Moderators GeorgeMan Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Παοκ, δεν χρησιμοποιησε και πολλα ειδικα εργαλεια. Σβουρακι, κοφτακι, κολλητηρι κτλ... Το μονο "ειδικο" ας πουμε ηταν το εργαλειο που εκοψε το πανελ εκει που ειχε τραβηξει γραμμες. Και αυτο για να του γινει η ζωη ευκολη. Με λιγο παραπανω χρονο το ιδιο αποτελεσμα θα εχεις και με ενα κοινο σβουρακι.
arxaggelos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Χαίρομαι που σας άρεσε Την ώρα που το έβλεπα πάντως αναρωτιόμουν ποιός έχει χρόνο για τέτοιες χειροτεχνίες τη σήμερον ημέρα...Αλλά κάπου στην αρχή λέει κάτι για "σπόνσορες" που του έδωσαν υλικα, οπότε προφανώς τέτοια κάνει όλη μέρα
Street-Fighter Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Ευχαριστώ που δειχνετε το βιντεακι μου Τα σπάει αλλα το μυλο ειναι λιγο μουφα θα προτιμούσα να ειχε alienware Υ.Γ. Τα εργαλεια και η εμπειρια κανουν τον μαστορα μαγκες...
gust Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Ενταξει το παλικαρι ειναι καλλιτεχνης..... Με αφησε αφωνο...
PaokToTheBone Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Παοκ, δεν χρησιμοποιησε και πολλα ειδικα εργαλεια. Σβουρακι, κοφτακι, κολλητηρι κτλ... Το μονο "ειδικο" ας πουμε ηταν το εργαλειο που εκοψε το πανελ εκει που ειχε τραβηξει γραμμες. Και αυτο για να του γινει η ζωη ευκολη. Με λιγο παραπανω χρονο το ιδιο αποτελεσμα θα εχεις και με ενα κοινο σβουρακι. σιγουρα...αλλα ο παγκος και γενικα ο χωρος ειναι μαματος... Και εκεινο που μου εκανε εντυπωση ειναι εκεινο που λιγυζε της λαμαρινες.σε κα8ετες γωνιες. Το τροχακι σε εκεινο το μεγε8ος μου αρεσε.Γενικα ζηλευω και 8ελω να χω εναν χωρο ετσι να μαστορευω(μαστροχαλαω βασικα).
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Κανα υπογειο δεν παιζει εκει που εισαι? Γιατι εδω δεν μπορεις να φανταστεις τι εχω φτιαξει στην υπόγα... Μετα το προσφατο ξεσκαρταρισμα (χαρισα καπου 5-6 παλια ξεχαρβαλιασμενα παπακια σε εναν παλιατζη), μαζι με καμια 500 κιλα παλιοσιδερα (πλυντηρια-κουζινες-καυστηρες του '60 και του '70 ), ο χωρος εχει γινει ταμαμ! Ειδικα ο παγκος εργασιας εχει "δειξει" πλεον Φυσικα, υπογειο ειναι, μην περιμενεις την αποστειρωση σε βαθμο ψειρας που ειχε αυτος στο βιντεο...
PaokToTheBone Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Κανα υπογειο δεν παιζει εκει που εισαι? Γιατι εδω δεν μπορεις να φανταστεις τι εχω φτιαξει στην υπόγα... Μετα το προσφατο ξεσκαρταρισμα (χαρισα καπου 5-6 παλια ξεχαρβαλιασμενα παπακια σε εναν παλιατζη), μαζι με καμια 500 κιλα παλιοσιδερα (πλυντηρια-κουζινες-καυστηρες του '60 και του '70 ), ο χωρος εχει γινει ταμαμ! Ειδικα ο παγκος εργασιας εχει "δειξει" πλεον Φυσικα, υπογειο ειναι, μην περιμενεις την αποστειρωση σε βαθμο ψειρας που ειχε αυτος στο βιντεο... εχει μια απο8ηκουλα καπως μικρη αλλα σιγουρα χωραει παγκος και τα εργαλεια και χωρος για να δουλεψεις ανετα...Ειναι και κα8αρα (πλακακια κατω σπατουλαριστοι τοιχοι τα παντα.) αλλα το χρησιμοποιει η μανα μου για να χει τα πλυντηρια κ τις μλκιες!! Σου λεω ενα πρωι 8α τα βρει στην κρεβατοκαμαρα της τα πλυντηρια!
iced Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Σε αυτο το βιντεο περα απο την ανατριχιλα της δημιουργικοτητας στο hardware ανατριχιασα με με το μονταζ και την καλυψη του βιντεο Ειναι σκηνοθετης ο τυπος αν το εφτιαξε αυτος
Razor333 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Η φαντασια στην δημιουργια ειναι το πρωτο πραγμα, μετα ερχονται οι γνωσεις και οι ικανοτητες, αλλα αν δεν εχεις και τα σωστα εργαλεια δεν κανεις τπτ. Αυτος ο τυπος, εκτος απο γνωση, ικανοτητα, χρονο, εχει και ολο το section ''εργαλεια'' του πρακτικερ. Ειδα, 1 ηλεκτρικο κατσαβιδι,1 τροχακι με αερα (αρα και κομπρεσερ), τροχακι ηλεκτρικο, πριονι παγκου με λεπτη κορδελα, σεγα, μορσα, δραπανακι, τροχο χεριου για μεταλλο, τροχο παγκου, χειροκινητη στραντζα, τροχο γυαλισματος-ακονισματος παγκου, κολλητηρι παγκου και πολλα ακομα χειροκινητα εργαλεια και εξαρτηματα για τα παραπανω εργαλεια.
TrouBLe Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 και εγω αυτο εψαχνα και τελικα:http://www.expresshd.com/ και μένα αυτό μου τράβηξε την προσοχή... Τι είναι αυτό ακριβώς ξέρουμε;;; υποθέτων επιτρέπει να εγκαταστήσεις OS X στο pc..
tsadler Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 και μένα αυτό μου τράβηξε την προσοχή...Τι είναι αυτό ακριβώς ξέρουμε;;; υποθέτων επιτρέπει να εγκαταστήσεις OS X στο pc.. απορια: και γιατι καποιος να χρειαζεται να μπουταρει 3 λειτουργικα ταυτοχρονα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.