doutsos13 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Ρε παιδιά εδώ και μερικές μέρες κολάει απίστευτα το ίντερνετ και στα 3 μου pc.... δοκίμασα τα πάντα μήπως κανας ιός τίποτα και ccleaner να τα καθαρίσω τίποτα.. έχω 8άρα.. adsl OTE Conn-x ξέρεται γιατί μήπως μπορεί να διωρθωθεί.. ακόμα και όταν κατεβάζω κατεβάζει με πολύ slow-ταχύτητα!!! :cry::X:cry:
Street-Fighter Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δήλωσε βλάβη. Επίσης τσεκαρε αν ανέβηκε ο θόρυβος τις γραμμής σου.
greenmachine Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Eγώ σερνομαι εδω και μια βδομαδα γαμω την τρελα τους γαμω..Αυριο τους παίρνω τηλ. να δηλώσω βλάβη, ή τουλάχιστον να δω τι παίζει..Προσωπικά αυτή τη στιγμή παίζei να έχω 1.5-2 ΚΒ/sec...
doutsos13 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 αν είναι δυνατόν τους πείρα και μου είπαν οτι φτέει που βρέχει... -.- επίσης λένε οτι δεν φένεται οτι έχω κάνει αναβάθμιση απο 2- σε 8 και πρέπει να πάω απο το μαγαζί που έκανα την αίτηση να επικοινωνήσουν οι ίδοι μαζί τους γιατι στο otenet help desk βλέπουνε οτι έχω 2 ενώ στον ΟΤΕ 8 -.-!
Street-Fighter Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Αυτο με τη βροχη ειναι οντως πρόβλημα πανε να δεις πως ειναι τα καφαο να πούμε και οι καλώδια μας του 1000π.χ. ειναι να πουμε
Jason13 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 και σε μενα το ιδιο ειχ με την οχταρα γραμμη χθες ολη μερα αλλα σημερα οκ!!
doutsos13 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Κάπως καλύτερα σήμερα.. ναι δεν μπορώ να πώ αλλα αυτό με το καφάο έλεος δλδ... πότε θα έρθει το vDSL να τελειώνουμε..!
nick#18 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 τιιιιγκα σκουρια ειναι τα ριμαδιασμενα.... ετοιχε και ειδα το δικο μου εδω πανω μια μερα που το σκαλιζε ενας τεχνικος και ειχε να πουμε 2 μπουκαλακια αντισκουριακο για να κανει τη δουλεια του...
DDoS Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Αυτο με τη βροχη ειναι οντως πρόβλημα πανε να δεις πως ειναι τα καφαο να πούμε και οι καλώδια μαςτου 1000π.χ. ειναι να πουμε Ετσι οπως παει στο ελλαντα, θα βαζουμε dsl, εκει που εχει μονο ηλιο, δλδ κρητη και ροδο ολοι απο αυριο, μετακομιζουμε
Street-Fighter Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Πάμε Αίγυπτο ρε Και αφρικα δεν με χαλάει
kom Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 τι βρέχει τι χιονίζει το ίδιο και το αυτό OTE 24αρα περιοχή Γέρακα δεν κάνει κιχ με uptime στις 200 ώρες και αυτό λόγο διακοπής ρέυματος ορίστε και ένα screenshot πρίν είχα forthnet, εκεί να δεις πόλεμος που γινόταν - μπορεί να πληρώνω γύρω στα €40 παραπάνω αλλά έχω το κεφάλι μου ήσυχο για να μη πούμε με τα ping times τί γίνεται σε άλλους παρόχους ασε.....
doutsos13 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 παιδιά δεν παλέβετε... άκου εκεί φτέει ο καιρός αν είναι δυνατόν λές και ζούμε στο 1500 -.- --- kom με τι τα βλέπεις αυτά? πιο πρόγραμμα είναι?
GrafeioTeleton Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Οτιδηποτε εχει .com δεν μπαινει..Τι εγινε?
greenmachine Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Αισίως μια εμβδομάδα και κάτι ψιλά και η γραμμή δεν την παλέυει..Τι προτείνετε να κάνω? Να πάρω απο Δευτέρα για βλάβη? Και αν μου πουν ότι "απο εδώ δε βλέπουμε κάποιο πρόβλημα" τι κάνω? Ξέρω ότι δε φταιει το ρουτερ, αφού αργά το βράδυ η σύνδεση επανέρχεται κάπως στα φυσιολογικά της (περίπου στα μισα των δυνατοτητων της) Plz ας απαντήσει κάποιος..Είναι και περίοδος εργασιών, και χωρις internet δε γίνεται δουλειά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.