vaidakis Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Παρακαλώ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ Ανοίγω ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΣΗ και πριν προλάβω να δω το παραθυρο ΚΛΕΙΝΗ μονο του αυτο γινεται και με πολλα αλλα παραθυρα ΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΚΑ WINDOWS Αυτα Τι γινεται ο Υπολογιστης ειναι καινουργιος ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ
linuxovios Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 αυτο γινεται και με πολλα αλλα παραθυρα ΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΚΑ WINDOWS Αυτα Ναι συμφωνώ, είναι προβληματικά. Αν το γνώριζες, κακώς τα αγόρασες. Τι γινεται ο Υπολογιστης ειναι καινουργιος εγγύηση ---> service
aris1986 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Παιδια χαρις τα Vista εμαθα τo linux!Εγω και πολλοι αλλοι!Μονο αυτο το καλό εκαναν!!!Οσα αφορουν τα αλλα ειναι το χειροτερο λογισμικο θα πρεπει να πεσε απολυση τρελη στους προγραμματιστες της MS!!! cheers
vaidakis Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 ειναι μια ομαδικη αγορα για 9 υπολογιστες στην δουλεια μου και ειναι με vista δυστυχως καμια λυση στο προβλημα ????? οσο για μενα δουλευω και unix και linux και windows και dos απο το 1983 !!!!!
vaidakis Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δεν υπαρχει κανεις να βοηθησει στο προβλημα αυτο ????????????
iant Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 #2 έλεος 10 χαρακτήρες !@#!#$$# +100 εγγύηση ---> service
antonl Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Τρέξε κανα τέτοιο. Μόνο τα παράθυρα του explorer κλείνουν ή και προγράμματα; Πάντα κλείνουν; Κλείνουν αμέσως; Το κανε απ την αρχή;
vaidakis Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δεν κλεινουν προγραμματα κλεινουν μονο παραθυρα οπως ιδιοτητες, απο πινακα ελεγχου ρυθμισεις ....
vaidakis Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Ξέρει καποιος κατι για το προβλημα αυτο ??????????
antonl Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Αυτό που σου είπα δε βρήκε τίποτα; Πάντα κλείνουν; Κλείνουν αμέσως; Το κανε απ την αρχή;
vaidakis Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 SCAN για ιους πολλες φορεσ εχω κανει κατι αλλο ειναι ???????????????????
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.