Προς το περιεχόμενο

Βρηκα εναν σκυλο τι να τον κανω?

blashyrkh+

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μα σοβαρα, τον κερασες ψητο κοτοπουλακι & φοβασαι μη σου φυγει?

Αν αυριο φυγει -που δεν το βλεπω!- του βρηκες ονομα: ΡΑΤΑΠΛΑΝ :P

• Απαντ. 88
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Moderators
Δημοσ.

Αν τον θες εσυ, καντον να σε θελει. Σκυλι ειναι, συντροφος! Οχι ερπετο... ;)

Θελουμε φωτο ε!

Δημοσ.

Ναι ρε αστον χωρις λουρι τουλαχιστον τωρα στην αρχη. Και αν φοβασαι μη σου φυγει, για αρχη μην τον βγαζεις καν απο το σπιτι, μεχρι να συνηθισει καλα κι εσενα και το χωρο (αρκει βεβαια να βρεις τροπο να κανει την αναγκη του). Τωρα, αν μενεις σε μονοκατοικια με καμμια αυλη απ' εξω, εισαι αρχοντας.

Δημοσ.
Το να δεχτεί ο σκύλους λουρί, χειροπέδες, μαντήλια και τα λοιπά είναι το λιγότερο που μπορεί να κάνει μετά το ρομαντικό δείπνο με κοτόπουλο.

Ώστε εσύ γράφεις τα κείμενα για το Love Bites.

Δημοσ.

Εδώ σε ακολούθησε χωρίς να σε ξέρει και το λουρί θα του κακοφανεί? έτσι και αλλιώς δέν θα φύγει και λουρί να μην βάλεις.

Δημοσ.

εγω θα ελεγα οτι θα πρεπει να το δωσεις.δεν ειναι για φοιτητη/εργαζομενο ενας σκυλος που θα ναι μονος του μιση μερα...

σιγουρα απο τον δρομο θα ειναι καλυτερα αλλα δες αν μπορεις να βρεις καποιο καλυτερο περιβαλλον

Δημοσ.

Δηλαδή οι σκύλοι είναι μόνο γι αυτούς που κάθονται όλη μέρα; Τι θα πάθει ο σκύλος αν τον έχεις μόνο του τη μισή μέρα; Τίποτα.

Δημοσ.

εγω την δικια μ σκυλιτσα την βλεπω μια φορα το πρωι μια φορα για βολτα το μεσημερι και το βραδυ που γυριζω...τι σημαινει αυτο?οτι πρεπει να την δωσω?

Καπου ρωτας αν 8α κρυωνει αν το βαλεις στο μπαλκονι στο πλαστικο σπιτακι του.

Φροντισε να χει μεσα κατι σαν χαλακι,μαλλινη μπλουζα(παλιο πουλοβερ κατι) να χουχουλιαζει.Εγω την εχω στην αυλη και οχι μεσα στο σπιτι και δεν κρυωνει.Αρκει να μην βρεχεται εκει π ειναι.

Δημοσ.
Δηλαδή οι σκύλοι είναι μόνο γι αυτούς που κάθονται όλη μέρα; Τι θα πάθει ο σκύλος αν τον έχεις μόνο του τη μισή μέρα; Τίποτα.

Λιώνει στον ύπνο :lol: Με αυτή τη λογική κανείς δεν θα έπρεπε να έχει σκύλο ή γάτα σπίτι του ( εκτός και αν είσαι κανένας εισοδηματίας). Φροντίζεις βέβαια να μην έχει πρόσβαση σε αντικείμενα που μπορεί να καταπιεί κατά λάθος κατά το παιχνίδι κ.λ.π. ( σαν τα μωρά είναι :-D) Τα Σαβ- κα βέβαια αν δεν δουλεύεις είναι η καλύτερη τους!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...