "πίατσας", το προφίλ του είναι bugαρισμένο ή έχει κάνει hack. Αν δείτε στο PvP έχει ένα παραπάνω achievement (165 / 164) απο το κανονικό, και ενω δεν έχει πάρει τα christmas achievements, έχει συμπληρώσει το score. Λογικά αν είναι έτσι ...θα φάει ban.

τωρα καταλαβαίνω περίπου πως μπορει να ενιώθε ο πατέρας μου οταν του έκανα, πριν 5-6 χρόνια, μια εισαγωγή στη χρήση του... ΙΕ :lol:

νιώθω σαν άνθρωπος των σπηλαίων :fear:

το ban τό πιασα πάντως

:-)

• Απαντ. 130
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Μα καλά εκεί στην Ταιβαν μόνο με games ασχολούνται? Ήθελα να'ξερα ΠΟΙΟΣ δουλεύει σ'αυτην την χώρα?

στο σπιτι ΤΟΥ κρεμασμενου δεν μιλανε για σχοινι :-)

μονο εγω καταλαβα οτι το ποστ εκατονταρχου:P ειναι ειρωνικο?

Δημοσ.
Μα καλά εκεί στην Ταιβαν μόνο με games ασχολούνται? Ήθελα να'ξερα ΠΟΙΟΣ δουλεύει σ'αυτην την χώρα?

το made in taiwan δε σου λεει κατι; Μονα τους φτιαχνονται; Πως στο καλο βγηκε αυτο το συμπερασμα-απορια;;;;;

Δημοσ.

Θα ημουν πολυ περηφανος αν τον ειχα γιο μου.Επισης θα πρεπει ολοι να μαθουμε απο εκεινον αφου εκανε εθνικα υπερηφανη μια ολοκληρη χωρα!Ενα μεγαλο μπραβο σε αυτο το παιδι που με τις 11 αγκαλιες του ειναι σαν να αγκαλιασε εναν ολοκληρο πλανητη!Τερμα πια οι φυλετικες διακρισεις...ολοι θα γινουμε ενα!!!Μια τεραστια αγκαλια ολοι μαζι!!!

Δημοσ.
Απ' οτι με πληροφορούν καμμένα άτομα της "πίατσας", το προφίλ του είναι bugαρισμένο ή έχει κάνει hack. Αν δείτε στο PvP έχει ένα παραπάνω achievement (165 / 164) απο το κανονικό, και ενω δεν έχει πάρει τα christmas achievements, έχει συμπληρώσει το score. Λογικά αν είναι έτσι (το πιο πιθανό απ' οτι μου λένε, έχει επαναληφθεί στο παρελθόν απ άλλους), θα φάει ban.

Άκυρη η είδηση..

Διαβάζουμε το άρθρο και μετά σχολιάζουμε...

his World Events achievements are down to 138/139 because of that, luckily a bug with an old PvP achievement gives him 165/164
κλπ.
  • Super Moderators
Δημοσ.
Απ' οτι με πληροφορούν καμμένα άτομα της "πίατσας", το προφίλ του είναι bugαρισμένο ή έχει κάνει hack.

αν ήταν η ζήλια ψώρα θα τρωγόταν όλη η χώρα/πλανήτης :P

Δημοσ.

Ναι δεν παίζω WoW, και ούτε με ενδιαφέρει να ασχοληθώ με το συγκεκριμένο παραλήρημα. Αυτό μου το είπαν άνθρωποι που ξέρουν, δεν το έβγαλα ουρανοκατέβατο.

Δημοσ.

Και απο δω και πέρα τι ; Θα τον πιάσει κανα στερητικό :-) Αυτόν έπρεπε να τον εχουν σε κανένα ερευνητικό κέντρο να ψάχνει το θεραπεία για τον καρκίνο με το πείσμα-κολλημά του θα είχαμε σωθεί. :lol: βλέπω στην συνέχεια να βγάζει και τίποτα προσωπικά αντικείμενα σε πλειστηριασμό πχ ποντίκι-πληκτρολόγιο :-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...