katcos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Άντε να δούμε .... Πήρα και 'γω με παραλαβή από κατάστημα Τhanks epsilon753 ρε εσεις δεν παίζεστε . Θέμα ανοιγμένο μετά τα μεσάνυχτα και έχει ήδη 5 σελίδες !!! Πάω για ύπνο , καληνύχτα
p_under Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Οχι αλλα μπορουμε να σου κανουμε λογαριασμο Δοκιμασε και με καναν αλλο browser. Τα στοιχεια εγω τα εβαλα ελληνικα με τονους και το πρωτο κεφαλαιο. Password με λατινικους. λυθηκε με internet explorer. thanks. edit επειδη δεν την παλευω αλλο,ξερετε ποιο απο τα 16αρια ειναι το ποιο γρηγορο ,μηπως το 16GB HI-Speed Store'N'Go Verbatim λογω τιτλου? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 03:24 ---------- πω ρε φιλε , ξενερωσα οταν ειδα παραδοση στον χωρο σας πληρωμη με πιστωτικη . δεν εχω πιστωτικη .........
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Τσαμπα παραλαβη απο το καταστημα χωρις πιστωτικη ή σπιτι με πιστωτικη. Απο τα 16ρια ειναι οριακα πιο γρηγορο το Verbatim και ακολουθουν τα Kingston DT101 και DTIG2. Το πιο μικρο ομως ειναι το Lexar και εχει και εφαμιλλη ταχυτητα. Ακομα πιο μικρο το Kingston DTMSB, αλλα και πολυ πιο αργο.
Kryptonite Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Στους όρους διάβασε κανείς στο "Ασφάλεια και Προσωπικά Δεδομένα" οτι το κατάστημα αναφέρεται ως Κωτσόβολος? Κάποιοι δεν ήταν σε mood να γράφουν και κάνανε clopy-paste τους όρους ή αυτά τα δυο καταστήματα έχουν σχέση (και μη μου πει κανείς οτι το πάνε για αρραβώνες, γάμο κτλ )?
Captain Nemo Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Έυχαριστώ φίλε .Κάποια πάντως εξαντλήθηκαν αυτά άραγε με σημερινή παραγγελία θα τα καλύπτει η προσφορά ; Ποιό ενδιαφέρων μου φάνηκε το Apacer Gold/Silver και ισως δύο απο αυτά αντί για το 16 Verbatim.
linuxovios Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Εγώ πάντως παρήγγειλα πριν από μία ώρα χωρίς κανένα πρόβλημα. Πάω να παραλάβω από το κατάστημα.
nikosdet Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Στους όρους διάβασε κανείς στο "Ασφάλεια και Προσωπικά Δεδομένα" οτι το κατάστημα αναφέρεται ως Κωτσόβολος?Κάποιοι δεν ήταν σε mood να γράφουν και κάνανε clopy-paste τους όρους ή αυτά τα δυο καταστήματα έχουν σχέση (και μη μου πει κανείς οτι το πάνε για αρραβώνες, γάμο κτλ )? Το ίδιο μαγαζί είναι φίλε. electroworld=Κωτσόβολος Δε δείχνει να έχει εξαντληθεί κανένα. Όσα γράφει "διαθέσιμα κατόπιν παραγγελίας" ήταν εξ'αρχής έτσι.
Captain Nemo Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Το ίδιο μαγαζί είναι φίλε. electroworld=Κωτσόβολος Περίεργο τότε που δεν εφάρμοσε την προσφορά και ο κωτσόβολος.Η μπορεί και να το ετοιμάζει για αλλη μέρα.
o_magazatoras Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Λείπει ο Μάρτης απ' τη σαρακοστή; Και μένα μ' έβαλε στο γκεζί αυτή η υπερπροσφορά.Κι η πλάκα είναι ότι χτες πήρα απ' αλλού ένα 8ράκι,αλλά αυτά όσα και νάχεις δεν φτουράνε,είναι σαν τους σκληρούς δίσκους και τα μπουκάλια της μπύρας:Τα πουλάνε τρύπια! Thnkz guyz.
Captain Nemo Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Τα "διαθέσιμα κατόπιν παραγγελίας" εξαφανίστηκαν απο το site.
johnbond Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Ένα netbook toshiba που έχουν προσφορά ξέρετε ποιό είναι; Γιατί το είδα στην τηλεόραση αλλά δεν πρόλαβα να συγκρατήσω λεπτομέρειες..
Alxnks Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 thanx για την πληροφορια, εγω χτυπησα 3 απο αυτο: http://www.electroworld.gr/site/product.jsp?catid=93071 και θα παω να τα παραλαβω
Sebastienomnia Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Καλημέρα σας! Πολύ δυνατή η προσφορά. Τσίμπησα κι εγώ τρία στικάκια, θα μου τα στείλουν στο σπίτι εντός 7 εργάσιμων (πλήρωσα με πιστωτική)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.