Προς το περιεχόμενο

Υδροψυξη σε 1366 socket kai 4870

mchrisober

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια καινουργιος σε θεμα υδροψυξης θα ηθελα να μου σεταρει καποιος ενα συστηματακι για να ψυξω τον i7 και την 4870.

Θα ηθελα να μου παραθεσετε απο ελληνικα μαγαζια μονο ολα τα μερη για να γνωριζω και ποσο περιπου θα μου βγει.

Ευχαριστω προκαταβολικα.

Δημοσ.

(...σαν ιδέα το πέταξα...)

...μακάρι να μπορούσα να βοηθήσω - αλλά είμαι άσχετος με τα νερά, πάντως κατά καιρούς υπήρξαν ανάλογα threads, ρίξε κανένα search και πες και το case σου για τους επόμενους ;)

Δημοσ.
απλα κατι ποιοτικο και καλο... μονιζω γυρω στα 250 ευρο κανεις κατι πολυ καλο...

τι κανεις?:lol:

Στο 8εμα μας τωρα.Και γω ψαχνω κατι αναλογο.Το 8εμα ειναι οτι βρισκεις μεγαλυτερη ποικιλια σε μαγαζια απο εξωτερικο.

Και δεν μας ειπες το κουτι.

Δημοσ.

Εχω αυτο το κουτι: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.650617

εχετε να προτεινετε καποια μαγαζια απο εξωτερικο αξιοπιστα και τσεκαρισμενα????

τα μεταφορικα σκεφτομαι αλλιως δεν θα ειχα προβλημα..

τεσπα το θεμα παραμενει....

Δημοσ.

http://www.performance-pcs.com/catalog/index.php

Φιλε εγω πηρα απο αυτο την υδροψυξη μου. Σε ελληνικα μαγαζια οσο και αν εψαξα δε βρηκα κατι καλο. Ασε που στο Ελλαδισταν εχουν την τρελη ισοτιμια ευρω= δολλαριο.... Το μαγαζι ειναι πολυ γρηγορο και τα σπαει. Αν δεν την επαιζαν στα τελωνεια παιζει να μου ερχοταν και σε 4 μερες η παραγγελια. Μπλοκ δε θα παρεις μονο για 4870. Θα παρεις ενα universal για να μπορεις να το βαλεις και σε αλλες μελλοντικες καρτες. Για οποια βοηθεια χρειαστεις στειλε πμ.

Δημοσ.

+1 στον James :-D πάνω, καλύτερα universal+ψυκτράκια για τις μνήμες, παρά ένα "ολόσωμο" γιατί μετά θα το παντρευτείς, και αν αλλάξεις κάρτα, πρέπει να δώσεις $$ για καινούριο. Το performance-pcs πολύ καλό, αλλά στο τελωνείο μπορεί να χεις θέμα. Δες και αυτά από Αγγλία και Γερμανία, επίσης αξιόπιστα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...