kage Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 οι σκυλοι και αναλογα με την ρατσα συμπεριφερονται αναλογα... μπορει να μην κανει τιποτα εως να γαβγιζει-κλεει ασταματητα και να δαγκωνει τα επιπλα.. ολοι οι σκυλοι και κυριως καποιες ρατσες θελουν βολτα-τρεξιμο για χ μετρα τουλ.την μερα...
De@th L0rd Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Ναι ρε widow, μόνο μια πόσταρες ως τώρα. The worlds smallest violin....
black_widow Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Ναι ρε widow, μόνο μια πόσταρες ως τώρα. Να σου πω Mod, όλο offtopic βγαίνεις τώρα τελευταία! :lol: ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 01:56 ---------- οι σκυλοι και αναλογα με την ρατσα συμπεριφερονται αναλογα...μπορει να μην κανει τιποτα εως να γαβγιζει-κλεει ασταματητα και να δαγκωνει τα επιπλα.. ολοι οι σκυλοι και κυριως καποιες ρατσες θελουν βολτα-τρεξιμο για χ μετρα τουλ.την μερα... Ναι εννοείται αναλόγως ράτσας. Κάτι θηρία είναι αμαρτία να τα έχουμε σε διαμερίσματα, χρειάζονται εξοχή και μεγάλες αυλές
AccountSaver Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Χωρίς να έχω διαβάσει τις υπόλοιπες σελίδες έχεις ένα μεγάλο μπράβο απο εμένα.Τα σκυλιά και γενικά τα κατοικίδια πάντα ζητάνε την δική μας αγάπη. Απο εμένα είσαι μάγκας που το έκανες αυτό ,και ΜΠΡΑΒΟ σου με μεγάλα γράμματα! 3 πράγματα θα κάνεις και δεν χρειάζετε τίποτα άλλο. *Κτηνίατρο έλεγχο εμβόλια. **Καθαρό μπανάκι,και εάν θες κούρεμα ***και το κυριότερο απο όλα,ΑΓΑΠΗ και φροντίδα.
Septum Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Χωρίς να έχω διαβάσει τις υπόλοιπες σελίδες έχεις ένα μεγάλο μπράβο απο εμένα.Τα σκυλιά και γενικά τα κατοικίδια πάντα ζητάνε την δική μας αγάπη.Απο εμένα είσαι μάγκας που το έκανες αυτό ,και ΜΠΡΑΒΟ σου με μεγάλα γράμματα! 3 πράγματα θα κάνεις και δεν χρειάζετε τίποτα άλλο. *Κτηνίατρο έλεγχο εμβόλια. **Καθαρό μπανάκι,και εάν θες κούρεμα ***και το κυριότερο απο όλα,ΑΓΑΠΗ και φροντίδα. Το προδερμ ξεχασες
AccountSaver Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Το προδερμ ξεχασες Πρόδερμ ? τι είναι αυτό ?
pournaras Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Χωρίς να έχω διαβάσει τις υπόλοιπες σελίδες... Εμ εκει ειναι ολο το ζουμι
AccountSaver Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Εμ εκει ειναι ολο το ζουμι Δεν πειράζει,πιστεύω και τα υπόλοιπα παιδιά/μέλη θα του είπαν το ίδιο ακριβώς πράγμα οτι είναι μαγκιά του και μπράβο του :-D:-D
washcloud Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Δεν πειράζει,πιστεύω και τα υπόλοιπα παιδιά/μέλη θα του είπαν το ίδιο ακριβώς πράγμα οτι είναι μαγκιά του και μπράβο του :-D:-D ε......περίπου, ναι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.