Προς το περιεχόμενο

Ζεύξη 2 κτιριων με δικτυο Gigalan

thanos75x

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπορεί καποιος να μου προτεινει μια λυση για ζευξη 2 κτιριων σε αποσταση περιπου 350μ με ταχυτητα δικτυου 1Gigalan.

Σκεφτηκα οπτικη ινα αλλα οπου κι αν πηρα τηλ μου λενε οτι η αποσταση ειναι πολυ μικρη και δεν αναλαμβανουν παρα μονο για μεγαλες αποστασεις της ταξεως 200-300χλμ :fear:

Η μπακαλιστικη λυση ειναι με ftp καλωδιο καθε 100μ να παρεμβαλω ενα router 1000αρι αλλα δεν ειναι και τοσο ευκολο γιατι δεν μπορω να εχω ρευμα και προστασια απο καιρικες συνθηκες... και λογω της αποστασης στο τελος η ταχυτητα θα εχει πολλες απωλειες.

Ξερει κανεις καποιον που αναλαμβανει τετοιες λυσεις (οπτικες ινες) να παρω προσφορες ?

Ευχαριστω πολυ :o

Δημοσ.

αν έχεις budget μπορείς να ψάξεις για τα λεγόμενα Ethernet links. Μερικές εταιρείες που μου έρχονται στο νου είναι Bridgewave, Ceragon, Intracom...Είναι πιο φθηνές από τις οπτικές ίνες τόσο σε όρους CAPEX όσο και OPEX και εγγυώνται την ίδια αξιοπιστία... Ψάξτο και αν θες κάτι άλλο, τα λέμε...

Δημοσ.

Αν ψαχτείς θα βρεις, υπάρχουν εταιρίες που περνάνε ίνες στα μέτρα που θέλεις. Μην πάρεις εργολάβους αυτοί ασχολούνται μόνο με μεγάλα έργα.

Ανάμεσα στα 2 κτίρια τι υπάρχει ; Αν είσαι μέσα σε πόλη πρέπει να πάρεις άδεια από τον δήμο για σκαψίματα.

Δημοσ.

Ευχαριστω ολους οσους απαντησαν.

Tη λυση την εδωσε ο "madis" με την εταιρεια "optronics.gr" που μου εδωσε το λινκ.

Προσφορα γυρω στα 2000e τιμη πολυ λογικη με οπτικη ινα και converters οι οποιοι οτι δυκτιο τροφοδοτησεις απο τη μια ακρη τοσο παιρνεις απο την αλλη για αποσταση μεχρι 500m μετα θελει αλλη οπτικη που ειναι για πιο μεγαλες ταχυτητες και αποστασεις...

Οταν και αν τελικα το εγκαταστησουμε θα σας πω εντυπωσεις!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...