Προς το περιεχόμενο

mobo i5 χωρίς PCI?

pcos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γνωρίζει κανεις αν υπάρχουν mobo i5 χωρίς PCI; μονο PCIx;

δεν έχω δει πουθενά και ούτε ξέρω αν πρόκειται κάποιος να βγάλει. υποθέτω ότι θα είναι πιο φθηνές αφού θα λείπει ολόκληρος controller παν-άχρηστος πλέον. ;)

Δημοσ.

a ωραία thanks, αλλα γιατί τόσο ακριβό? εγώ κοιτούσα μέχρι 120 για αυτό δεν το πέτυχα. αλλα INTEL mobo όχι δεν θα πάρω, δεν φτάνει που παίρνουμε τις CPU να πάρουμε και mobo INTEL?

άσε που έχω και κακή εμπειρία από παλιότερα socket

Δημοσ.

Ωραια λογικη αυτο με την Intel . Και γιατι παρακαλω οι pci ειναι αχρηστες?? Εγω που θα εβαζα την καρτα ηχου - ασυρματου- usb hub ??

Δημοσ.

και ισα ισα...αν δεις αυτες του 1366 που εχουν μονο PCI x μονο φ8ηνες δεν τις λες.

Και οσο για τις Intel μητρικες,αν και overpiced,ειναι πολυ στα8ερες.Δεν ξερω για το 1156 αλλα για το 775 ισχυει αυτο που λεω.

Δημοσ.
Ωραια λογικη αυτο με την Intel . Και γιατι παρακαλω οι pci ειναι αχρηστες?? Εγω που θα εβαζα την καρτα ηχου - ασυρματου- usb hub ??

δεν πιστεύω να σε τρομάζει η διαφορετικότητα? :devil:

όσο πιο πολλές και διαφορετικές λογικές και απόψεις τόσο το ομορφότερο ;)

ότι είναι άχρηστο για τον ένα, χρησιμότατο για τον άλλον :-)

για τις INTEL μητρικές έχω την εντύπωση όντως του υπερτιμημένου και σταθερού αλλα...

από OC και βίος επιλογές έχω κακές αναμνήσεις. μα αυτά ίσως ανήκουν στο παρελθόν

Δημοσ.

MSI 790FX-GD70 (sAM3, DDR3, 790FX) - 127 €.

Αν βρεις παρόμοια σε 1156 και στα ίδια λεφτά, στείλε καρτ ποστάλ. Τελευταία κομμάτια, όποιος προλάβει.

Στο socket 1156 σας δουλεύουνε και δεν το έχετε πάρει ακόμη χαμπάρι.

2i0g1oy.jpg

MSI 790FX-GD70

2i7qpt0.jpg

127 €

VS

INTEL BOXDP55SB

jr6xiq.jpg

159.77 €

VS

BIOSTAR TA790GX A3

1430qa9.png

70 €

ps.

Σε καμιά περίπτωση ο γραφών δεν υπαινίσσεται κάτι το πονηρό για τα προιοντα της Biostar και την εταιρεία, τουναντίον προσφέρει αξιόλογα προιοντα σε πολύ οικονομικές τιμές, ανταγωνιζόμενη πολύ καλύτερα την Asrock σε όλους τους τομείς και ειδικά στο θέμα overclock στις AMD μητρικές, δυστυχώς τα προιοντα της ΔΕΝ αντιπροσωπεύονται ως πρέπει στην Ελλαδα λόγω της πολύ χαμηλής διεισδυτικότητας της εταιρείας και των προϊόντων της και λόγω του σκληρού ανταγωνισμού από τα γνωστά καρτέλ. Ο καινούργιος εισαγωγέας προτίμησε να φέρνει τα προιοντα της Biostar σε Intel πλατφόρμα. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία!

:lol::lol::lol:

Δημοσ.

μα ναι αυτό ακριβώς λέμε ότι το έχουν παρακάνει. απλά αφαιρώντας κάποια ηλεκτρονικά από την mobo ίσως έπεφτε το κόστος. αλλα φαίνεται ότι αντί να πέφτει, ανεβαίνει :mad:

δυστυχώς όσο kai να θέλω να πάρω AMD ακόμα δεν βλέπω το super duper efficient επεξεργαστή που να μάχεται τον i5. πολύ δυστυχώς και πολύ κρίμα :cry:

Δημοσ.

Θα περιμένεις το 2010 για να σταματήσει το άρμεγμα στο socket 1156, κάπως. Ο αυλικός της Intel, Anand (Άςλίκερ) Shimpi, προσπαθούσε να αποδείξει ότι τα Boards αξίζουν τα λεφτά τους, παρόλο που έχουνε πολύ χαμηλότερο κόστος κατασκευαστικά, βέβαια μερικοί ψαγμένοι στα comments τον ξεβράκωσαν παντελώς, φυσικά ΔΕΝ απάντησε όπως κάνει πάντα όποτε τα βρίσκει "σκούρα", έσκασε και η βόμβα με το ελαττωματικό socket της Foxconn, παντελώς φτήνια, και το παίζει κινεζος τώρα. Παμπόνηρος προπαγανδιστής, μαρκετίστας και "δήθεν" guru.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...