Προς το περιεχόμενο

Ξεθολωμα τζαμιων

million_voices

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το δικο μου παντως (και σε αρκετα αλλα που εχω παρατηρησει), οταν επιλεξω να ριχνει τον αερα στα τζαμια, αναβει αυτοματα το air condition για λιγα λεπτα... και οντως κανει δουλεια γιατι το εχω συγκρινει με την αυτοματη αυτη ρυθμιση που εχει, με το να σβηνω αμεσως το air condition και να το αφηνω απλα στο κρυο....με το air condition καθαριζουν παρα πολυ γρηγορα ενω με το απλο κρυο αργει αρκετα (κρυο θελει, οχι ζεστο, αν ειναι να περιμενεις να ζεσταθει το αμαξι για να σου βγαλει ζεστο, δηλαδη κανα δεκαλεπτο...την εκατσες, ειδικα το πρωι ξερω γω που βιαζεσαι να φυγεις και για τη δουλεια). κατι θα ξερουν οσοι κατασκευαστες το εχουν ρυθμισει να λειτουργει αυτοματα ετσι :)

Δημοσ.

Για να ξεθολωσουμε το πισω τζαμι παταμε το γνωστο κουμπακι. Αυτο τι κανει? Ενεργοποιει τις μικροαντιστασεις που ειναι κολημενες στο πισω τζαμι (αυτες οι οριζοντιες λεπτες γραμμες). Θερμαινονται αυτες λοιπον, θερμαινεται με τη σειρα του το πισω παρμπριζ και εξαφανιζεται η θολουρα.

Οποτε στοιχειωδης λογικη (περα απο τις "επιστημονικες" αποδειξεις) λεει, οτι κατι παρομοιο θα πρεπει να κανουμε και στο μπροστα παρμπριζ, δηλαδη να καταφερουμε να το θερμανουμε με καποιο τροπο (χωρις υγρασια προφανως).

Δημοσ.
Το κόλπο είναι το A/C μάγκες γιατί ξεραίνει τον αέρα. Τα υπόλοιπα από μόνα τους είναι ημίμετρα.

+ 1 :-)

A/C μαζί με το καλοριφέρ και τέλος η υγρασία μέσα στο αμάξι

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...