mchrisober Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Παιδια καινουργιος σε θεμα υδροψυξης θα ηθελα να μου σεταρει καποιος ενα συστηματακι για να ψυξω τον i7 και την 4870. Θα ηθελα να μου παραθεσετε απο ελληνικα μαγαζια μονο ολα τα μερη για να γνωριζω και ποσο περιπου θα μου βγει. Ευχαριστω προκαταβολικα.
caution Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 ( αξίζει να αγοράσεις block για την 4870;;; )
mchrisober Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 νομιζω πως ναι, οχι τοσο για την επιδοση, οσο για τον θορυβο... τεσπα καμια προταση δεν παρχει ακομη???
caution Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 (...σαν ιδέα το πέταξα...) ...μακάρι να μπορούσα να βοηθήσω - αλλά είμαι άσχετος με τα νερά, πάντως κατά καιρούς υπήρξαν ανάλογα threads, ρίξε κανένα search και πες και το case σου για τους επόμενους
mchrisober Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 φιλε οντως υπαρχουν αλλα ειναι παλια και τα λινκ τους δεν δουλευουν... ο vatos θυμαμαι ηταν ασσος επι του θεματος...
mchrisober Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 απλα κατι ποιοτικο και καλο... μονιζω γυρω στα 250 ευρο κανεις κατι πολυ καλο...
PaokToTheBone Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 απλα κατι ποιοτικο και καλο... μονιζω γυρω στα 250 ευρο κανεις κατι πολυ καλο... τι κανεις? Στο 8εμα μας τωρα.Και γω ψαχνω κατι αναλογο.Το 8εμα ειναι οτι βρισκεις μεγαλυτερη ποικιλια σε μαγαζια απο εξωτερικο. Και δεν μας ειπες το κουτι.
mchrisober Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Εχω αυτο το κουτι: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.650617 εχετε να προτεινετε καποια μαγαζια απο εξωτερικο αξιοπιστα και τσεκαρισμενα???? τα μεταφορικα σκεφτομαι αλλιως δεν θα ειχα προβλημα.. τεσπα το θεμα παραμενει....
le_bron Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 http://www.performance-pcs.com/catalog/index.php Φιλε εγω πηρα απο αυτο την υδροψυξη μου. Σε ελληνικα μαγαζια οσο και αν εψαξα δε βρηκα κατι καλο. Ασε που στο Ελλαδισταν εχουν την τρελη ισοτιμια ευρω= δολλαριο.... Το μαγαζι ειναι πολυ γρηγορο και τα σπαει. Αν δεν την επαιζαν στα τελωνεια παιζει να μου ερχοταν και σε 4 μερες η παραγγελια. Μπλοκ δε θα παρεις μονο για 4870. Θα παρεις ενα universal για να μπορεις να το βαλεις και σε αλλες μελλοντικες καρτες. Για οποια βοηθεια χρειαστεις στειλε πμ.
mchrisober Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 φιλε le_bron εαν χρειαστω την βοηθεια σου θα σου στειλεω πμ. Παντως λιγο που κοιταξα το καταστημα τα σπαει.... Ευχαριστω
N.I.C Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 +1 στον James πάνω, καλύτερα universal+ψυκτράκια για τις μνήμες, παρά ένα "ολόσωμο" γιατί μετά θα το παντρευτείς, και αν αλλάξεις κάρτα, πρέπει να δώσεις $$ για καινούριο. Το performance-pcs πολύ καλό, αλλά στο τελωνείο μπορεί να χεις θέμα. Δες και αυτά από Αγγλία και Γερμανία, επίσης αξιόπιστα.
mchrisober Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 ok guys μολις αποφασισω θα ξαναποσταρω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.