nick#18 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 αμα ανεβεις Αθηνα για καμια δουλεια τωρα τα x-mas...δεν το φερνεις μαζι να κανονισεις με καπιο απο εμας να στο φτιαξουμε?
JimxxZe Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 xaxa ρε παιδια τι να φτιαξετε και τι να το κανω δηλαδη!!!Εβγαλα το αχτι μου πανω του φυγανε καμποσα καλωδια απτη μητρικη xDDD....ειπαμε παει για ανακυκλωση... μου εμειναν 2 ραμ 2γβ ddr 1 geforce 8500gt kai 250gb ο σκληρος αυτα τα εβγαλα πριν τον πεταξω ))
JimxxZe Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Ti εκανες εσυ εκει!!!Εγω οπως ειναι τον πηρα και του εδωσα μια απτη βεραντα...εσκασε ωραια κατω )))
o_magazatoras Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 ........... Mην κάνεις καμια μαλακία και είσαι από πάνω την ώρα που καίγονται αυτά τα σκατολοΐδια.Aν όχι εσύ,τα παιδιά σου σίγουρα...
nick#18 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 τα 2gb ram ειναι 2 stick του 1gb? αν ειναι 400ρες μααααλλον εχεις αγοραστη (αν τις πουλας...)
nikos903 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Mην κάνεις καμια μαλακία και είσαι από πάνω την ώρα που καίγονται αυτά τα σκατολοΐδια.Aν όχι εσύ,τα παιδιά σου σίγουρα... Δεν είναι δικιά μου η foto... Απο google είναι Είπαμε ήρθαν οι Ούνοι αλλά όχι και έτσι.... Αυτός έσπασε και την κατάνα... Όσο για το κάψιμο ηλεκτρολυτικών δεν το έχω κάνει επάγκελμα ακόμα αλλά δεν θα τους πέταγα και στν φωτιά... WW3++ θα γεινόταν
o_magazatoras Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Tα δηλητήρια που βγαίνουν με την πυρόλυση,αυτό είναι το πρόβλημα κι όχι οι εκρήξεις απ' τη καύση των ηλεκτρολυτικών.
nick#18 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 χεσε μεσα....μου εχει σκασει ηλεκτρολυτικος μεσα στη μουρη....ευτυχος μονο δεν με πηραν τα βολια....:s (οχι δεν θελετε να το ζησετε...)
nikos903 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Πυρόλυση... Δεν ξέρω αλλά δίκιο πρέπει να έχεις... Τα πάντα όλα είναι μέσα στην mb... Anyway, το θέμα ξέφυγε λίγο, η μητρική τα έφτησε άρα πάμε στο μπλα-μπλά για συνέχεια Ηλεκτρολυτικός να σκάει, αξία 10 cents. Ηλεκτρολυτικός να σου σκάει στην μούρη, αξία, ανεκτίμητη... Πώς το κατάφερες και εσύ... Τροφοδοσία αναποδα και τα μυαλά στα κάγκελα ε;... :Ρ
nick#18 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 βρεεεε μια χαρα τον εβαλα....μετα απο κατι ωρες εσκασε ...στο τροφοδοτικο μιας tft ηταν...ειχαν φουσκωσει 2-3 τους αλαξα ολα οοκ....που λες την ειχα ανοικτη δοκιμαζοντας τη και οπως την κραταγα ορθια με το χερι γιατι της εχα βγαλει τη βαση την ακουμπαω πανω στον παγκο που δουλευα (αναμενη ακομα) και ΜΠΟΥΥΥΥΥΜ...ετσι στον αερα...μαλλον ηταν ελατοματικος..
JimxxZe Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 τα 2gb ram ειναι 2 stick του 1gb? αν ειναι 400ρες μααααλλον εχεις αγοραστη (αν τις πουλας...) ναι stick των 1mb ειναι συνολικα εχω 4 αλλα δν ειχε θηκες η μητρικη...4μβ ραμ εδω δλδ αλλα ειναι ddr σκετο τι να τις κανεις ..δες ποιες ειναι..
nick#18 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δεν τις θελω εγω...ενας φιλος μου αν δινεις τις 2.... η και τις 4 σε καπια καλη τιμη ενδιαφερεται... αν ειναι στειλε μου πμ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.