Προς το περιεχόμενο

Βρηκα εναν σκυλο τι να τον κανω?

blashyrkh+

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βρίζει τη γκόμενα του και μένει ξύπνιος χαζεύοντας το σκύλο.

Εμένα δε μου το βγάζετε από το μυαλό πως ο σκύλος θα το φάει στον προφυλακτήρα το λουκάνικο.

• Απαντ. 88
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

πωπω ρε φιλε ...ζηλευεις παραδεξου το..και ζηλευεις αυτο που δεν θα γινει εισαι αρρωστος ειπαμε φετιχ φετιχ αλλα ενταξει ..βασικα αν ηταν γκομενα και τηνε ειχα φερει σπιτι τοση ωρα θα χαμε κανει 4 παιδια αλλα ενταξει ειναι ΣΚΥΛΟΣ ρε αδερφε ειπαμε..

Δημοσ.
αν ηταν γκομενα και τηνε ειχα φερει σπιτι τοση ωρα θα χαμε κανει 4 παιδια αλλα ενταξει ειναι ΣΚΥΛΟΣ ρε αδερφε ειπαμε..

Ωραίος φιλόζωος ρε, ρατσισμός στο ζωντανό επειδή είναι σκύλος...

Με έπιασε νευρικό ρε ανεκδιήγητε, χαλάρωσε, πλάκα κάνω λολ.

Δημοσ.

στο Προαγωγος σκυλων ..ειναι το καλυτερο ..εχει και φιλοζωο crew τρωμε μονο γατες..γι αυτο ερχονται οι σκυλοι και αραζουν ειναι σαν να σκαει αριστερος σε στεκι αναρχικων ..κανουμε ολη τη δυσκολη δουλεια και αυτος κυκλοφοραει ανενχολητος..

@lucifer σοβαρα κουκλε μου ζηλευεις με εχει βγαλει σκυλονταβα και κτηνοβατη μεσα σε μιση ωρα..

Δημοσ.

Πλάκα κάνω ρε, χαλάρωσε. Το χαίρομαι που το πονάς το ζωντανό και μαγκιά σου που το σωσες. Άμα παρεξηγείσαι, πάσο.

Δημοσ.

το μονο που με απασχολει σοβαρα τωρα ειναι οτι αυριο θελω μετα το μπανιο να του φορεσω λουρακι να τονε παω βολτα και δεν ξερω επειδη ειναι αδεσποτος αν το δεχτει η οχι...δεν θελω να μου φυγει κτλ ..

Δημοσ.

ναι..με το λουρι τι γινεται??θα το αντεξει?για λογους ασφαλειας παντα..να τον αφησω χωρις και αμα θελει ακολουθει η να του το βαλω νο ματερ γουατ?

• Moderators
Δημοσ.

Αν εξακολουθησει αυτη η "αυτοκολλητίασή" σας, τι σε κανει να πιστευεις οτι θα φυγει χωρις λουρι? :P

Ενα μπραβο κι απο μενα παντως...!

Δημοσ.

δεν ξερω ρε φιλε απλα δεν ειμαι 100% σιγουρος οτι δεν με θελει μονο επειδη τον βοηθησα να φαει και να κοιμηθει ζεστα αποψε ξερω γω ...τι να πω θα δουμε αυριο..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...