11demian111 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 για τον ιδιο λογο που χρειαζεται να μπουταρει 2 λειτουργικα ταυτοχρονα
tsadler Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 για τον ιδιο λογο που χρειαζεται να μπουταρει 2 λειτουργικα ταυτοχρονα τωρα υποτιθεται οτι απαντησες? κανω την ερωτηση για τα τρια λειτουργικα γιατι δεν καταλαβαινω την αναγκη να εχει καποιος ειτε 3 ειτε 2 ταυτοχρονα. εμενα τουλαχιστον δεν μου χρειαστηκε ποτε. οστοσο μπορει να υπαρχουν χρηστες που τους χρειαζεται. ποιο λοιπον το πλεονεκτημα να εχεις 2,3,4 λειτουργικα ταυτοχρονα? τι κερδιζει κανεις απο κατι τετοιο για να δικαιολογησει την αγορα hardware που του δινει αυτη την δυνατοτητα?
phanispal Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Ξέρεις εσύ κανα λειτουργικό που να κάνει τα πάντα;
tsadler Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Ξέρεις εσύ κανα λειτουργικό που να κάνει τα πάντα; οχι, δεν νομιζω οτι υπαρχει λειτουργικο που κανει τα παντα αλλα και παλι ξερεις εσυ καθε λειτουργικο τι μπορει να κανει? μεχρι που φτανουν οι δυνατοτητες του καθενος? δλδ πιστευεις οτι υπαρχουν χρηστες που θελουν να κανουν τα παντα σε βαθμο που χρειαζονται τρια λειτουργικα! αν υπαρχει κανεις που ανηκει σε αυτη την κατηγορια ας ποσταρει να μας πει και το γιατι. και μην ξεχναμε οτι δεν ειναι μονο θεμα λειτουργικου τι μπορεις να κανεις αλλα και σχετικου software
phanispal Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Τώρα εσύ έχεις κολλήσει στον αριθμό τρία (3); Δηλαδή αυτοί που έχουν παράθυρα και λίνουξ παράλληλα γιατί λες να το κάνουν;
tsadler Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 δεν εχω χρησιμοποιησει λινουξ για να ξερω τι κανει παραπανω απο τα windows.υποθετω οτι καποιος χρησιμοποιει windows σαν συμπληρωμα στο λινουξ λογω μεγαλυτερης ποικιλιας προγραμματων. ισως να εχεις δικιο στο οτι δυο λειτουργικα σε ορισμενους χρησιμευουν. και ναι εχω κολλησει στο 3 γιατι εξαρχης αυτη ηταν η απορια μου. επαναλαμβανω ΑΠΟΡΙΑ οχι κριτικη!
evansdimo Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Προσωπικά θα χρησιμοποιήσω Linux για την ασφάλεια που θα μου παρέχει σε σερφάρισμα στο Internet καθώς και για την διαφορετικότητα του σε σχέση με τα Windows. Windows θα συνεχίσω να χρησιμοποιώ για την μεγάλη υποστήριξη που παρέχουν οι κατασκευαστές σε drivers , games και software. Θα έβαζα λειτουργικό Mac γιατί τα Windows μπροστά του δείχνουν γύφτικα και απαρχαιωμένα. Και τα 3 λειτουργικά έχουν από κάτι το οποίο δεν υπάρχει στο άλλο. Πρωσωπικη αποψη παντα.
Robertox25 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 τι λες τωρα....???? το παλικαρι ειναι...
simplemind79 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Παιδιά δεν έχω ιδέα και δεν ασχολούμαι me modding αλλά αυτό αξίζει να το δείτε αν δεν έχει εμφανιστει ήδη σε άλλο thread. απλα απιστευτο!!!πράγματι κορυφή ο τύπος!καλλιτέχνης!το χbox εγινε γαμάτο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.