Lorea Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 19:28 ---------- Απ'ότι δείχνει εδώ http://www.electroworld.gr/site/christmas09.jsp?cmicc=pr-chr09 μάλλον ναι.. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 19:41 ---------- Η δική μου ερώτηση είναι τί προσφορές υπήρχαν τις 2 πρώτες ημέρες του μήνα.. Την Τρίτη ειχαν μια τηλεοραση LG 32 ιντσες Full-HD στα 399€ και εχθές μια σκουπα στα 59€ αν θυμαμαι καλα, δυστυχώς μου διαφευγει η μαρκα. Παρατήρησα παντως οτι εχουν καποιες μερες μαρκαρισμενες με αστερακια... πιθανον καποια πολυ καλη προσφορα??? θα δειξει εν αναμονη λοιπον μερα με τη μερα.
altea6 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Μεγάλο μπάχαλο το e-shop τους! Πήρα τελικά και εγώ 2 8άρια τελευταία apacer ,μέσα απο το μαγαζί (Πειραιώς) ,αφού τσακώθηκα με την κακομοίρα τη κοπέλλα που είχαν για τις παραγγελείες μέσω internet. Άλλα είχα παραγγείλει , άλλα πήρα! Χαμός σας λέω ! Είχα βάλει και ένα 16άρι σε άλλο μαγαζί τους αλλά μετα απο αυτό που είδα ,ούτε τηλέφωνο δεν πήρα να δώ αν το είχαν για να πάω να το πάρω.
sintalkas Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Ρε παιδιά ξέρετε πως μπορώ να το φορμάρω σε ntfs γιατί τα windows μου επιτρέπουν μόνο να το κάνω μόνο σε FAT 32.To u3 πως μπορώ να το κρατήσω αν το κάνω σε ntfs...?
citiz Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Ρε παιδιά ξέρετε πως μπορώ να το φορμάρω σε ntfs γιατί τα windows μου επιτρέπουν μόνο να το κάνω μόνο σε FAT 32.To u3 πως μπορώ να το κρατήσω αν το κάνω σε ntfs...? google is our friend... http://gr.getusb.info/πως-να-φορμάρετε-οποιοδήποτε-usb-drive-σαν-ntfs/
EKTELESTES Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Στα 16αρια το Verbatim είναι το πιο γρήγορο. Τα lexar + Kingston Red = Τα ίδια περίπου.
Moderators matrixxx Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Στα 16αρια το Verbatim είναι το πιο γρήγορο. Τα lexar + Kingston Red = Τα ίδια περίπου. HDtach + screeshot read/write. Γιατι εδω τα βλεπω τα verbatim store 'n' go 4GB αργα και δεν βρηκα κατι αλλο http://www.techpowerup.com/reviews/Verbatim/StorenGoPro2GB/3.html Επισης απο τη σελιδα του eshop για το 16GB verbatim store 'n' go "# Ταχύτητα εγγραφής: 8 MB/. " οποτε μονο με test θα ξερουμε
xouzel Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Ρε παιδιά ξέρετε πως μπορώ να το φορμάρω σε ntfs γιατί τα windows μου επιτρέπουν μόνο να το κάνω μόνο σε FAT 32.To u3 πως μπορώ να το κρατήσω αν το κάνω σε ntfs...? Ζητω ταπεινα συγνωμη για την τρελλη ασχετοσυνη μου, αλλα τι διαφορα εχει το format σε Fat 32 απο το Ntfs ;;;
xouzel Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Το Fat32 δεν δεχεται αρχεια πανω απο 4GB. Τοτε ποιος ο λογος να κανει κανεις φορματ σε Fat32 ;; Η λειτουργια αυτη θα επρεπε να εκλειψει, σωστα ;;
TSOPK Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δεν μπορω να ξερω γιατι υπαρχει ακομα η δυνατοτητα για format σε fat 32. Ισως για θεμα συμβατοτητας? Μηπως επειδη καποιες συσκευες / λογισμικο υποστηριζει μονο FAT32? Πραγματικα δεν ξερω
Bezbozny Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Τοτε ποιος ο λογος να κανει κανεις φορματ σε Fat32 ;; Η λειτουργια αυτη θα επρεπε να εκλειψει, σωστα ;; Απλά να διευκρινίσω ότι το μέγεθος ενός μόνο αρχείου δεν μπορεί να είναι πάνω από 4Gb. Αν έχεις για παράδειγμα 5 αρχεία των 3GB to καθένα αυτά άνετα χωράνε σε FAT32 stick 16GB, αλλά αν θέλεις να αντιγράψεις ένα αρχείο που έχει όγκο 4.1GB αυτό δε θα χωρέσει όση κι αν είναι η χωρητικότητα που έχεις. Είναι σε FAT 32 γιατί όλοι οι υπολογιστές μπορούν να τα αναγνωρίσουν και να γράψουν σε αυτά. Για παράδειγμα windows πριν τα 2000 δεν αναγνωρίζουν το NTFS, όπως και κάποιες εκδόσεις linux, ενώ τα Mac διαβάζουν NTFS αλλά δεν μπορούν να γράψουν (υπάρχουν όμως freeware προγράμματα που δίνουν αυτή τη δυνατότητα)
Moderators matrixxx Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δεν μπορω να ξερω γιατι υπαρχει ακομα η δυνατοτητα για format σε fat 32. Ισως για θεμα συμβατοτητας? Μηπως επειδη καποιες συσκευες / λογισμικο υποστηριζει μονο FAT32? Πραγματικα δεν ξερω Ακριβως. Καποιες συσκευες (πχ επιτραπεζια DVD με usb) βλεπουν μονο FAT
EKTELESTES Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 HDtach + screeshot read/write.Γιατι εδω τα βλεπω τα verbatim store 'n' go 4GB αργα και δεν βρηκα κατι αλλο http://www.techpowerup.com/reviews/Verbatim/StorenGoPro2GB/3.html Επισης απο τη σελιδα του eshop για το 16GB verbatim store 'n' go "# Ταχύτητα εγγραφής: 8 MB/. " οποτε μονο με test θα ξερουμε Αυτά όμως είναι 4αρια και δε ξέρω με τι τα συγκρίνει. Πήρα, 1χ Kingston Red 2χ lexar firefly 1x Verbatim Store N' Go Και δοκίμασα σε Windows 7 x64 + 32 Αντιγραφή αρχείου 510mb. Ε, το Verbatim ήταν αισθητά πιο γρήγορο απο τα παραπάνω. Το HDtach δε τρέχει σε 64αρια Win, έτρεξα όμως Crystal Mark, θα ποστάρω screens σε λίγο.
TSOPK Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Το verbatim που πηρα εδειξε στο HDtach περιπου 30 mb/s στο read. Screen shot κλτ το απογευμα που θα ειμαι σπτιτι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.