Προς το περιεχόμενο

Που θα βρω αφίσες New Moon?!!

Duracell2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαιρετώ όλους τους fan του Twilight και μη. Θα ήθελα να μου πείτε που μπορώ να βρω τις σχετικές αφίσες!! B):cool:

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:33 ----------

Μπορώ να παραγγείλω κάποια αφίσα μέσω internet?Υπάρχει κάποιο τέτοιο site σημειώστε ότι θέλω να πληρώσω με αντικαταβολή αν γίνεται στο ταχυδρομείο.

Δημοσ.
Αν εννοείς το poster της ταινίας, στο http://www.village.gr σε σχετικά καλή ποιότητα.

Ευχαριστώ πολύ φίλε, όμως επειδή δεν έχω Village στην περιοχή μου θα φροντίσω να προμηθευτώ ένα πόστερ από έναν κινηματογράφο Οdeon.:devil:

Δημοσ.
η ταινια προωθεί την νεκροφιλια και την ζωοφιλια

H ταινία αυτή είναι μια ιστορία αγάπης, σαν το "Ρωμαίος & Ιουλιέτα" στην πιο τρομακτική του εκδοχή, ανάμεσα σε ανθρώπους και βρικόλακες.Σίγουρα ενδιαφέρον,απόλυτα ελκυστικό και άκρως συναρπαστικό,αν το αντέχεις...

post-139111-12906304085_thumb.jpg

• Super Moderators
Δημοσ.
η ταινια προωθεί την νεκροφιλια και την ζωοφιλια

και την παιδοφιλία, μιας και το vampire είναι κάμποσων ετών και η τύπισσα είναι κάτω των 18 ετών (για usa)

Δημοσ.
και την παιδοφιλία, μιας και το vampire είναι κάμποσων ετών και η τύπισσα είναι κάτω των 18 ετών (για usa)

Ωρες-ωρες εισαι πολυ ελεοC :P

Δημοσ.
H ταινία αυτή είναι μια ιστορία αγάπης, σαν το "Ρωμαίος & Ιουλιέτα" στην πιο τρομακτική του εκδοχή, ανάμεσα σε ανθρώπους και βρικόλακες.Σίγουρα ενδιαφέρον,απόλυτα ελκυστικό και άκρως συναρπαστικό,αν το αντέχεις...

Δημοσ.
H ταινία αυτή είναι μια ιστορία αγάπης, σαν το "Ρωμαίος & Ιουλιέτα" στην πιο τρομακτική του εκδοχή,

Με το "Ρωμαιος και Ιουλιετα" του "Κωνστανινου και Ελενης" μπορει να εχει ομοιοτητες αλλα με το πρωτοτυπο σιγουρα οχι. Ειναι μεγαλη ιεροσυλια αυτo που ειπες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...