kostacurtas Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Hellgate: Tokyo revealed Το Hellgate επιστρέφει και από το Λονδίνο μεταφέρεται στο Τόκιο. Το Hellgate: Tokyo είναι υπό ανάπτυξη από την Κορεάτικη Hanbitsoft. Η Hanbitsoft είχε εξαγοράσει από την Flagship Studios τα δικαιώματα του Hellgate τον Νοέμβριο του 2008 μετά από την πτώχευση της τελευταίας. Το Hellgate: Tokyo αναμένεται το 2010 στην Ασία, οπού ακόμα λειτουργεί και το Hellgate: London, και δεν είναι ακόμα γνωστό αν θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη και στα αγγλικά. Hellgate: Tokyo - Debut Teaser
xaralas Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Ευχαριστο νεο για τους fan του Hellgate (like me) αλλα αυτη η Hanbitsoft ειναι αξιολογη εταιρια? Αλλα να μου πεις απο την Flagship χειροτερη αποκλειεται.
ScarletK Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Ωραία, ελπίζω να έχουν μάθει κάτι από τα λάθη της flagship. Τι ωραίο που ήταν στα χαρτιά το hellgate...
xtrmsnpr Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Το london μου άρεσε!!!Προσποιούμουν όταν πήγα πριν 2 μήνες,ότι έχει τερατάκια,και πείραζα τους καθηγητές μου .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.