knoulis Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Γεια σας παίδες, Είμαι ολίγον τι άσχετος από GPS γι' αυτό ζητάω την πολύτιμη συμβουλή σας. Σε 20 μέρες θέλω να κάνω ένα ταξίδι οδικώς μέχρι τη Γερμανία, για την ακρίβεια με πλοίο μέχρι τη Βενετία και από εκεί μέχρι τη Φρανκφούρτη με αυτοκίνητο. Ξέρω ότι το Destinator έχει πολύ καλούς χάρτες για την Ελλάδα. Όσον αφορά τους χάρτες του εξωτερικού ποιό GPS μου προτείνετε ? Νομίζω πως μπορώ να διαθέσω μέχρι 150 - 200 ευρώπουλα....! Ευχαριστώ εκ των προτέρων...
RomeoJuliet Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Γεια σας παίδες, Είμαι ολίγον τι άσχετος από GPS γι' αυτό ζητάω την πολύτιμη συμβουλή σας. Σε 20 μέρες θέλω να κάνω ένα ταξίδι οδικώς μέχρι τη Γερμανία, για την ακρίβεια με πλοίο μέχρι τη Βενετία και από εκεί μέχρι τη Φρανκφούρτη με αυτοκίνητο. Ξέρω ότι το Destinator έχει πολύ καλούς χάρτες για την Ελλάδα. Όσον αφορά τους χάρτες του εξωτερικού ποιό GPS μου προτείνετε ? Νομίζω πως μπορώ να διαθέσω μέχρι 150 - 200 ευρώπουλα....! Ευχαριστώ εκ των προτέρων... νομίζω οτι καλος θεωρειται ο tomtom... εχει καποιος να παραθέσει κάποια επιλογή..?
FFighter Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Ευρωπη εγω στα ταξιδια μου εμπιστευομαι το ΜΝ 7.4.3 χωρις αυτο να σημαινει οτι και αλλα προγραμματα δε εχουν καλους χαρτες. αναφορικα με εταιρειες χαρτων εγω εμπιστευομαι τη NAVTEQ(παντα για ευρωπη).
christos.p25 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 iGO8 ή TomTom και τα δύο πολύ καλά προγράμματα με το ίδιο καλούς χάρτες στην Ευρώπη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.