sportteo Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2002 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2002 εχω τα 2000κ αλλά και τον explorer 6.Από εχθές οταν ανοίγω τον explorer φορτώνει μία συγκεκριμένη σελίδα και παρόλες τις ρυθμίσεις που άλλαξα απο τα εργαλεία του explorer με κάθε επανακίνηση παλι γίνεται το ιδιο.Στα 98 ήξερα να βλέπω πιά προγράμματα τρέχανε στην εκκινηση αλλα στα 2000 τι κάνω ? [email protected] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2002 Super Moderators Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2002 Start > Run > msconfig Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sportteo Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2002 Μέλος Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2002 Μάλλον δεν πρόσεξες οτι εχω 2000κ και δεν δουλευει σε μενα αυτό (μονο στα 98)μου βγαζει μύνημα οτι δεν βρισκει το αρχείο ή ενα απο τα συστατικά του.Ισως γιατι εχω τα 2000προ ελληνικα αλλα και κοπια ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeCoN Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2002 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2002 Ontws, to msconfig den yparxei sta win2k Kapoios omws frontise na to ftiaksei Sto esteila me mail, mazi me ena startup control panel. Kai ta 2 apsoga! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2002 Super Moderators Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2002 Το msconfig δεν υπάρχει στα Win2K. Οπότε κατέβασε το msconfig για τα Win2K από το παρακάτω link (είναι το .exe των WinXP). Δουλεύει κανονικά... Δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα λόγω των ελληνικών Windows που έχεις. Σε κάθε περίπτωση ζήτα από έναν φίλο σου (που έχει WinXP ελληνικά) να σου δώσει το αντίστοιχο ελληνικό. Αφού κατεβάσεις το αρχείο και το αποσυμπιέσεις, βάλτο στο c:\winnt\system32 (αν τα Win2K τα έχεις σε άλλο drive, άλλαξε το c με το αντίστοιχο drive). Μετά χρησιμοποιείται κανονικά. Start > Run > msconfig http://www.thetechguide.com/downloads/msconfig.zip Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sportteo Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2002 Μέλος Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2002 EYXARISTO MEGALO SE OLOYS SAS ME SOSATE APO FORMAT.POS NA TO KANOYME O PALIOS EINAI ALLIOS !!(SYGNOMH GIA TH GRAFH ALLA KATI EPATHE TO PLHKTROLOGIO KAI DEN ALLAZEI STA ELLHNIKA.) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.