Lucifer Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Βρίζει τη γκόμενα του και μένει ξύπνιος χαζεύοντας το σκύλο. Εμένα δε μου το βγάζετε από το μυαλό πως ο σκύλος θα το φάει στον προφυλακτήρα το λουκάνικο.
blashyrkh+ Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 πωπω ρε φιλε ...ζηλευεις παραδεξου το..και ζηλευεις αυτο που δεν θα γινει εισαι αρρωστος ειπαμε φετιχ φετιχ αλλα ενταξει ..βασικα αν ηταν γκομενα και τηνε ειχα φερει σπιτι τοση ωρα θα χαμε κανει 4 παιδια αλλα ενταξει ειναι ΣΚΥΛΟΣ ρε αδερφε ειπαμε..
Lucifer Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 αν ηταν γκομενα και τηνε ειχα φερει σπιτι τοση ωρα θα χαμε κανει 4 παιδια αλλα ενταξει ειναι ΣΚΥΛΟΣ ρε αδερφε ειπαμε.. Ωραίος φιλόζωος ρε, ρατσισμός στο ζωντανό επειδή είναι σκύλος... Με έπιασε νευρικό ρε ανεκδιήγητε, χαλάρωσε, πλάκα κάνω λολ.
blashyrkh+ Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 λοιπον βαζω τον σκυλο στις αγγελιες-πωληση να ηρεμησεις εντιτ:ειναι ακομα παρθενος
teo64x Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Πώληση. Ορίστε. Θα βγάλεις και λεφτά. Σε ποιο σουβλατζίδικο τρως, να πηγαίνω κι εγώ;
blashyrkh+ Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 στο Προαγωγος σκυλων ..ειναι το καλυτερο ..εχει και φιλοζωο crew τρωμε μονο γατες..γι αυτο ερχονται οι σκυλοι και αραζουν ειναι σαν να σκαει αριστερος σε στεκι αναρχικων ..κανουμε ολη τη δυσκολη δουλεια και αυτος κυκλοφοραει ανενχολητος.. @lucifer σοβαρα κουκλε μου ζηλευεις με εχει βγαλει σκυλονταβα και κτηνοβατη μεσα σε μιση ωρα..
Lucifer Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Πλάκα κάνω ρε, χαλάρωσε. Το χαίρομαι που το πονάς το ζωντανό και μαγκιά σου που το σωσες. Άμα παρεξηγείσαι, πάσο.
blashyrkh+ Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 δεν παρεξηγουμε ρε μαν απλα ψαχνω συντροφι-παρτνερ για παρτουζα..σε ψαρωνω να δω αν τηρεις τις προδιαγραφες
klainmaingr Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 ΧΑχαχαχαΧαχαχαχαχαχχαχαχαχα Εχω πεθάνει εδώ και 2 σελίδες!
blashyrkh+ Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 το μονο που με απασχολει σοβαρα τωρα ειναι οτι αυριο θελω μετα το μπανιο να του φορεσω λουρακι να τονε παω βολτα και δεν ξερω επειδη ειναι αδεσποτος αν το δεχτει η οχι...δεν θελω να μου φυγει κτλ ..
blashyrkh+ Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 ναι..με το λουρι τι γινεται??θα το αντεξει?για λογους ασφαλειας παντα..να τον αφησω χωρις και αμα θελει ακολουθει η να του το βαλω νο ματερ γουατ?
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Αν εξακολουθησει αυτη η "αυτοκολλητίασή" σας, τι σε κανει να πιστευεις οτι θα φυγει χωρις λουρι? Ενα μπραβο κι απο μενα παντως...!
blashyrkh+ Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 δεν ξερω ρε φιλε απλα δεν ειμαι 100% σιγουρος οτι δεν με θελει μονο επειδη τον βοηθησα να φαει και να κοιμηθει ζεστα αποψε ξερω γω ...τι να πω θα δουμε αυριο..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.