crAss Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2002 Πήρα καινούργιο κουτί το οποίο είναι μαύρο. Έβαψα floppy, dvdrom μαύρα και έδεσαν πολύ καλύτερα.Το θέμα είναι ότι το cdrw έχει ακόμα εγγύηση και φοβάμαι πως αν το βάψω την χάνω. Υπάρχει κανένας τρόπος να αλλάξει το χρώμα, με αναστρέψιμο όμως τρόπο, ούτως ώστε αν χρειαστεί να επεστραφεί στο κανονικό λευκό του χρώμα? crAss
georgeadams Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2002 Δεν νομίζω. Μπορείς όμως να κάνεις "Stealth Mod", δηλαδή να βάλεις το CDRW μερικά χιλιοστά πιό μέσα και να κολλήσεις πάνω στο πορτάκι του (με ταινία διπλής όψης για να μπορεί να αφαιρεθεί με ασφάλεια) ένα "καπάκι" από αυτά που κανονικά καλύπτουν τις αχρησιμοποίητες θέσεις 5.25. Μετά θα πρέπει να κάνεις Eject μέσα από τα windows, αλλά δεν θα χαλάσει η εμφάνιση του Tower. Το έθεσα πολύ απλοϊκά, αλλά αν δεν το κατάλαβες, κάνε ένα search για τις λέξεις "Drive Stealth Mode" σε κάποια μηχανή αναζήτησης και θα βρεις πάρα πολλά παραδείγματα. Αν θυμάμαι καλά, κάτι αντίστοιχο έχουν κάνει κι άλλοι από εδώ μέσα, οπότε κάνε ένα search κι εδώ στην Insomnia...
madsc Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2002 Βάψιμο αναστρέψιμο δεν νομίζω. Ότι χάνεται η εγγύηση χάνεται, το είχα κάνει σε ένα Plextor 24-10-40 & το Πλαίσιο μου είπε τον π**λο, όταν χάλασε. Εγώ έβγαλα το χρώμα με το μπλε της γόμας αλλά εκτός από υπομονή άσε που θέλει και 4-5 γόμες. sc
telikiasmenos Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2002 Antistrepsimo bapsimo den yparxei alla mporeis na kaneis kati wste na mhn fainetai poly asxhmo. Tha pas na breis ayto to mayrodiafanes aytokolhto (poy bazoyn kai sta tzamia gia na ginontao fime) kai tha to kollhseis panw. Tha to kopseis fysika prosektika wste na anoigei to CDRW sou. Mhn fantasteis kanena fobero apotelesma, apla tha spasei ligo thn asprila!
LL_NEO Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2002 Και καλά όσα έχουν πορτάκι. Εγώ που έχω το 106 της Pioneer τι να κάνω?
DeCoN Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2002 Esena basika einai akoma pio efkolo kai aplo... To kalypteis olo kai apla tou kaneis mia xarakia ekei pou exei to slot... etsi den einai?
BrwmogazoS Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2002 gia ta pioneer DVDs poulane bezels se mavro xrwma... alla ligo xlwmo na vreis ellada pisteyw... Toulaxiston sta dika mou CD rom exw kanei stelath mod...me tainia diplhs opshs gia na mhn xasw eggyhses etc....
telikiasmenos Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2002 <blockquote><font class="small">Quote DeCoN:</font><hr> Esena basika einai akoma pio efkolo kai aplo... To kalypteis olo kai apla tou kaneis mia xarakia ekei pou exei to slot... etsi den einai? <hr /></blockquote> Swstos!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.