antzen Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Ειμαι σιγουρος οτι εχει ξανα-αναφερθει το θεμα αλλα ειμαι ακομα στο σκοταδι.. Εχω εγκαταστησει το paragon ntfs 7 στο Mac. Yποθετω λοιπον οτι μπορω να διαβασω και να γραφω σε σκληρους με ntfs format. Σκεφτομαι να βαλω με bootcamp τα XP που μου εχουν ξεμεινει (original κιολας!) για να χρησιμοποιω καποια προγραμματα που δεν υπαρχουν σε Mac. Παρολ'αυτα θελω να μπορω ευκολα και γρηγορα να βρισκω τα αρχεια που αποθηκευσα στο bootcamp XP στο Mac οταν κανω boot/switch και το αντιστροφο. Εχει κανεις την διαθεση να μου πει βημα προς βημα πως οριζω καποιον φακελο που θα βλεπουν και οι δυο πλατφορμες?.. Ευχαριστω προκαταβολικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@_zerocool Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δεν χρειάζεται, όταν κάνεις install το bootcamp (από snow leopard) σε windows θα βλέπεις κανονικά όλους τους δίσκους σου και αντίστροφα με το paragon ntfs από mac. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex2539 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Για δες αν βοηθάει κατι απο αυτά: http://www.maclife.gr/forum/showthread.php?t=293 http://www.maclife.gr/forum/showthread.php?t=431 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antzen Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Ευχαριστω για τις απαντησεις σας απλα ειναι εντελως διαφορετικες! Πραγματι ισχυει οτι με το paragon ntfs θα τα βλεπει ολα ή πρεπει να κατεβασω το hfsexplorer που προτεινει ο φιλος Alex2539..? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex2539 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Με το hfsexplorer θα μπορείς να δείς τα αρχεία και τους φακέλους του mac απο τα windows. Με το paragon ntfs να δεις και να γράφεις απο το mac στο συστημα των windows. Οπότε αν θες να έχεις και στα στα δυο λειτουργικά πρόσβαση στα αρχεία του άλλου, τα χρειάζεσαι και τα δυο. Αν θες κάνεις και το εξής: φτιάχνεις ένα τρίτο partition σε fat32 που μπορεί να διαβαστεί άνετα απο mac και windows χωρίς κόλπα και προγράμματα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antzen Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Ευχαριστω και παλι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.