ksaplostra Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Ρε παιδιά έχω ενα netbook αμιλο και λέω να βγάλω τα ΧΡ και να βάλω ουμπουντου,ως γνωστόν όμως,αυτά τα αναθεματισμένα δεν έχουν οπτικό οδηγό οπότε πρέπει να κάνω εγκατάσταση του λειτουργικού μέσω USB stick,έχετε πρόχειρο κάνα image να το κατεβάσω και να το εγκαταστήσω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
angmar Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Κατεβάζεις ένα iso, όποιο σε βολεύει και το περνάς σε φλασάκι με το unetbootin. Έπειτα κάνεις boot από το φλασάκι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
twiner Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Ρε παιδιά έχω ενα netbook αμιλο και λέω να βγάλω τα ΧΡ και να βάλω ουμπουντου,ως γνωστόν όμως,αυτά τα αναθεματισμένα δεν έχουν οπτικό οδηγό οπότε πρέπει να κάνω εγκατάσταση του λειτουργικού μέσω USB stick,έχετε πρόχειρο κάνα image να το κατεβάσω και να το εγκαταστήσω; Για το Ubuntu, ο πιο ασφαλής και σίγουρος τρόπος είναι: bootάρεις από το live cd σ'ένα pc ή σε εγκατεστημένο σύστημα, και πας: Σύστημα-->Διαχείριση συστήματος-->Δημιουργία USB δίσκου εκκίνησης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ksaplostra Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Ολα ωραία αλλά γιατί μου βγάζει unknown keyword in configuration file gfxboot; Και μετα: boot: και περιμένει να του βάλω που βρίσκεται ο κερνελ Τελικά έβαλα το FUSBi και ξεκίνησε η εγκατάσταση(fingers crossed) Όλα έτοιμα,ευχαριστώ παιδιά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.