Προς το περιεχόμενο

Ajax chat!

astyanaktas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά επειδή είμαι καινούριος στο χώρο των ιστοσελίδων θέλω να σας ρωτήσω το εξής. Θέλω να βάλω το αjax chat σε μια ιστοσελίδα πώς μπορώ. Η ιστοσελίδα φιλοξενείται δωρεάν απο terapad και δε ξέρω τι υποστηρίζει και τι όχι. Τους έστειλα ένα μήνυμα αλλά με γράψανε. Εάν κάποιος γνωρίζει να το κάνει μπορώ να του δώσω και πρόσβαση admin να το κάνει εάν δεν έχει κόπο. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων

Δημοσ.
Παιδιά επειδή είμαι καινούριος στο χώρο των ιστοσελίδων θέλω να σας ρωτήσω το εξής. Θέλω να βάλω το αjax chat σε μια ιστοσελίδα πώς μπορώ. Η ιστοσελίδα φιλοξενείται δωρεάν απο terapad και δε ξέρω τι υποστηρίζει και τι όχι. Τους έστειλα ένα μήνυμα αλλά με γράψανε. Εάν κάποιος γνωρίζει να το κάνει μπορώ να του δώσω και πρόσβαση admin να το κάνει εάν δεν έχει κόπο. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων

Αν θυμάμαι καλά, το terapad αποδέχεται συγκεκριμένα modules και όχι ότι θέλει ο χρήστης. Άρα δοκίμασε άλλο hosting ( δες το freehostia.com ).

Όσο για το email, δε σε γράψανε, αλλά γράφει ξεκάθαρα ότι οι free χρήστες δεν έχουν email support.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...