JimxxZe Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Γεια σας!!Λοιπον αποφασισα σημερα να καθαρισω το πισι(7 χρονων ειναι),εβγαλα τελειως τη μητρικη απτο κουτι εβγαλα φωτος που εμπαινα που τα καλωδια....ειναι μερικα καλωδια τα οποια ειναι αυτα των κουμπιων reset το κεντρικο που ανοιγει το pc κτλπ...δε τα ειχα βγαλει φωτο αυτα αν και νομιζω πως θυμαμαι πως πηγαιναν ωστοσο οσες φορες και αν τα εχω βαλει με σε διαφορες θεσεις δε γινεται τπτ...παταω το κουμπι και ανοιγει μονο το πρασινο λαμπακι και μετα τπτ....αλλες ανοιγει το ΄πορτοκαλι οταν αλλαζω τα καλωδια...μπορει καποιος να με βοηθησει??? 2 φωτος για τι πραγμα μιλαω τα καλωδια η θεση τους η οποια εχει ενα παραπανω "σιδερο"και μια κενη θεση παρταπανω απο οσα ειναι τα καλωδια...
liopyr Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Aυτά που σου κύκλωσα είναι αυτά που θα βάλεις το power sw. Δοκίμασε να δεις αν ανάβει μόνο με αυτό, και μετά βάζουμε τα άλλα.
JimxxZe Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Το εβαλα εκει αλλα τιποτα δεν αναβει......
nick#18 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 το powersw βαζεις οχι το powerled...προσεξε!
liopyr Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Βραχυκύκλωσέ τα με ένα κατσαβίδι. Αν δεν ανάψει πάλι, κάτι άλλο έχεις ξεχάσει.
linkin Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 RTFM φιλε μου δλδ read tha fakeen manual.Ολα εκει ειναι.
onty Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Εχω την εντυπωση οτι παιζει ρολο και η κατευθυνση του χρωματος των καλωδιων ....πχ σε μενα ολα τα λευκα ειναι απο την δεξια μερια..
JimxxZe Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 ναι το powersw βαζω και αριστερα του βαζω το λled κατω απτο led to hddled και το αλλο που περισσευει κατω απτο powersw....παταω το κουμπι και αναβει μονο το πρασινο λαμπακι και τπτ αλλο...... to pc πριν βγαλω τη μητρικη δε δουλευε δλδ ανοιγε απλα δεν εκανε εκκινηση των windows κολλαγε στην αρχη μονο μαυρη οθονη εβλεπα....αλλα τωρα δεν ανοιηει κιολας μπας κ γινει τπτ.....
phanispal Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δοκίμασες να βραχυκυκλώσεις τα συγκεκριμένα pins με ένα κατσαβίδι όπως είπε ο liopyr;
doutsos13 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 άσχετο JimxxZe με τη φωτογραφική μηχανή τράβιξες τις pic?
JimxxZe Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δοκίμασες να βραχυκυκλώσεις τα συγκεκριμένα pins με ένα κατσαβίδι όπως είπε ο liopyr; Πως δλδ??? άσχετο JimxxZe με τη φωτογραφική μηχανή τράβιξες τις pic? ναι με φωτο/μηχανη τις εβγαλα σορυ που δε γραφω συντομα απλα δν εχω pc και πρπ να μπαινω απου αλλου...
phanispal Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Με ένα απλό κατσαβίδι (όχι σταυροκατσάβιδο που και μ' αυτό μπορείς), ακούμπα και τα 2 σχετικά pins.
alexis333 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δοκίμασες να βραχυκυκλώσεις τα συγκεκριμένα pins με ένα κατσαβίδι όπως είπε ο liopyr; Πως δλδ??? Απλα ακουμπας το κατσαβιδι πανω στα pins που θες να βραχυκυκλωσεις... edit: Ρε απο πανω θα κατσεις καλα καμια φορα... Αντε μη τα παρω και γινει μπαχαλο... :p:p
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.