Moderators GeorgeMan Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Υποψην, ελπιζω να μην εχεις κατα νου να μεταφερεις συχνα το PC ε. Εγω καθε φορα που το βγαζω απο τη θεση του για να το καθαρισω, τρεμει το φυλλοκαρδι μου με τη γκουμουτζοψυκτρα που εχει μεσα. Παιζει ρολο και η μετακινηση λοιπον. +1 για backplate ψυκτρα.
ducatirulez Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Στην περιπτωση μου ισως να χρειαστει πανω απο μια φορα δηλαδη να μονταρω το κουλερ στον χ2 6000 τωρα και μετα απο λιγο καιρο να τον βγαλω μαζι με μητρικη και κουλερ να βαλω τον 955 και να ξαναβαλω τη μητρικη και το κουλερ...:-D Σιγουρα παιζει ρολο και η μετακινηση, μια φορα στις 15 μερες δηλαδη για φυσημα στο κομπρεσερ,δεν ειμαι και τοσο τεμπελης Ποια γκουμουτζοψυκτρα εχεις,χωρις backplate?!
antonl Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 [...] μια φορα στις 15 μερες δηλαδη για φυσημα στο κομπρεσερ,δεν ειμαι και τοσο τεμπελης [...] Βάλε το backplate.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Ποια γκουμουτζοψυκτρα εχεις,χωρις backplate?! Thermalright Ultra 120 extreme εις διπλουν (σε 2 pc εννοω). Με Backplate φυσικα, δεν ειπα καπου οτι εχω χωρις backplate... αλλα και παλι τρεμει το φυλλοκαρδι μου μια στις τοσες που το μετακινω. Ποσο μαλλον εσενα που καθε 15 μερες το μετακινεις για καθαρισμα... +1 ακομα για cooler με backplate. Για να εχεις το κεφαλι σου (σχετικα) ησυχο...
evansdimo Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Εγω βασικα εδω και 4 χρονια εχω μια Hyper6 της CoolerMaster η οποια μαζι με τους 2 ανεμιστηρες της μπορει και να ξεπερναει το κιλο.... Ειναι 800gr χωρις τα fans (Χαλκινη) Παντως ποτε δε μου δημιουργησε το παραμικρο προβλημα εκτος απο τις στιγμες που παω το Pc στο βενζιναδικο για φυσημα που νιωθω το κουτι οτι ειναι αρκετα βαρυ και μου φευγει η μεση
ducatirulez Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Τελικα ουτε αρασε ουτε ζετε evansdimo να υποθεσω οτι κι εσυ με backplate εισαι? Αρα το συμπερασμα ειναι οτι εφοσον καποια ψυκτρα εχει backplate για καποιο λογο το εχει αλλιως δεν το βαζεις και παιρνεις τα ρισκα σου,η βαζεις μια χωρις backplate... Aληθεια για να παει ο 6000 στα 3,4 περιπου ποσο μεγαλη-καλη ψυκτρα θελει? Το ξερω οτι ειναι ερωτηση για το Overclocking & Case Modding αλλα μιας και ανοιξα αυτο το θεμα ειπα να ρωτησω... thanks again
evansdimo Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Ε ναι βεβαια και εχει backplate. Το μανικι ειναι να κανεις την πρωτη εγκατασταση που πρεπει να βγαλεις μητρικη κλπ κλπ. Αλλα απο αποδοση δεν πιστευω οτι μπορω να κερδισω τιποτα παραπανω απο αεροψυξη. Πιστευω οτι με αυτη ειμαι σχεδον στο max σε αερα. Εναν P4 2.4 τον ειχα με αυτη στα 3.2 δυο χρονακια και δουλευε απροβληματιστα χωρις να ειναι πανω απο 53 βαθμους.
zanzavar Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Aληθεια για να παει ο 6000 στα 3,4 περιπου ποσο μεγαλη-καλη ψυκτρα θελει? Το ξερω οτι ειναι ερωτηση για το Overclocking & Case Modding αλλα μιας και ανοιξα αυτο το θεμα ειπα να ρωτησω... thanks again Δε θες και τίποτα σπουδαίο! Μη φοβάσαι, εγώ έχω τον 5600 στα 3,1 με την εργοστασιακή ψύκτρα και σχεδόν χωρίς τέλειο air flow (βλέπεις παλιό κουτί χωρίς θέσεις για ανεμιστήρες) και η θερμοκρασία δεν περνάει αυτές τις μέρες τους 47-48 βαθμούς κελσίου.
ducatirulez Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Κανει δουλεια η στοκ ψυκτρα αλλα κανει και θορυβο ρε γαμωτ... to be continued,Overclocking & Case Modding...
The_Judas Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Είναι σύνηθες φαινόμενο να ξεκουμπώνουν από μόνα τους ή με βοήθεια τα clips (τουλάχιστον ένα). Αν μιλάμε για intel ναι... να δούμε πότε θα φιλοτιμηθεί να αλλάξει το χαζό σύστημα με τα πινς
M@ROUD@S Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Φιλε μου τσεκαρε αν στο κουτι εχει κενο στη μερια που παταει η μητρικη πισω απο τον επεξεργαστη.Αν εχει τοτε μπορεις να βγαζοβαζεις τη ψυχτρα χωρις να βγαζεις τη μητρικη...Προτιμησε backplate ετσι κι αλλιως...
ducatirulez Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Πολυ καλη ιδεα φαινεται αυτο το παραθυρακι,δυστηχως ομως δεν το εχει το ταουερ μου αλλα αν τελικα βγει η μητρικη τοτε θα το αποκτησει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.