Uberalles_gr Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Καλημέρα σε όλο φόρουμ ! Έχω ένα query το οποίο το εκτελώ σε SQL Server 2005 και μου το τρέχει μια χαρά. Όταν πάω όμως μέσω php να το εκτελέσω με mssql μου βγάζει error "Warning: mssql_query() [function.mssql-query]: Query failed in D:\xampp\htdocs\.........." Τι μπορεί να γίνεται?
antonisid Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Γενικότερα οταν τρέχεις script τοπικά πετάνε τέτοια warnings αλλα παίζουν κανονικά.Καποια παραμετροποίηση στον Xampp χρειάζεται αλλα δε νομίζω οτι αξίζει ν ασχοληθείς.
Uberalles_gr Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Αφού σου λέω ότι δεν τρέχει το query και βγάζει το παρακάτω error... Το θέμα είναι ότι θέλω το query να το τρέξω σε php και όχι στον SQL SERVER
PavelX Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Βασικά, στον SQL Server θα το τρέξεις απλά μέσω PHP. Πριν εκτελέσεις το query, συνδέεσαι με επιτυχία στην βάση; Επίσης, είναι ενεργοποιημένο το extension του SQL Server (mssql); (αυτό μπορείς να το δεις από το phpinfo())
Uberalles_gr Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Ναι PaelX, συνδέομαι κανονικά μέσω php στον SQL server και έχω εκτελέσει και άλλα query και παίζουν μια χαρά. Με 2 queries έχω αυτό το πρόβλημα, όταν στον SQL Server τρέχουν μια χαρά και στην php που μου βγάζει το error. Τι μπορεί να φτάει? Επειδή τα queries είναι χρονοβόρα στο να εκτελεστούν, μήπως τρώνε κάνενα timeout ?
alex2005 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Πόσταρε τα queries σου, δύσκολα να πάρεις απάντηση αν δεν δούμε ακριβώς τον κώδικα.
Uberalles_gr Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Παιδιά το έλυσα. Δηλαδή δεν το έλυσα ακριβώς απλώς χρησιμοποίησα την PDO και μου έπαιξε μια χαρά. Επομένως συντακτικό δεν ήταν σίγουρα. Μήπως επειδή θέλει σχεδόν 2-3 λεπτά για να εκτελεστεί το query μήπως έτρωγε κάποιο είδος timeout...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.