Προς το περιεχόμενο

Βρηκα εναν σκυλο τι να τον κανω?

blashyrkh+

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον καθομουνα σε ενα σουβλατζιδικο και ερχεται ενα σκυλι και καθεται κατω απο το τραπεζι μας..Ολα καλα μεχρι εκει συνηθισμενα πραγματα αλλα ο σκυλος καθεται και με κοιταει συνεχεια σηκωνομαι σηκωνεται καθομαι καθεται..λεω δεν παιζει ..παω να φυγω τρεχει απο πισω μου προχωραω με τα ποδια σπιτι απο πισω με τα πολλα τον εβαλα μεσα και τωρα δεν φευγει..ενταξει ειναι κουκλος αλλα εχω φιδι μεσα στο σπιτι και δεν ξερω..δεν τον αφησα να μπει στο δωματιο του φιδιου και οσο περναει η ωρα θελω να τον κρατησω αλλα δεν ξερω..προς το παρον ειναι στο μπαλκονι αυριο λεω να τον πλυνω γιατι τον ψιλοσιχαινομαι να τριγυρναει μεσα στο σπιτι ...Θελω αν γινεται οσο περισσοτερες αποψεις και συμβουλες τι να κανω απο αυριο..

• Απαντ. 88
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
ΝΑ τον κρατησεις! Αντε σε ενα κτηνιατρο να τον κοιταξει καντου εμβολια και κράτο το καημενο!

+1000

Και αν τελικά αποφασίσεις να μην τον κρατήσεις, συμβουλέψου έναν κτηνίατρο ή (στην χειρότερη) κάποιο petshop για τυχόν οικογένειες που ψάχνουν να υιοθετήσουν ή για τυχόν καταφύγια κατοικιδίων (καθωσπρέπει, αν υπάρχουν) που μπορείς να τον δώσεις.

Δημοσ.
Τι μέγεθος είναι; Βγάλε καμιά πικ.

Δεν εχω τωρα πως να τον βγαλω το πρωι θα ποσταρω..Θα τον παω το πρωι σε κτηνιατρο..τον ταισα του παραγγειλα ενα ψητο κοτοπουλο του βαλα νερο και αυριο θελω μπανιο να τον κανω οπωσδηποτε..θα τον παω ομως και για εξετασεις ...

Δημοσ.
Δεν εχω τωρα πως να τον βγαλω το πρωι θα ποσταρω..Θα τον παω το πρωι σε κτηνιατρο..τον ταισα του παραγγειλα ενα ψητο κοτοπουλο του βαλα νερο και αυριο θελω μπανιο να τον κανω οπωσδηποτε..θα τον παω ομως και για εξετασεις ...

Είσαι θεός!!!!

Απο ηλικία πώς σου φαίνεται, νέος είναι?

Δημοσ.

Εντάξει, respekkkt.-

Μπράβο ρε.

Δημοσ.

Λοιπον καθομουνα σε ενα σουβλατζιδικο και ερχεται ενα σκυλι και καθεται κατω απο το τραπεζι μας..Ολα καλα μεχρι εκει συνηθισμενα πραγματα αλλα ο σκυλος καθεται και με κοιταει συνεχεια σηκωνομαι σηκωνεται καθομαι καθεται..λεω δεν παιζει ..παω να φυγω τρεχει απο πισω μου προχωραω με τα ποδια σπιτι απο πισω με τα πολλα τον εβαλα μεσα και τωρα δεν φευγει..ενταξει ειναι κουκλος αλλα εχω φιδι μεσα στο σπιτι και δεν ξερω..δεν τον αφησα να μπει στο δωματιο του φιδιου και οσο περναει η ωρα θελω να τον κρατησω αλλα δεν ξερω..προς το παρον ειναι στο μπαλκονι αυριο λεω να τον πλυνω γιατι τον ψιλοσιχαινομαι να τριγυρναει μεσα στο σπιτι ...

Θελω αν γινεται οσο περισσοτερες αποψεις και συμβουλες τι να κανω απο αυριο..

...αφού πρόκειται να τον πας σε κτηνίατρο, συζήτα το μαζί του, και λογικά τις καλύτερες συμβουλές από εκείνον θα τις πάρεις (αν το φίδι δεν είναι καμμιά οχιά από καλοκαιρινές διακοπές στο χωριό, υποθέτω πως έχεις ξαναβρεθεί σε κτηνίατρο, που εμπιστεύεσαι κι όλας...).

Εσύ απλά ξεκαθάρισε με τον εαυτό σου, εάν θες να το κρατήσεις το σκυλί. Αν όχι, ή απλά το λυπάσαι, βάλε αγγελίες χαρίσματος, όπου μπορείς να σκεφτείς (μίλα ΚΑΙ γι' αυτό με τον γιατρό), μίλα σε φίλους, γνωστούς, βάλε σόλα-σφραγίδα στα παπούτσια σου "κύων δωρίζεται - 69χχχχχχχχ" κτλ.

Δημοσ.

τωρα ειμαι μαζι του του εβαλα ενα χαλακι να κοιμηθει αλλα εχει το macbook η γκομενα γαμω το θεο μου και δεν εχω φωτο αυριο θα βγαλω..ειναι πολυ ομορφος εχει ασπρογαλαζα ματια και μοιαζει με διασταυρωση λαμπραντορ με πιτ μπουλ θα τον κρατησω δεν παιζει να τον ξαναφησω εκει που ηταν..εχω μικρο σπιτι αλλα τι να κανω..αν του βαλω ενα σπιτακι πλαστικο στο μπαλκονι με ενα χαλακι μεσα θα ειναι ζεστα?δεν ξερω αν μπορω να τον εχω μεσα θα μου τα κανει ολα χαλια ....ειναι λιγο δυνατος ειμαι 60 κιλα δεν τον εχω !! ηλικια πρεπει να ειναι μικρος αλλα θα ποσταρω φωτο αυριο θα μου πει και ο κτηνιατρος..ελπιζω να ειναι καλος και θετικος με την ολη φαση και θα τα παμε καλα ...ηδη τον εχω αγαπησει αμα θελετε το πιστευετε.. Ειχα παντα ερπετα (ακομα το ιγκουανα ειναι στο πατρικο μου και ειναι 1.5 μ) απο 12 χρονων και δεν ηταν αγαπησιαρακα ζωα ο σκυλος παιρνει κατι τρελες εκφρασεις καθομαι και τον χαζευω..δεν ειναι ουτε φιδι ουτε τπτ ειναι απλα σαν ανθρωπος εχει σταυρωσει τα ποδια και κοιμαται..

Δημοσ.

χαχαχα οχι ρε ....σταματα ...εχω ηδη αθροιστικο νουμερο που θα σου δημιουργησει κομπλεξ :lol: ..τωρα σοβαρα ειναι γλυκας γαμωτο δεν εχω μηχανη..κοιμαται κουλουριασμενος..ειναι απιστευτος..και η ηλιθια η αλλη εχει κλειστο το κινητο να ρθει να τον δει..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...