Προς το περιεχόμενο

Μόνο για 3/12 στο Electroworld

epsilon753

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ένα netbook toshiba που έχουν προσφορά ξέρετε ποιό είναι;

Γιατί το είδα στην τηλεόραση αλλά δεν πρόλαβα να συγκρατήσω λεπτομέρειες..

http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=10026951

αυτο..στα 249...εχω φυλλαδιο... electro ετσι,οχι κοτσο...

επεισης:20'lg w2043s-pf.......99

gps rye -sygic-drive-me 4.8'.......88

sound bar crystalaudio ssb1...88

37 lg lh 2000................388

47 lg lh3000...............888

lg dvd dvx 440.........28

• Απαντ. 340
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Παρακαλώ πολύ για όσους ευχαρίστησαν.

Πολύ φοβάμαι ότι πολλοί που παραγγείλατε για το σπίτι θα τα περιμένετε....

Πήρα ένα Verbatim και ένα Lexar 16αρια με παραλαβή από το κατάστημα, Πυλαία, Θεσ/νίκη.

Πηγαίνω σήμερα το πρωί και περνώντας από το ράφι βλέπω ότι έχει 7 Verbatim και 3 Lexar. Ωραία σκέφτομαι. Πηγαίνω στο ταμείο, ελέγχει η υπάλληλος και μου λέει το Lexar δεν υπάρχει. Μα μόλις είδα στο ράφι. Τα πήρε πριν λίγο ένας κύριος. Και να σου ο συνάδελφος εμφανίζεται με τα τρία Lexar. Δεν πειράζει λέω δωστε μου δυο Verbatim. Ναι μεν... Πηγαίνει η μια κοπέλα δίπλα στον Κωτσο που έδειχνε ότι έχει Lexar και μάλιστα 5 και γυρνάει μετά με άδεια χέρια γιατι μπερδεύτηκαν λέει και είχαν δώσει 16αρια ως 4αρια και τώρα φαίνονται ότι υπάρχουν 16αρια αλλά στην πραγματικότητα είναι 4αρια και κάτι τέτοια.

Τέλος παντων φοβερά εξυπηρετικές οι δυο κοπέλες (να ναι καλά) μου έδωσαν δυο Verbatim και έφυγα ευχαριστημένος.

Μπράβο στο Electro για την προσφορά

Απλά φοβάμαι ότι η διαθεσιμόητα για να ικανοποιηθείτε όλοι δύσκολα θα φτάσει...

Δημοσ.

Πολλα ευχαριστω για την ειδοποιηση!!.

Τσιμπησα 1 Verbatim 16GB και 1 Kingston 16GB παραλαβη απο καταστημα. Ευτυχως ειναι διπλα απο το σπιτι μου:-D

Δημοσ.

Εκανα την παραγγελια online χθες που το ειδα στις 1:30 και πηγα σημερα και παρελαβα απο το Electroworld Συγγρου το verbatim 16gb. Τις κοπελας τις φερανε εκεινη την ωρα 5-6 verbatim και ειπε καλα μονο αυτα ειναι?Επειδη ειδε οτι ειχε λαβει πολλες παραγγελιες.Οποιος προλαβει...

Δημοσ.

internet sales,my ας...

Λοιπόν,το ιντερνέ του Ντίξονς είναι σαν να παίρνει κάποιος δυό ηλεκτρικά πλυντήρια για να ακουμπήσει τη σκάφη πάνω τους.

Τρία λεφτά να ολοκληρώσω την παραγγελία μου,μία ώρα πάγο για να χωνέψει το σύστημά τους ότι κάποιος παράγγειλε από μακρυά (η οθόνη μου έλεγε να περάσω μετά από μία ώρα,τότε θα ήταν διαθέσιμα),έξι λεπτά να πάω στο μαγαζί τους με το μηγχανάκι (απλά καβάλησα τα Τουρκοβούνια...) και τρία τέταρτα της ώρας να μου τα φέρουν απ' την αποθήκη,εφ' όσον ήδη είχα στηθεί στην ουρά στο ταμείο ένα τέταρτο να πληρώσω...

Πήρα μια χούφτα από δαύτα,σε διάφορες χωρητικότητας,όλο και καποιανού θα του φανούν χρήσιμα.

Δημοσ.

Εγώ απο το πρωί προσπαθώ να κάνω εγγραφή στο σύστημα και αφόυ μου στέλνει επιβεβαιωτικό email μου λέει μετά ο λογαριασμός δεν βρέθηκε!! Έχω δοκιμάσει με τουλάχιστον 3 διαφορετικά username / pass

Δημοσ.
Παρακαλώ πολύ για όσους ευχαρίστησαν.

Πολύ φοβάμαι ότι πολλοί που παραγγείλατε για το σπίτι θα τα περιμένετε....

Πήρα ένα Verbatim και ένα Lexar 16αρια με παραλαβή από το κατάστημα, Πυλαία, Θεσ/νίκη.

Πηγαίνω σήμερα το πρωί και περνώντας από το ράφι βλέπω ότι έχει 7 Verbatim και 3 Lexar. Ωραία σκέφτομαι. Πηγαίνω στο ταμείο, ελέγχει η υπάλληλος και μου λέει το Lexar δεν υπάρχει. Μα μόλις είδα στο ράφι. Τα πήρε πριν λίγο ένας κύριος. Και να σου ο συνάδελφος εμφανίζεται με τα τρία Lexar. Δεν πειράζει λέω δωστε μου δυο Verbatim. Ναι μεν... Πηγαίνει η μια κοπέλα δίπλα στον Κωτσο που έδειχνε ότι έχει Lexar και μάλιστα 5 και γυρνάει μετά με άδεια χέρια γιατι μπερδεύτηκαν λέει και είχαν δώσει 16αρια ως 4αρια και τώρα φαίνονται ότι υπάρχουν 16αρια αλλά στην πραγματικότητα είναι 4αρια και κάτι τέτοια.

Τέλος παντων φοβερά εξυπηρετικές οι δυο κοπέλες (να ναι καλά) μου έδωσαν δυο Verbatim και έφυγα ευχαριστημένος.

Μπράβο στο Electro για την προσφορά

Απλά φοβάμαι ότι η διαθεσιμόητα για να ικανοποιηθείτε όλοι δύσκολα θα φτάσει...

+1 απο electroworld στην πειραιως.απο 16 εχουν μεινει μονο 2 τεμαχια http://www.electroworld.gr/site/product.jsp?catid=10037571

ελαχιστα 8, 4 .περιττο να σας πω οτι πολυ θα μεινουν με την παραγγελια ανα χειρας:mad:

Δημοσ.

Προσπαθω να κανω λογαριασμό και οταν παω να κανω Login που λεει οτι εχει απενεργοποιηθεί ο λογαριαμος. Το βγαζει σε κανέναν αυτο ;

Δημοσ.

το αλλο το ξερετε? φιλος μου πηγε τωρα να παραλαβει ολα οκ πληρωνει στο ταμειο και μετα του λενε δεν τα βρισκουμε στην αποθηκη , θα σου τα στειλουμε με courier!!! αμπαλοι αχρηστοι

Δημοσ.

Στο mail που μου εστειλαν εγραφε: Μπορείτε να προσέλθετε στο καταστημα το νωρίτερο στις 03/12/09 - 2:48 και μέχρι το κλείσιμο των καταστημάτων. Σε περίπτωση μη προσέλευσης σας μέχρι το τέλος της εργάσιμης ημέρας η παραγγελία σας ακυρώνεται.

Λετε να μην περιμενω και να παω τωρα? Ή μηπως στις 2.48 θα φερουν αποθεμα?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...