kostacurtas Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Ubi slips PC version of Prince of Persia: The Forgotten Sands Ubisoft just pushed the PC version of the next Prince of Persia game back from May to June. No reason has been given for the slip. We’ve just requested comment. The game’s console versions are still on track to release alongside the upcoming Jake Gyllenhaal movie in May. Ubi has a habit of slipping off PC SKUs; it did the same with Assassin’s Creed II late last year, with the PC version releasing today.
liopyr Δημοσ. 6 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2010 Θα προσπαθεί να βρει νέα παγκόσμια πατέντα για να το κλειδώσει μάλλον...
kostacurtas Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Prince of Persia The Forgotten Sands - Gameplay and interview
ikaruga24 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Πραγματι ετσι διχνει οπου και το πρωτο ηταν αυτο που μου αρεσε περισσοτερο απο ολα.
kostacurtas Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Prince of Persia: The Forgotten Sands - Powers
Kasrith Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Ενδιαφερον φαινεται... Ειδικα το ολο element-wielding θα χει πολυ φαση
cabdik Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 πολυ ομορφα γραφικα!!! αν εχει και αναλογο gamelay......!!
kostacurtas Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Prince of Persia: The Forgotten Sands - Castle Siege Gameplay
Kasrith Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Γαμαοα! [αν εξαιρεσεις κατι ψιλογραφικα στραβοπατηματα του τυπου τα χερια/ποδια του περνανε μεσα απο τον τοίχο ]
liopyr Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Εγώ απογοητεύτηκα λίγο. Νταξ, χάψαμε το γεγονός που το πριγκιπάτο έγινε αδερφάτο, (πού πήγε η καφρίλα και τα ταττού), αλλά τι διάολο, δύο τρίλεπτα βίντεο μία κίνηση κάνει όλη κι όλη για να καθαρίσει τους οχθρούς; Επίσης είναι ιδέα μου ή τρέχει λες και έχει χεστεί πάνω του;
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 lol liopyr, σύμφωνο αλλα νομίζω ότι ο τυπάς που έπαιζε ήταν κακός. Πάντως τα climbing animation είναι ακριβώς τα ίδια με AC2 και SCC. Αυτή η "οικονομική" κρίση χτύπησε και την Ubisoft φαίνεται
kostacurtas Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Prince of Persia: The Forgotten Sands Exclusive combat powers trailer
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.