Duracell2 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Χαιρετώ όλους τους fan του Twilight και μη. Θα ήθελα να μου πείτε που μπορώ να βρω τις σχετικές αφίσες!! :cool: ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:33 ---------- Μπορώ να παραγγείλω κάποια αφίσα μέσω internet?Υπάρχει κάποιο τέτοιο site σημειώστε ότι θέλω να πληρώσω με αντικαταβολή αν γίνεται στο ταχυδρομείο.
Höfdingadrapa Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Αν εννοείς το poster της ταινίας, στο http://www.village.gr σε σχετικά καλή ποιότητα.
Toufas Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 η ταινια προωθεί την νεκροφιλια και την ζωοφιλια
Duracell2 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Αν εννοείς το poster της ταινίας, στο http://www.village.gr σε σχετικά καλή ποιότητα. Ευχαριστώ πολύ φίλε, όμως επειδή δεν έχω Village στην περιοχή μου θα φροντίσω να προμηθευτώ ένα πόστερ από έναν κινηματογράφο Οdeon.
Duracell2 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 η ταινια προωθεί την νεκροφιλια και την ζωοφιλια H ταινία αυτή είναι μια ιστορία αγάπης, σαν το "Ρωμαίος & Ιουλιέτα" στην πιο τρομακτική του εκδοχή, ανάμεσα σε ανθρώπους και βρικόλακες.Σίγουρα ενδιαφέρον,απόλυτα ελκυστικό και άκρως συναρπαστικό,αν το αντέχεις...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 η ταινια προωθεί την νεκροφιλια και την ζωοφιλια και την παιδοφιλία, μιας και το vampire είναι κάμποσων ετών και η τύπισσα είναι κάτω των 18 ετών (για usa)
mohic4n Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 και την παιδοφιλία, μιας και το vampire είναι κάμποσων ετών και η τύπισσα είναι κάτω των 18 ετών (για usa) Ωρες-ωρες εισαι πολυ ελεοC
soturin Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 H ταινία αυτή είναι μια ιστορία αγάπης, σαν το "Ρωμαίος & Ιουλιέτα" στην πιο τρομακτική του εκδοχή, ανάμεσα σε ανθρώπους και βρικόλακες.Σίγουρα ενδιαφέρον,απόλυτα ελκυστικό και άκρως συναρπαστικό,αν το αντέχεις...
jason_rethymno Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Ωρες-ωρες εισαι πολυ ελεοC Μη μου τον Thresh ταρατε..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Ωρες-ωρες εισαι πολυ ελεοC ψέματα λέω? even pedobear approves!
BaLsAmoMenos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 H ταινία αυτή είναι μια ιστορία αγάπης, σαν το "Ρωμαίος & Ιουλιέτα" στην πιο τρομακτική του εκδοχή, Με το "Ρωμαιος και Ιουλιετα" του "Κωνστανινου και Ελενης" μπορει να εχει ομοιοτητες αλλα με το πρωτοτυπο σιγουρα οχι. Ειναι μεγαλη ιεροσυλια αυτo που ειπες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.