history Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 +1 απο electroworld στην πειραιως.απο 16 εχουν μεινει μονο 2 τεμαχια http://www.electroworld.gr/site/product.jsp?catid=10037571ελαχιστα 8, 4 .περιττο να σας πω οτι πολυ θα μεινουν με την παραγγελια ανα χειρας Παρήγγειλα και γω 2 στικάκια (16 και 8) για παραλαβή από πειραιώς, αλλά με αυτά που διαβάζω το σκέφτομαι να τρέξω να πάω στο φάληρο και να μου πουν ότι δεν υπάρχουν ...Τι λέτε να κάνουμε;
TSOPK Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Στο καταστημα της Πεντελης εχουν μεινει 2-3 κομματια 16GB. Ολα τα αλλα ειναι 2-4-8GB. Ενα Kingston που ειχα παραγγειλει δεν το ειχαν και τελικα πηρα αλλο. Πριν πατε, παρτε τηλεφωνο μην τρεχετε αδικα.
EKTELESTES Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Πήρα 4χ16gb από τη Συγγρού. Υπήρχε θέμα, είμασταν 3 άτομα που θέλαμε σύνολο καμια 10αριά και είχαν ΜΟΝΟ 1 verbatim. Μίλησε η κοπέλα με τον υπεύθυνο και είπε πως υπάρχει γενικά θέμα με τη διαθεσιμότητα. Τελικά πήρα 1 verbatim, 2 lexar + 1kingston. Στα άλλα 2 παιδιά είπε ότι θα τους ειδοποιήσουν όταν έχουν στοκ να περάσουν από το κατάστημα και θα τους τα δώσουν ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ. Οπότε, λογικά...υπομονή; Ευχαριστώ κι εγώ με τη σειρά μου για την ενημέρωση ^^
TSOPK Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Παντως η ποιοτητα του Verbatim 16GB ειναι αθλια. Σκετη πλαστικουρα
katcos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Άρτι αφιχθείς από κατάστημα Πειραιώς (μετά από ένα μικροκαυγα πού έγινε) κατόρθωσα αντί για Lexar και Verbatim που είχα παραγγείλει , να πάρω αυτό: http://www.electroworld.gr/site/product.jsp?catid=10037521 Το μοναδικό( ; ) όπως μου είπε που υπήρχε διαθέσιμο στις αποθήκες τους. Πριν πάτε κάντε ενα τηλεφώνημα (εκτός αν είστε κοντά και έχετε όρεξη για διαξιφισμούς )
history Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Άρτι αφιχθείς από κατάστημα Πειραιώς (μετά από ένα μικροκαυγα πού έγινε) κατόρθωσα αντί για Lexar και Verbatim που είχα παραγγείλει , να πάρω αυτό: http://www.electroworld.gr/site/product.jsp?catid=10037521 Το μοναδικό( ; ) όπως μου είπε που υπήρχε διαθέσιμο στις αποθήκες τους. Πριν πάτε κάντε ενα τηλεφώνημα (εκτός αν είστε κοντά και έχετε όρεξη για διαξιφισμούς ) Λοιπόν, πήρα τηλέφωνο, για να δω τι θα κάνω..Με συνέδεσαν με το κατάστημα της Πειραιώς και μου είπε η υπάλληλος (απελπισμένη την έκοψα) ότι έχει πρόβλημα διαθεσιμότητας και στο ερώτημά μου τι μπορώ να κάνω από εδώ και πέρα, για να μην ακυρωθεί η παραγγελία με προέτρεψε να επικοινωνήσω με το τμήμα με τις παραγγελίες του ιντερνετ...Υπάρχει κάποιος τρόπος να τους πιέσουμε να κάνουν αποστολή στο σπίτι ή κάτι άλλο; Δεν μπορούν να ζητάνε προσωπικά δεδομένα (κινητό, αστυνομική ταυτότητα κ.λ.π.) και μετά να μας λένε ότι δεν έχουν διαθεσιμότητα... Υ.Γ. τυχερός που ενημερώθηκα από άλλους συμφορουμίτες, για να μην τρέχω άδικα..
PaokToTheBone Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 μονο με πιστωτικη γινεται? Αντικαταβολη δεν μπορω?
katcos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Λοιπόν, πήρα τηλέφωνο, για να δω τι θα κάνω..Με συνέδεσαν με το κατάστημα της Πειραιώς και μου είπε η υπάλληλος (απελπισμένη την έκοψα) ότι έχει πρόβλημα διαθεσιμότητας και στο ερώτημά μου τι μπορώ να κάνω από εδώ και πέρα, για να μην ακυρωθεί η παραγγελία με προέτρεψε να επικοινωνήσω με το τμήμα με τις παραγγελίες του ιντερνετ...Υπάρχει κάποιος τρόπος να τους πιέσουμε να κάνουν αποστολή στο σπίτι ή κάτι άλλο; Δεν μπορούν να ζητάνε προσωπικά δεδομένα (κινητό, αστυνομική ταυτότητα κ.λ.π.) και μετά να μας λένε ότι δεν έχουν διαθεσιμότητα...Υ.Γ. τυχερός που ενημερώθηκα από άλλους συμφορουμίτες, για να μην τρέχω άδικα.. Πάρε τηλέφωνο να σου δεσμεύσουν ( αν γίνεται ) κομμάτι(α) σε όποιο κατάστημα έχει απομείνει κάτι ... Πίεσε τους λίγο στο τηλεφώνημα , δεν έχεις να χάσεις κάτι...
history Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Πάρε τηλέφωνο να σου δεσμεύσουν ( αν γίνεται ) κομμάτι(α) σε όποιο κατάστημα έχει απομείνει κάτι ... Πίεσε τους λίγο στο τηλεφώνημα , δεν έχεις να χάσεις κάτι... Λοιπόν, ξαναπήρα τηλ. και μου είπαν και καλά ότι υπήρχε πολύ μεγάλη ζήτηση με αποτέλεσμα να μην υπάρχει διαθεσιμότητα και ότι δεν μπορεί να γίνει κάτι άλλο...Τους είπα ότι αυτό το σύστημα δεν λειτουργεί και το κλείσαμε...Πάντως, αυτό το σύστημα το βλέπω πιο ξεφτίλα από κάτι εγκαίνια τύπου saturn κτλ. ...Υποτίθεται ότι εκεί ξέρεις από την αρχή ότι θα πας, θα στηθείς στην ουρά και σαν πρόβατο θα περιμένεις να μπεις (το έχω κάνει-μάλιστα από το notebook των 300 στα εγκαίνια του saturn γράφω)...Εδώ, πρέπει και να κάνεις την παραγγελία από το βράδυ και την άλλη μέρα να τρέξεις στο κατάστημα να προλάβεις τους άλλους καταναλωτές...Ήμαρτον... Υ.Γ. Να ευχαριστήσω όσα παιδιά πέρασαν από Πειραιώς και ενημέρωσαν στο forum για την κατάσταση...Με γλύτωσαν από την ταλαιπωρία και το σπάσιμο των νεύρων...
SofoS@ Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Αυτα ηταν web προσφορες; γιατι πλεον η σελιδα δεν βγαζει τιποτα. αμα ειναι να παω τωρα σε ενα καταστημα που ναι κοντα μου να δω αν εχει μεινει τιποτα.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 @history: Ετσι ακριβως. Τελικα ουτε οι προσφορες τους δεν αξιζουν...
SATELLITE Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Τώρα πια στην σελίδα γράφει οτι η προσφορά εξαντληθηκε. Άραγε στις περιοχές που δεν υπάρχει μαγαζί πως καλύπτουν τις παραγγελείες? Απο τον κὥτσόβολο?
kapodistrias Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Παιδιά πιστεύω οτι ήταν καλύτερα να κάνατε παραγγελία και να περιμένατε λίγο... Είναι λογικό να μην έχουν διαθεσιμότητα.Με τόσους στο insomnia
madtracker Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 εγω παντώς παραγγειλα ένα με πιστωτική + παραδώση σπιτι μου! 8α ή8ελα να ευχαριστησω ολα τα παιδιά για το info στις προσφόρες που μοιράζονται μαζι μας!
arxaggelos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Παιδιά πιστεύω οτι ήταν καλύτερα να κάνατε παραγγελία και να περιμένατε λίγο... Είναι λογικό να μην έχουν διαθεσιμότητα.Με τόσους στο insomnia Συμφωνώ...Κι εγώ πιστεύω ότι ήταν καλύτερα να γίνει η παραγγελία με κάρτα για το σπίτι ακόμη κι αν πάρει λίγο παραπάνω. Φυσικά χωρίς να είμαι σίγουρος ότι εγώ θα πάρω, αν και θεωρώ ότι παρήγγειλα (και πλήρωσα!) από τους πρώτους
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.