jimmy007 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Γεια σας παιδεια!Εχω αυτον τον εκτυπωτη HP Deskjet F4280 και απο την αρχη που τον πηρα εκτηπωνει τα φυλλα απο το τελος στην αρχη! Δηλαδη π.χ. εχω γραψει στο word 3 σελιδες και παταω εκτυπωση και τις εκτυπωνει πρωτα την 3η σελιδα μετα την δευτερη και στο τελος την πρωτη!!!Αυτο το κανει παντου και οταν εκτυπωσω απο τον explorer! καποια ρυθμιση μαλον θελει απο το προγραμμα αλλα ποια ξερει κανεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Τσέκαρε το "front to back" οrder. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimmy007 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Τσέκαρε το "front to back" οrder. μπορεις να μου πεις που να παω για να το βρω γιατι δεν το βρισκω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakdrama Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δεξι κλικ κατω δεξια στο εικονιδιο του εκτυπωτη και ιδιοτητες εκτυπωτη προτιμησεις εκτυπωσης... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimmy007 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δεξι κλικ κατω δεξια στο εικονιδιο του εκτυπωτη και ιδιοτητες εκτυπωτη προτιμησεις εκτυπωσης... δεν μπορω να το βρω κανω δεξι κλικ εκει που λες και δεν το βρίσκω! f4280 ειναι ο εκτυπωτης! εχω ψαξει παντου δεν μπορω να βρω τιποτα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimmy007 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 δεν μπορω να το βρω κανω δεξι κλικ εκει που λες και δεν το βρίσκω!f4280 ειναι ο εκτυπωτης! εχω ψαξει παντου δεν μπορω να βρω τιποτα! ρε παιδια δεν ξερει κανεις που βρισκονται αυτες οι ρυθμισεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vdanasto Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Πήγαινε από το Control Panel του υπολογιστή σου στους εκτυπωτές, και εκεί κάνε δεξί κλικ στον εκτυπωτή και διάλεξε Properties. Εκεί είναι όλες οι ρυθμίσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.