Mika Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Λοιπον μετα απο τρια χρονια χρησης της εξης καρεκλας: εφτασε η ωρα της αφου εσπασε και δευτερο ποδι ( το πρωτο ειχε σπασει ενα χρονο πριν ). δυστυχως ενω ηταν πολυ αναπαυτικη, η ποιοτητα κατασκευης του ΙΚΕΑ ηταν απογοητευτικη. θελω να βρω λοιπον μια καινουρια καλυτερης ποιοτητας αλλα χωρις να μου φυγουν τα μαλλια της κεφαλης σε ευρω... Εχετε να προτεινετε κανα καλο καταστημα;;
kostastnt Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Πάρε την ίδια και κράτα την απόδειξη... Εγώ μέσα σε 4 χρόνια την έχω αλλάξει 3 φορές εντός εγγύησης... Τις 2 σκίστικε το δέρμα και την άλλη έσπασε το μπράτσο... Και δεν έκανα και αρκουδιές στην καρέκλα...
Satanic Πάριος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Μόνο μεταλλικά πόδια, τα κανονικά πλαστικά σπάνε σε ανύποπτο χρονικό διάστημα.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Εχω μια απο Sato, εδω και τουλαχιστον 6 χρονια. Υποτιθεται απο τα φτηνα μοντελα, αλλα αξιοπρεπους ποιοτητας. Γιατι δεν ειχα/εχω κανενα θεμα με κανενα πλαστικο ποδι μεχρι τωρα? Φταιω εγω που ειμαι 70-- κιλα μηπως? (παντως δε μπορουσα να φανταστω οτι δουλευουν και με -1 ποδι!)
Waldo_Vrs Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Εγώ προσωπικά έχω αγοράσει μια απο τη Sedia. Την έχω 6 χρόνια.Κάθομαι όλη μέρα μιας και η δουλειά μου είναι ο Η/Υ και είμαι και καμιά 100φεύγα κιλά Ομολογώ πως δεν είμουν πολύ σίγουρος για την αγορά μου αλλά τελικά είναι κάτι παραπάνω απο απλά πιοτικές Φυσικά είχα δώσει αρκετά χρήματα μιλάμε για 350ευρώ κοντά...αλλά ενοίτε πως αν κάνεις μια βόλτα στο κατάστημα θα βρείς και πιο φτηνά.Δεν νομίζω να συγκρίνετε σε πιότητα σε καμια περίπτωση με το ΙΚΕΑ. Και ενοίτε πως θα διαλέξεις μια καρέκλα με πόδια Αλουμινίου!!!. (σαν εταιρία έχει και ανταλακτικά...οπότε αν σπάσει ένα πόδι μπορείς να τη πας και να σου φτιάξουν ΜΟΝΟ το πόδι)
papahlamidas Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Εγώ έχω αυτή 1 χρόνο+ και είμαι πολύ ευχαριστημένος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.