Προς το περιεχόμενο

Έντυπα Μέσα Ενημέρωσης

Snoob

Ποια εφημερίδα προτιμάτε για την ενημέρωσή σας;  

2 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποια εφημερίδα προτιμάτε για την ενημέρωσή σας;

• Το Βήμα
      10
    • Τα Νέα
      8
    • Η Αυγή
      1
    • Η Καθημερινή
      19
    • Μακεδονία
      5
    • Ριζοσπάστης
      9
    • Espresso
      1
    • Απογευματινή
      0
    • Αδέσμευτος Τύπος
      2
    • Ελεύθερος Τύπος
      2
    • Ελευθεροτυπία
      12
    • Εστία
      2
    • Η Χώρα
      0
    • Veto
      1
    • Έθνος
      3
    • Real News
      2
    • Πρώτο Θέμα
      3
    • Άλλη
      10
    • Καμία
      32

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Οι επιλογές έγιναν από κοινού με τον Σνούμπ.

Τουτέστιν,του έδωσα κάποιες δικές μου επιλογές εφημερίδων και συμπλήρωσε με δικές του προτιμήσεις.

(Όπως είναι πασιφανές δλδ,γιατί αν έβαζε μόνο δικές μου επιλογές/προτιμήσεις,ο ριζοσπάστης δεν θα έμπαινε καν.)

Και ποιος ο λογος να κανεις μια δημοσκοπηση αν βαλεις τις δικες σου προτιμησεις?

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.
Και ποιος ο λογος να κανεις μια δημοσκοπηση αν βαλεις τις δικες σου προτιμησεις?

Μερικές διευκρινήσεις, με αφορμή το παραπάνω μήνυμα, καθώς και κάποια ακόμη:

1) Το insomnia δεν αποτελλεί εταιρία διεξαγωγής επιστημονικών δημοσκοπήσεων. Επομένως, αιτιάσεις και υπαινιγμοί για την "αξιοπιστία" ή την "σφαιρικότητα" των επιλογών στερούνται κάθε νοήματος.

2) Ο μέγιστος αριθμός επιλογών σε μία ψηφοφορία είναι 20. Έχουμε 19 επιλογές. Καθώς ήδη σημαντικός αριθμός μελών έχει ψηφίσει, η προσθήκη μίας ακόμη εφημερίδας θα δημιουργούσε πρόβλημα με τις ψήφους.

3) Η χρήστρια paschalia πρότεινε στο μήνυμά της ορισμένες (κατά τεκμήριο μεγάλες) εφημερίδες. Προκειμένου να αξιοποιήσουμε μεγαλύτερο αριθμό επιλογών, προσέθεσα μερικές ακόμη. Κριτήριο η μνήμη μου και τίποτε άλλο. Ορισμένες από τις εφημερίδες που αναφέρθηκαν ημέρες μετά την έναρξη της ψηφοφορίας δεν γνώριζα καν ότι κυκλοφορούν.

Δημοσ.
Μερικές διευκρινήσεις, με αφορμή το παραπάνω μήνυμα, καθώς και κάποια ακόμη:

1) Το insomnia δεν αποτελλεί εταιρία διεξαγωγής επιστημονικών δημοσκοπήσεων. Επομένως, αιτιάσεις και υπαινιγμοί για την "αξιοπιστία" ή την "σφαιρικότητα" των επιλογών στερούνται κάθε νοήματος.

3) Η χρήστρια paschalia πρότεινε στο μήνυμά της ορισμένες (κατά τεκμήριο μεγάλες) εφημερίδες. Προκειμένου να αξιοποιήσουμε μεγαλύτερο αριθμό επιλογών, προσέθεσα μερικές ακόμη. Κριτήριο η μνήμη μου και τίποτε άλλο. Ορισμένες από τις εφημερίδες που αναφέρθηκαν ημέρες μετά την έναρξη της ψηφοφορίας δεν γνώριζα καν ότι κυκλοφορούν.

1) Συμφωνω.Μια ερωτηση εκανα,γιατι παρεξηγηθηκες?

3)Το τεκμηριο : http://www.naftemporiki.gr/news/static/09/10/24/att_1732751.pdf

• Super Moderators
Δημοσ.

Δεν παρεξηγήθηκα. Επειδή το ζήτημα της επιλογής των εντύπων που συμπεριλήφθηκαν τέθηκε ξανά, με αφορμή το μήνυμά σου, ξεκαθάρισα τη θέση μου καθώς (ατυχώς κατά την άποψή μου) ενεπλάκη το όνομά μου στη συζήτηση του γιατί επιλέχθηκε η άλφα εφημερίδα και όχι η βήτα.

Σε κάθε περίπτωση, πιστεύω ότι επιλογές υπάρχουν αρκετές, οι εφημερίδες με τη μεγαλύτερη κυκλοφορία περιλαμβάνονται ονομαστικά (από ό,τι βλέπω και στο pdf της Ναυτεμπορικής) και φυσικά αν κάποιος θέλει, δεν αρκείται στην επιλογή "άλλη" αλλά αναφέρει και ποια είναι αυτή με μήνυμά του.

Δημοσ.

Βασικά δεν καταλαβαίνω γιατί γίνεται συζήτηση για την λέξη ''προτιμήσεις'' .

Και γιατί συνεχίζεται με την λέξη ''τεκμήριο''.

Και γιατί δίνεται ένα λινκ το οποίο περιέχει πολλές από τις εφημερίδες που έχουν δωθεί στην δημοσκόπηση.

Δημοσ.

Μια χαρά είναι οι επιλογές.

Και το multiple choice ακόμα καλύτερο.

Βάση τεκμηρίου (:P) όμως έπρεπε να είχε και μια αθλητική :lol:

oh wait. υπάρχει και το άλλη...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...