johnito Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Εχω ακουσει πως γινεται να στειλω καρτα με μηνυμα πως μπορω να το κανω αυτο? γινεται να στειλω απο συνδεση σε καρτοκινητο?
Loser Geek Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Εαν εβαλες στο κινητο σου τις μοναδες, και εαν εχετε και οι δυο WIND, μπορεις να στειλεις σε ενα αριθμο το τηλεφωνο που θελεις να λαβει τις μοναδες, και τον αριθμο του παραληπτη. Περισσοτερες οδηγιες υπαρχει ομως χρεωση για αυτη την υπηρεσια απο οσο ξερω, οποτε θα εχεις καποια "απωλεια" Για αλλους παροχους, ψαξε γιατι δεν γνωριζω προσωπικα Σε καθε περιπτωση, ο καλυτερος τροπος ειναι (αν δεν εβαλες ηδη τις μοναδες στο δικο σου) να πληκτρολογησεις εσυ τον αριθμο σε sms στον παραληπτη, να τους γραψει σε ενα χαρτι και κατοπιν να κανει ανανεωση
johnito Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 εννοω οτι υπαρχει απο οτι εχω ακουσει αφτο που στελνω μοναδες απο ενα κινιτο σε ενα αλλο με σμσ.. συγκεκριμενα εχω κοσμοκαρτα... ενα παραδιγμα για να σας δωσω να καταλαβεται. εχω ενα κινιτο 'α' και ενα κινιτο 'β' αμμα το 'α' εχει συνδεση παραδιγμα και το 'β' εχει καρτοκινιτη και δεν εχει καθολου καρτα..το 'α' γινεται να στειλι μοναδες στο 'β' ....πως γεινεται αφτο τι πρεπι να κανω? ΣΥΓΝΩΜΙ ΓΙΑ ΤΑ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΑ ΛΑΘΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΔΥΣΛΕΞΙΑ
Loser Geek Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Αν το κινητο "Α" εχει σύνδεση, δε νομιζω να μπορει να στειλει "μοναδες".
johnito Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 αμμα εχει καρτα??γεινετε?? και αν ναι πως?
Loser Geek Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Οπως εγραψα παραπανω, αφου γινεται στη Wind λογικα θα γινεται και στην Cosmote αλλα δεν εχω προσωπικη γνωστη. Αν δε σε βοηθησει κανενας εδω, μπορεις να παρεις τηλεφωνο στην εξυπηρετηση πελατων
user12 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Αγορασε την καρτα ξυσε τον αριθμο και στειλτου τον αριθμο σε sms.Αυτος θα ξερει τι να κανεις
Street-Fighter Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Αν το κινητο "Α" εχει σύνδεση, δε νομιζω να μπορει να στειλει "μοναδες". Φυσικά και μπορεί
rallaki Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 μπορείς απο σταθερό τηλέφωνο η απο το κινητο που εχεις την συνδεση ,να καλεσεις στο 6971001314 που ειναι το κεντρο της κοσμοτε(αν καταλαβα καλα εχεις συνδεση κοσμοτε και καρτοκηνιτο της ιδιας εταιρειας)μολις καλεσεις θα ακουσεις ενα ηχογραφημενο μυνημα που σου λεει ακριβως τι να κανεις.ενας τροπος ειναι αυτος δεν ξερω αν μπόρεις να στείλεις sms απο κινητο με συνδεση μοναδες σε καρτοκινητο.επικοινωνησε με την εξυπηρετηση πελατων καρτοκινητης θα σου πουν αν οντος γινεται αυτο που θες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.