Προς το περιεχόμενο

Μόνο για 3/12 στο Electroworld

epsilon753

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

περασα πριν 1,5 ωρα απο electro συγγρου και απο τα 16ρια είχαν μείνει μόνο sandisk cruzer (ειδα 4-5). Παντως πρεπει οντως να εχει προηγηθει παραγγελια μεσω ιντερνετ, αν πας χωρις αυτή καρφωτος στο κατάστημα στο δινουν στην κανονικη τιμη. Κανεις την παραγγελία μεσω νετ, αν επιλεξεις παραλαβη απο κατάστημα σημειωνεις και τον κωδικο του usb stick, μετα πας στο λογιστηριο του καταστηματος, πληρωνεις και μετα πας στο αναλογο τμημα για παραλαβη.

• Απαντ. 340
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εμένα με δουλεύουν στο τηλέφωνο. Κάποια που το σήκωσε μου λέει ότι αφού μου ήρθε το e-mail για να περάσω να το πάρω από το κατάστημα να πάω! Σε ερώτηση που τις έκανα τι θα γίνει αν πάω και δεν το έχουν, μου απάντησε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να μην το έχουν. Της είπα να με συνδέσει με το κατάστημα και από εκεί μου είπαν αυτό που περίμενα, ότι δεν υπάρχει διαθέσιμο. Εν το μεταξύ από το πρωί δύο φορές μου έχουν πει ότι θα με πάρουν τηλ. και φυσικά δεν με έχουν πάρει ούτε μία.

Σκέφτομαι να τους κάνω καταγγελία για την κοροιδία και μόνο.

Δείτε τι γράφει και στους όρους:

Collect @ Store (Παραλαβή από το κατάστημα). Μπορείτε να επιλέξετε από τα διαθέσιμα προϊόντα που φέρουν την σήμανση “Collect @ Store” και να δεσμεύσετε το προϊόν για παραλαβή από κατάστημα. Σαν μέθοδο θα πρέπει να επιλέξετε παραλαβή από κατάστημα. Εν συνεχεία θα πρέπει να επιλέξετε το κατάστημα παραλαβής από την διαθέσιμη λίστα καταστημάτων*. Η χρέωση γίνεται κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας στο εν λόγω κατάστημα. Η δε παραλαβή των προϊόντων γίνετε χωρίς καμιά επιπλέον επιβάρυνση από το κατάστημα που έχετε επιλέξει. Κατά την άφιξη σας στο κατάστημα θα πρέπει να προσκομίσετε το απόκομμα της web παραγγελιάς σας στο ταμείο και δελτίο της αστυνομικής σας ταυτότητας.
Δημοσ.
περασα πριν 1,5 ωρα απο electro συγγρου και απο τα 16ρια είχαν μείνει μόνο sandisk cruzer (ειδα 4-5).

Κάποια sandisk ήταν εκτός προσφοράς, δεν θυμάμαι ποιά ακριβώς και δεν ξέρω γιατί. Μπορεί για αυτό να είχαν απόθεμα.

Δημοσ.
Κάποια sandisk ήταν εκτός προσφοράς, δεν θυμάμαι ποιά ακριβώς και δεν ξέρω γιατί. Μπορεί για αυτό να είχαν απόθεμα.

τα 16ρια ήταν σε προσφορά πάντως γιατί τσίμπισα ένα (είχα παραγγείλει το verbatim αλλά είχε εξαντληθεί)

Δημοσ.

τα εχουν αφαιρεσει παντως απο το site. ευτυχως εγω δεν περιμενα να παω να παραλαβω ο ιδιος το απογευμα (απο οτι φαινεται θα ετρωγα πικρα)...εστειλα κατα τις 12.30 τον αδερφο μου στην πειραιως και τα πηρε και τα 3. παντως απο εκεινη την ωρα μου ειπε οτι επικρατουσε μια μικρη συγχυση με τα usb stick αλλα λογικα δεν ειχε γινει ακομα πανικος..εκεινος ξεμπερδεψε γρηγορα κι ευκολα.

Δημοσ.
τα 16ρια ήταν σε προσφορά πάντως γιατί τσίμπισα ένα (είχα παραγγείλει το verbatim αλλά είχε εξαντληθεί)

και εγω το ιδιο...............

Δημοσ.
εγω παντώς παραγγειλα ένα με πιστωτική + παραδώση σπιτι μου! 8α ή8ελα να ευχαριστησω ολα τα παιδιά για το info στις προσφόρες που μοιράζονται μαζι μας!

και εγώ το ίδιο φίλε.... παρήγγειλα 2 16αρια verbatim..... λες να τα πάρουμε? γιατί με αυτά που διαβάζω έχω αρχίσει να αμφιβάλλω.....

Δημοσ.

Εγω πηγα απο Κηφισιας και δεν υπηρχε το Verbatim που ειχα κλεισει απο το internet.

Τελικα μου δωσανε αυτο που πιστευω ειναι απο τα πιο αργα της αγορας!

Ηθελε πανω απο 20 λεπτα για να του περασω μια Season CSI περιπου 8,2GB

Πιο γρηγορα γραφω σε DVD, την πατησαμε μου φαινεται..

Δημοσ.
Εγω πηγα απο Κηφισιας και δεν υπηρχε το Verbatim που ειχα κλεισει απο το internet.

Τελικα μου δωσανε αυτο που πιστευω ειναι απο τα πιο αργα της αγορας!

Ηθελε πανω απο 20 λεπτα για να του περασω μια Season CSI περιπου 8,2GB

Πιο γρηγορα γραφω σε DVD, την πατησαμε μου φαινεται..

Δηλαδή πόση ώρα θέλεις για να γράψεις 1+ κάτι dual layer? Νομίζω ότι αν δεν σου αρεσει υπάρχει κόσμος εδώ που θα χαρεί να το πάρει. Στην ίδια τιμή εννοείται.

Και με την ευκαρία, σύντομα το subforum των αγγελιών θα γίνει για μια ακόμη φορά φεστιβάλ ξετσιπωσιάς.

Δημοσ.
Δηλαδή πόση ώρα θέλεις για να γράψεις 1+ κάτι dual layer? Νομίζω ότι αν δεν σου αρεσει υπάρχει κόσμος εδώ που θα χαρεί να το πάρει. Στην ίδια τιμή εννοείται.

Και με την ευκαρία, σύντομα το subforum των αγγελιών θα γίνει για μια ακόμη φορά φεστιβάλ ξετσιπωσιάς.

Θα το εκανα σε 2 κανονικα DVD 16x, πιο γρηγορα θα ηταν.

Απλως εχω συνηθισει στον εξωτερικο σκληρο που εχω.

Τωρα για να το δωσω ειναι κριμα, ειδικα αν σκεφτεις το τρεξιμο που εκανα και τις φωνες στο καταστημα.

Στην αρχη μου ειπαν οτι δεν ηταν διαθεσιμα και οτι ηταν ολα κλεισμενα για το ιντερνετ.. (?!?!!?)

Ακομα να καταλαβω γιατι δεν μου τα εδινε, ενω ειχα παει με φωτοτυπια απο το mail

• Moderators
Δημοσ.

Προλαβα και πηρα αυτο (πιστευω ηταν η καλυτερη επιλογη απο θεμα ταχυτητας λιγο που τα κοιταξα χθες το βραδυ- πιθανον το lexar μονο να ειναι πιο γρηγορο)

Για ποσταρετε κανενα αποτελεσμα

post-45415-129063040751_thumb.jpg

• Moderators
Δημοσ.

Σε read ολα τοσο εχουν... Ποιο?

Το Apacer Gold παντως ειχε 20 write... Πολυ γρηγορο. Αλλα δεν ηταν διαθεσιμο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...