jeanthira7 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Hello πρόσφατα έκανα μία μεταφορά αρχείων από τον εσωτερικό στον εξωτερικό μου δίσκο και ξαφνικά μου έβγαλαν τα windows μία ειδοποίηση κατά τη διάρκεια της μεταφοράς των δεδομένων: Η καθυστερημένη εγγραφή απέτυχε. Ελέγξτε τον δίσκο για σφάλματα. Κάνω restart, όλως περιέργως δεν εκτελείται το chkdsk να ελέγξει τον δίσκο για σφάλματα. Πάω μετά στον "Ο υπολογιστής μου" και πλέον δεν βλέπω τον εσωτερικό δίσκο σαν τόμο. Στη συνέχεια πηγαίνω στα εργαλεία διαχείρισης και ενώ όλους τους δίσκους τους εμφανίζει ΟΚ "Σε σύνδεση" τον προβληματικό δίσκο τον εμφανίζει με την ένδειξη "ΔΥΝΑΜΙΚΟΣ" χωρίς σύνδεση. Κάν πάνω δεξί κλικ και δεν μπορώ να επιλέξω την επανενεργοποίηση δίσκου γιατί μου γράφει ειδοποίηση πάλι ότι έχει σφάλματα. ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ...!
poulinos Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 αν δεν θες τα αρχεια τοτε τον σβηνεις και τον ξανακανεις κανονικα οπως ειταν.οχι δυναμικο.β.αν θες τα αρχεια τοτε α.τον δοκιμαζεις σε αλλο Pc β.βαζεις αλλο usb Καλωδιο.γ.κανεις επαναφορα τα δεδομενα με καποιο προγραμμα recovery πχ file scavenger.και επισης αν δεν θες τα αρχεια βλεπεις στο site της εταιρειας μηπως εχει κανα προγραμμα για να τον κανει format.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.