Προς το περιεχόμενο

Αναλύση 1024 χ 768

nionios14

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλήμερα σάς εχω παρέι ενα λάπτοπ απο την πλάισιο κομπιουτερς και οταν παώ να αλλάξω την αναλυση σε 1024 χ 768 μου την δειχνει στο κεντρο κ εχει 2 κενακια αριστερα και δεξια πως μπορω να τν βαλω σε πληρης οθονη ???

Ευχαριστω εκ των προτερων...

• Moderators
Δημοσ.

Πρεπει προφανως να αλλαξεις την αναλυση στη Native της οθονης σου, γιατι ειδαλλως ειτε θα εχεις κενακια ειτε παραμορφωμενη εικονα.

Ποιο ακριβως πηρες?

• Moderators
Δημοσ.

Βαλε αναλυση 1600x900 και θα ειναι οκ. :-)

(μα τι παιρνετε i7 laptops χωρις να ξερετε τη native αναλυση... :X)

Δημοσ.
Βαλε αναλυση 1600x900 και θα ειναι οκ. :-)

(μα τι παιρνετε i7 laptops χωρις να ξερετε τη native αναλυση... :X)

μεχρι 1360 x 768 παει...οχι παραπάνω...

Δημοσ.
Ω θεε ! 1500€ για turbo-x .Παρε οππωσδηποτε επεκταση εγγυησης αν δε το εχεις κανει .Σου μιλαω εκ πειρας απο turbo-x .:fear:

http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Notebook/Support-Packs/Turbo-X-Warranty-Ext-Support-Pack-2-Years.htm αυτην κιολας που ειναι +2 χρονια.

Clevo είναι το μηχάνημα και σκέφτομαι να το χτυπήσω και γω. Χωρίς windows η τιμή του είναι γύρω στα 2500. Έχει εντυπωσιακή οθόνη (το συγκεκριμένο), άμεσα συγκρίσιμη με τα Sony και απείρως καλύτερη από οποιοδήποτε Toshiba, HP, Acer κλπ.

• Moderators
Δημοσ.

Θα μας πεις τελικα ποιο ειναι μπας και σε βοηθησουμε?

Σε 1366x768 αφηνει κενα? Αν οχι, μαλλον αυτη ειναι η μεγιστη δυνατη αναλυση.

Δημοσ.

Θελω να το βαλω 1024 χ 768 για να βλεπω σωστα τις σελιδες.... στα 1024 χ 768 μου κανει κενα στην μεγιστη αναλυση 1366x768 δεν μου κανει κενα αλλα δν με βολευει σε μερικες σελιδες μου τις δειχνει μισες πχ facebook...

• Moderators
Δημοσ.

Σε 1366 δειχνει λιγοτερα απ οτι σε 1024...??

Wtf?

Μαλλον καποιο λαθος κανεις. Επισης, τα notebooks με 1024 αναλυση εχουν καταργηθει απο την εποχη του Νωε, ενω αν σε ενα συγχρονο λαπτοπ βαλεις 1024, μονο παραμορφωμενη εικονα θα εισπραξεις.

Ξαναδες το. (Το μοντελο ακομα δε το πες...)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...