Προς το περιεχόμενο

Σερνομαι

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
:cry: Ρε παιδιά εδώ και μερικές μέρες κολάει απίστευτα το ίντερνετ και στα 3 μου pc.... δοκίμασα τα πάντα μήπως κανας ιός τίποτα και ccleaner να τα καθαρίσω τίποτα.. έχω 8άρα.. adsl OTE Conn-x ξέρεται γιατί μήπως μπορεί να διωρθωθεί.. ακόμα και όταν κατεβάζω κατεβάζει με πολύ slow-ταχύτητα!!! :cry::cry::X:X:cry:
Δημοσ.

Eγώ σερνομαι εδω και μια βδομαδα γαμω την τρελα τους γαμω..Αυριο τους παίρνω τηλ. να δηλώσω βλάβη, ή τουλάχιστον να δω τι παίζει..Προσωπικά αυτή τη στιγμή παίζei να έχω 1.5-2 ΚΒ/sec...

Δημοσ.

αν είναι δυνατόν τους πείρα και μου είπαν οτι φτέει που βρέχει... -.- επίσης λένε οτι δεν φένεται οτι έχω κάνει αναβάθμιση απο 2- σε 8 και πρέπει να πάω απο το μαγαζί που έκανα την αίτηση να επικοινωνήσουν οι ίδοι μαζί τους γιατι στο otenet help desk βλέπουνε οτι έχω 2 ενώ στον ΟΤΕ 8 -.-!

Δημοσ.

Κάπως καλύτερα σήμερα.. ναι δεν μπορώ να πώ αλλα αυτό με το καφάο έλεος δλδ... πότε θα έρθει το vDSL να τελειώνουμε..!

Δημοσ.

τιιιιγκα σκουρια ειναι τα ριμαδιασμενα.... ετοιχε και ειδα το δικο μου εδω πανω μια μερα που το σκαλιζε ενας τεχνικος και ειχε να πουμε 2 μπουκαλακια αντισκουριακο για να κανει τη δουλεια του...

Δημοσ.
Αυτο με τη βροχη ειναι οντως πρόβλημα πανε να δεις πως ειναι τα καφαο να πούμε και οι καλώδια μας

του 1000π.χ. ειναι να πουμε :P

Ετσι οπως παει στο ελλαντα, θα βαζουμε dsl, εκει που εχει μονο ηλιο, δλδ κρητη και ροδο ολοι απο αυριο, μετακομιζουμε :lol:

Δημοσ.

τι βρέχει τι χιονίζει το ίδιο και το αυτό

OTE 24αρα περιοχή Γέρακα δεν κάνει κιχ με uptime στις 200 ώρες και αυτό λόγο διακοπής ρέυματος

ορίστε και ένα screenshot

pic14.jpg

πρίν είχα forthnet, εκεί να δεις πόλεμος που γινόταν - μπορεί να πληρώνω γύρω στα €40 παραπάνω αλλά έχω το κεφάλι μου ήσυχο

για να μη πούμε με τα ping times τί γίνεται σε άλλους παρόχους ασε.....

Δημοσ.

παιδιά δεν παλέβετε... άκου εκεί φτέει ο καιρός αν είναι δυνατόν λές και ζούμε στο 1500 -.-

--- kom με τι τα βλέπεις αυτά? πιο πρόγραμμα είναι?

Δημοσ.

Αισίως μια εμβδομάδα και κάτι ψιλά και η γραμμή δεν την παλέυει..Τι προτείνετε να κάνω? Να πάρω απο Δευτέρα για βλάβη? Και αν μου πουν ότι "απο εδώ δε βλέπουμε κάποιο πρόβλημα" τι κάνω? Ξέρω ότι δε φταιει το ρουτερ, αφού αργά το βράδυ η σύνδεση επανέρχεται κάπως στα φυσιολογικά της (περίπου στα μισα των δυνατοτητων της)

Plz ας απαντήσει κάποιος..Είναι και περίοδος εργασιών, και χωρις internet δε γίνεται δουλειά

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...