random Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 ...Γιατί για να ολοκληρώσεις όλα τα achievements ...πρέπει να έχεις και guild από πίσω ...και "χαμάληδες" να σε προμηθεύουν με consumables. Απ' οτι με πληροφορούν καμμένα άτομα της "πίατσας", το προφίλ του είναι bugαρισμένο ή έχει κάνει hack. Αν δείτε στο PvP έχει ένα παραπάνω achievement (165 / 164) απο το κανονικό, και ενω δεν έχει πάρει τα christmas achievements, έχει συμπληρώσει το score. Λογικά αν είναι έτσι ...θα φάει ban. τωρα καταλαβαίνω περίπου πως μπορει να ενιώθε ο πατέρας μου οταν του έκανα, πριν 5-6 χρόνια, μια εισαγωγή στη χρήση του... ΙΕ νιώθω σαν άνθρωπος των σπηλαίων το ban τό πιασα πάντως
Psycho_Warhead Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Ναι τετοιους θελει η ανθρωποτητα τι αλλο θα ακουσω Θεε μου.....Αυτα τα λιωματα δεν εχουν ζωη
PunkBuster Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Μα καλά εκεί στην Ταιβαν μόνο με games ασχολούνται? Ήθελα να'ξερα ΠΟΙΟΣ δουλεύει σ'αυτην την χώρα?
million_voices Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Μα καλά εκεί στην Ταιβαν μόνο με games ασχολούνται? Ήθελα να'ξερα ΠΟΙΟΣ δουλεύει σ'αυτην την χώρα? στο σπιτι ΤΟΥ κρεμασμενου δεν μιλανε για σχοινι μονο εγω καταλαβα οτι το ποστ εκατονταρχου ειναι ειρωνικο?
disqualified Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Μα καλά εκεί στην Ταιβαν μόνο με games ασχολούνται? Ήθελα να'ξερα ΠΟΙΟΣ δουλεύει σ'αυτην την χώρα? το made in taiwan δε σου λεει κατι; Μονα τους φτιαχνονται; Πως στο καλο βγηκε αυτο το συμπερασμα-απορια;;;;;
Fronimitis Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Θα ημουν πολυ περηφανος αν τον ειχα γιο μου.Επισης θα πρεπει ολοι να μαθουμε απο εκεινον αφου εκανε εθνικα υπερηφανη μια ολοκληρη χωρα!Ενα μεγαλο μπραβο σε αυτο το παιδι που με τις 11 αγκαλιες του ειναι σαν να αγκαλιασε εναν ολοκληρο πλανητη!Τερμα πια οι φυλετικες διακρισεις...ολοι θα γινουμε ενα!!!Μια τεραστια αγκαλια ολοι μαζι!!!
Pink_Panther Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Απ' οτι με πληροφορούν καμμένα άτομα της "πίατσας", το προφίλ του είναι bugαρισμένο ή έχει κάνει hack. Αν δείτε στο PvP έχει ένα παραπάνω achievement (165 / 164) απο το κανονικό, και ενω δεν έχει πάρει τα christmas achievements, έχει συμπληρώσει το score. Λογικά αν είναι έτσι (το πιο πιθανό απ' οτι μου λένε, έχει επαναληφθεί στο παρελθόν απ άλλους), θα φάει ban. Άκυρη η είδηση.. Διαβάζουμε το άρθρο και μετά σχολιάζουμε... his World Events achievements are down to 138/139 because of that, luckily a bug with an old PvP achievement gives him 165/164 κλπ.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Απ' οτι με πληροφορούν καμμένα άτομα της "πίατσας", το προφίλ του είναι bugαρισμένο ή έχει κάνει hack. αν ήταν η ζήλια ψώρα θα τρωγόταν όλη η χώρα/πλανήτης
Tilemaxx Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Ναι δεν παίζω WoW, και ούτε με ενδιαφέρει να ασχοληθώ με το συγκεκριμένο παραλήρημα. Αυτό μου το είπαν άνθρωποι που ξέρουν, δεν το έβγαλα ουρανοκατέβατο.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 για αυτούς λέω ζήλια, όχι για σένα
toni50 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 απο αυτον θα αγορασω καρβουνα για να ψησω της μπριζολες μου
Deponakias Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Ταϊβανέζος ολοκλήρωσε το World of Warcraft Eις ανώτερα
Tilemaxx Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 για αυτούς λέω ζήλια, όχι για σένα Πάσο. Τώρα εσύ μπορεί να πείς "όποιος έχει την μύγα", αλλά δεν πειράζει
Captain Nemo Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Και απο δω και πέρα τι ; Θα τον πιάσει κανα στερητικό Αυτόν έπρεπε να τον εχουν σε κανένα ερευνητικό κέντρο να ψάχνει το θεραπεία για τον καρκίνο με το πείσμα-κολλημά του θα είχαμε σωθεί. βλέπω στην συνέχεια να βγάζει και τίποτα προσωπικά αντικείμενα σε πλειστηριασμό πχ ποντίκι-πληκτρολόγιο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα