zagga Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 πειτε μ ρε παιδια κανα σοβαρο πακετο σας παρακαλω!
Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Το εννοεις σοβαρο ? Πολλες εταιριες το προσφερουν. Εγω εχω δυο χρονια netone χωρις κανενα προβλημα.
Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δεν υπάρχει σοβαρό πακέτο Γιατι το λες αυτο ???? Με 38 ευρω τον μηνα τελικη τιμη με δυο τηλεφωνικες γραμμες , δωρεαν αστικα , υπεραστικα και καποια διεθνη και internet 24/24 δεν ειναι καλο πακετο ???
zagga Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 θα εβαζα forthnet αλλα εχω ακουσει και εχω παθει πολλα... απλως μια καλη εταιρια με internet 24 και τηλεφωνο χαμηλο παγιο αλλα σοβαρη εταιρια με βαση τις εμπειριες σας σε αυτην απλως οι γονεισ μ που ζουν στον προηγουμενο αιωνα επιτελους καταλαβαν το να πληρωνεισ παγιο 35 ευρω δεν συμφερει....πειτε ιδεες γιατι σε εμενα το ανεθεσαν...lol
Street-Fighter Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Γιατι το λες αυτο ???? Με 38 ευρω τον μηνα τελικη τιμη με δυο τηλεφωνικες γραμμες , δωρεαν αστικα , υπεραστικα και καποια διεθνη και internet 24/24 δεν ειναι καλο πακετο ??? οχι κανενα δεν ειναι σοβαρό πακέτο δυστυχώς γιατι πολλές φορές παει κάποιος για 24 και τελικά πιάνει τα 3 τους Απο αυτη την έννοια μιλάω φυσικά Γιάννη Οταν παψει να λεει το καθε πακέτο ΕΩΣ 24 τοτε θα υπάρχει κάποιο σοβαρό πακέτο
disqualified Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 θα εβαζα forthnet αλλα εχω ακουσει και εχω παθει πολλα... απλως μια καλη εταιρια με internet 24 και τηλεφωνο χαμηλο παγιο αλλα σοβαρη εταιρια με βαση τις εμπειριες σας σε αυτην απλως οι γονεισ μ που ζουν στον προηγουμενο αιωνα επιτελους καταλαβαν το να πληρωνεισ παγιο 35 ευρω δεν συμφερει....πειτε ιδεες γιατι σε εμενα το ανεθεσαν...lol απλως οι αλλοι δεν το λενε παγιο. Παγιο ειναι και εκεινο. 8αρα και απεριοριστες μια χαρα θα εχεις με 43€ το μηνα με ΟΤΕ. Τωρα αν θες 24αρα φτηνα ναι θα πας αλλου. Μονο προσεχε μη σας κοπει καμια φορα το τηλεφωνο γιατι τοτε με αλλο παροχο θα βρεθεις και εσυ μαζι με τους γονεις σου στον προηγουμενο αιωνα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 οχι κανενα δεν ειναι σοβαρό πακέτο δυστυχώς γιατι πολλές φορές παει κάποιος για 24 και τελικά πιάνει τα 3 τους Απο αυτη την έννοια μιλάω φυσικά Γιάννη Οταν παψει να λεει το καθε πακέτο ΕΩΣ 24 τοτε θα υπάρχει κάποιο σοβαρό πακέτο και όταν υπάρξει ISP που θα "αψηφά τη φυσική"
Street-Fighter Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 και όταν υπάρξει ISP που θα "αψηφά τη φυσική" Εμ εντάξει αμα λεει ο άλλος 24 να τα έχεις δεν χρειάζεται φυσική οπτική χρειάζεται μονάχα Ξέχασα ομως έρχεται το 2012 αρα γιατι να βάλουμε οπτικές στο ελλαδισταν?:p:p
disqualified Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Οταν παψει να λεει το καθε πακέτο ΕΩΣ 24 τοτε θα υπάρχει κάποιο σοβαρό πακέτο ανεφικτο, απο παρα πολλες οπτικες γωνιες. Και στα 24 να συγχρονιζεις, ακομα και τοτε δεν ειναι δυνατον να κατεβαζεις με αυτην την ταχυτητα τα παντα. Και μετα θα διαμαρτυρεται ο καθενας οτι δεν του πουλανε 24αρα.
Street-Fighter Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 ανεφικτο, απο παρα πολλες οπτικες γωνιες. Και στα 24 να συγχρονιζεις, ακομα και τοτε δεν ειναι δυνατον να κατεβαζεις με αυτην την ταχυτητα τα παντα. Και μετα θα διαμαρτυρεται ο καθενας οτι δεν του πουλανε 24αρα. Να διαμαρτύρεται ως προς τι ακριβως? Στο οτι το τάδε torrent του κατεβάζει με 300Kb's? ε αυτος θα εχει πρόβλημα στον εγκεφαλο..
disqualified Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Να διαμαρτύρεται ως προς τι ακριβως?Στο οτι το τάδε torrent του κατεβάζει με 300Kb's? ε αυτος θα εχει πρόβλημα στον εγκεφαλο.. πολυ απλα δε θα γνωριζει. Ειναι απιστευτο με ποση ευκολια μιλαμε και εκφραζουμε γνωμες για πραγματα που δεν εχουμε ιδεα. (δε μιλαω για σενα προσωπικα)
Street-Fighter Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 πολυ απλα δε θα γνωριζει. Ειναι απιστευτο με ποση ευκολια μιλαμε και εκφραζουμε γνωμες για πραγματα που δεν εχουμε ιδεα. (δε μιλαω για σενα προσωπικα) πειτε μ ρε παιδια κανα σοβαρο πακετο σας παρακαλω! Εμ καταλαβαίνεις για τι ακριβώς τοτε μιλάω
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Γιατι το λες αυτο ???? Με 38 ευρω τον μηνα τελικη τιμη με δυο τηλεφωνικες γραμμες , δωρεαν αστικα , υπεραστικα και καποια διεθνη και internet 24/24 δεν ειναι καλο πακετο ??? Ολα αυτα με 19,9 δεν ειναι ακομα καλυτερο ομως?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.