AccountSaver Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 ε......περίπου, ναι... Τι να πω? Μπράβο που μου το έδειξες,Lucifer ελπίζω αυτό που είπες να είναι κάτι το σαρκαστικό και ούτε καν να το αναφέρεις για πλάκα,γιατί δεν νομίζω να είσαι και εσύ ένας απο αυτούς...
De@th L0rd Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Τι να πω? Μπράβο που μου το έδειξες,Lucifer ελπίζω αυτό που είπες να είναι κάτι το σαρκαστικό και ούτε καν να το αναφέρεις για πλάκα,γιατί δεν νομίζω να είσαι και εσύ ένας απο αυτούς... Γιατί είναι το σεξ μεταξύ διαφορετικών ειδών κακό πράγμα;Αν γουστάρει και ο σκύλος γιατί όχι; Δες το σαν έργο αγάπης...
Garnele Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Τι να πω? Μπράβο που μου το έδειξες,Lucifer ελπίζω αυτό που είπες να είναι κάτι το σαρκαστικό και ούτε καν να το αναφέρεις για πλάκα,γιατί δεν νομίζω να είσαι και εσύ ένας απο αυτούς... Όχι, ο λούσιφερ είναι γατόφιλος.
washcloud Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Βασικά όχι, πλάκα έκανε, δεν είναι απ' αυτούς - είναι απ' τους άλλους λολ όχι, χαλάρωσε Saver, πλάκα κάνει, τ' αγαπάει τα ζωντανά όχι με τις αγαπημένες του πατάτες......κανονικά Άλλωστε ακολούθησε αυτό * garnele, κι εγώ σκεφτόμουν να υποδείξω κάτι βουκΩλικές ιστορίες που κυκλοφορουμράνε, αλλά μετά άντε να πείσει κανείς το μέλος AccountSaver περί χιουμοριστικών προθέσεων
Lucifer Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Τι να πω? Μπράβο που μου το έδειξες,Lucifer ελπίζω αυτό που είπες να είναι κάτι το σαρκαστικό και ούτε καν να το αναφέρεις για πλάκα,γιατί δεν νομίζω να είσαι και εσύ ένας απο αυτούς... Κοίτα, τα ζωντανά αγαπάνε και αισθάνονται ανιδιοτελώς την ευγνωμοσύνη και την εκτίμηση, σε αντίθεση με τους ανθρώπους. Πολύ πιο γλυκά είναι, πολύ πιο ζεστά είναι, πολύ πιο ΣΤΕΝΑ είναι, άμα λοιπόν είναι κοινοί συναινέσει, βάρουμ νίχτ.
o_magazatoras Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Το νοι με ήττα,πανωλεθρία πως το λένε. ...ανορθόγραφε.
washcloud Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Το νοι με ήττα,πανωλεθρία πως το λένε. ...ανορθόγραφε. ...και το ήτα μ' ένα ταυ και μια οξεία στο πώς παρακαλώ, μιας και είναι ερωτηματικό
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Εξηνταωχτο ποστ κι ακομα φωτο δεν ειδαμε...
washcloud Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 ...λες τελικά να κλειδώθηκαν σαν τον Λένον και την Γιόκο σε κανένα δωμάτιο και να γουστάρουν;
washcloud Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 όταν λες τον έφαγε.......τί ακριβώς εννοείς
PaokToTheBone Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 o σκυλος τον εφαγε λεω εγω. στα λογια μας ερχεσαι τοτε... εδιτ με προλαβαν... και ειχα ενδοιασμους να ποσταρω..μην με πουν και προστυχο μυαλο.
xpapias Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 o σκυλος τον εφαγε λεω εγω. Δεν μπορούμε να αποκλείσουμε και το αντίστροφο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.