Προς το περιεχόμενο

Ταχυδρομικό ταμιευτήριο ή κάτι άλλο;

tolis_01

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά. Αυτή τη στιγμή έχω έναν λογαριασμό στο ταχυδρομικό ταμιευτήριο με λίγα λεφτά (κοντά στα 500 ευρώ). Επειδή θα ανοίξω νέο λογαριασμό (είχα κοινό με τον αδερφό μου και τώρα θα ανοίξουμε δυο διαφορετικούς), που μου προτείνετε να τα βάλω; Ξανά στο ταμιευτήριο ή κάπου αλλού;

Το επιτόκιο δεν νομιζω ότι παίζει ρόλο σε τόσο λίγα λεφτά. Από κίνηση λογαριασμού, συνήθως βάζω/βγάζω 50-100 ευρώ και μένω σαν σύνολο κοντά στα 500.

Δημοσ.
Γεια σας παιδιά. Αυτή τη στιγμή έχω έναν λογαριασμό στο ταχυδρομικό ταμιευτήριο με λίγα λεφτά (κοντά στα 500 ευρώ). Επειδή θα ανοίξω νέο λογαριασμό (είχα κοινό με τον αδερφό μου και τώρα θα ανοίξουμε δυο διαφορετικούς), που μου προτείνετε να τα βάλω; Ξανά στο ταμιευτήριο ή κάπου αλλού;

Το επιτόκιο δεν νομιζω ότι παίζει ρόλο σε τόσο λίγα λεφτά. Από κίνηση λογαριασμού, συνήθως βάζω/βγάζω 50-100 ευρώ και μένω σαν σύνολο κοντά στα 500.

Eγώ θα σου πρότεινα να βγάλεις λογαριασμό σε μία τράπεζα με πολλά υποκαταστήματα ώστε όταν έχεις ανάγκη λεφτά να βρίσκεις εύκολα τράπεζα να σηκώσεις τα χρήματα και όχι να πληρώνεις προμήθειες ΔΙΑΣ. Ως φοιτήτρια έχω τον λογαριασμό τον φοιτητικό της ΕΤΕ ( πολλά καταστήματα,δωρεάν e-banking, γενικά λιγότερες προμήθειες, δε μου χρεώνει προμήθειες στα εμβάσματα-αν κάνω έμβασμα σε άλλη τράπεζα η άλλη χρεώνει όμως ένα ποσό- υπερανάληψη μέχρι 500 ευρώ κ.λ.π.) Γενικά να προσέξεις τι προμήθειες μπορεί να χρεώνει για διάφορες συναλλαγές, τα έξοδα λογαριασμού , μπες στα site των τραπεζών και ψάξε αν έχουν αρχείο με το τιμολόγιο εργασιών.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...