activex Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Εμένα πάντως μου άρεσε αρκετά, καλά δεν περίμενα να εντυπωσιαστώ κιόλα, η γνωστή παλιά πετυχημένη συνταγή είναι, χωρίς πολλά "ρίσκα" και εκπλήξεις. Σε σχέση με το προηγούμενο που με ξενέρωσε αυτό είναι λουκούμι, στα πλαίσια του αναμενόμενου πάντα... συμπληρωματική ιστορία, όμορφος κόσμος και γραφικά, καλός τεχνικός τομέας γενικότερα και ένα gameplay που κράτα την πεπατημένη για όποιον γουστάρει την σειρά όπως την γνώρισε
Inler Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Ξερει κανεις γιατι στο σημειο 3:20 του βιντεο [ame]http://www.youtube.com/watch?v=qKVlCGMSCvE&feature=related[/ame] κολλαει και δεν ανοιγει η πορτα;
chakra Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Εχει πολλα bugs η μη αγορασμενη εκδοση του παιχνιδιου και ειδικα με τις πορτες...
>-Nosakos<- Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Βασικα με το "καινούργιο" ένα μόνο έχει το οποίο άμα το ψάξεις ελάχιστα βρήσκεις λύση. Λοιπόν το τερμάτησα κ έχω να πώ οτι μ άρεσε αρκετά ιδιαίτερα το platform στοιχείο τ. Τωρα στις μάχες block/counter δεν είδα να υπάρχει. Πάντως μία χαρά ηταν, περιμένω το επόμενο με αγωνία
Arxontis Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 τι ? θα εχει και συνεχεια? εμενα δεν με ενθουσιασε παντως.. να πω την αληθεια απλα συμπαθητικο.
OROKUSAKI Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 εχω κολλησει μετα το πρωτο boss εχασα και τωρα υπαρχει μια πορτα μπροστα που δεν επρεπε να υπαρχει και δεν μπορω να προχωρησω. τι να κανω? καταλαβατε σε πιο σημειο ειμαι? εχασα στο 8:32 [ame]http://www.youtube.com/watch?v=4scgVNdkuLk&feature=related[/ame] οταν πατησα continue ειχε αυτη την κλειστη πορτα και δεν μπορω να προχωρησω!
activex Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 οταν πατησα continue ειχε αυτη την κλειστη πορτα και δεν μπορω να προχωρησω! Το έχουμε ξανά πει, κατέβασε το τελευταίο "fix" διαφορετικά θα έχεις πολλά bugs με πόρτες...
kapss Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 γεια σας εχω κολιση στο στο πρινσ οφ περσια το καινουργιο .. ειμαι μετα που περνω το σπαθι και μπαινει η κοπελα μεσα μπαινω σε μια πορτα και παλευω με κατι τερατα τα σκοτωνω ολα και μενει στο τελος παντ ενα ανεβαινω σε ενα σιδερο και πιδας απεναντι πατοντασ το κουμπι που μεταφερετε κατευθιαν σε αυτο το σκοτωνω και παλι τα ιδια απο την αρχη δεν ξερω τη να κανω αν καταλεβε καπιος που βρισκομαι ασ με βοηθηση ευχαριστω
OROKUSAKI Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Το έχουμε ξανά πει, κατέβασε το τελευταίο "fix" διαφορετικά θα έχεις πολλά bugs με πόρτες... εβαλα το fix και μετα δεν ξεκινουσε καν το παιχνιδι. Ξαναεγκατεστησα το παιχνιδι το ξεκινησα απο την αρχη κολλησα στο ιδιο σημειο. Μετα κατεβασα saves τα εβαλα στο φακελο Ubisoft Launcer (για να μην χρειαστει να ξεκινησω απο την αρχη για 3η φορα) αλλα δεν μου τα αναγωνριζει μαλλον γιατι εχω την RIP version και οχι full iso... σε ποιον φακελο πρεπει να βαλω τα saves??
john2gr Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Τα saves είναι συνδεμένα με το αρχείο εκτέλεσης λόγω του συστήματος ασφαλείας. Οπότε με το να βάλετε άλλο .exe, χάνετε τα saves,δεν αναγνωρίζονται και ξανά από την αρχή! Bottom line: Αν αγοράζατε το παιχνίδι, δεν θα είχατε τέτοια θέματα
OROKUSAKI Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Τα saves είναι συνδεμένα με το αρχείο εκτέλεσης λόγω του συστήματος ασφαλείας. Οπότε με το να βάλετε άλλο .exe, χάνετε τα saves,δεν αναγνωρίζονται και ξανά από την αρχή! Bottom line: Αν αγοράζατε το παιχνίδι, δεν θα είχατε τέτοια θέματα θα ειχα αγορασει το παιχνιδι αν δεν απαιτουσε μονιμη συνδεση στο ιντερνετ . Και τι γινεται αν πεσουν οι server της ubi την ωρα που παιζουμε? ε??
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 σίγουρα δεν ξαναρχίζεις από την αρχή όπως τώρα...lol
Arxontis Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 η απο τις επιλογες αλλαζεις το βαθμο δυσκολιας και σου ανοιγει η πορτα Προσοχη! αφοσον τον αλλαξεις δεν μπορεις να τον ξαναεπαναφερεις
activex Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 η απο τις επιλογες αλλαζεις το βαθμο δυσκολιας και σου ανοιγει η πορτα ... Τι κουλό είναι πάλι αυτό
ex3Lmei Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Τι κουλό είναι πάλι αυτό Από τα καλύτερα..γιαυτο εφαγε τη διαγραφή του!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.