George! Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 George!: Ναι, οκ, και τι εγινε? Θα το φερουν σε 5-10-15 μερες. Η τιμη ειναι που μετραει ομως. Αν το φέρουν οκ.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 P_: Ειναι τοσο δυσκολο να συμπληρωσεις τα στοιχεια σου, και αμεσως μετα να κανεις Login χωρις ΚΑΝ επιβεβαιωση μεσω mail? George!: Αν δε το φερουν, θα χασουν 8 ευρακια. Edit: Α πολυ ωραια. Δε το εχει για παραλαβη απο το καταστημα...
p_under Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 P_: Ειναι τοσο δυσκολο να συμπληρωσεις τα στοιχεια σου, και αμεσως μετα να κανεις Login χωρις ΚΑΝ επιβεβαιωση μεσω mail? George!: Αν δε το φερουν, θα χασουν 8 ευρακια. ρε μαν δεν μου κανει login λεω, τι λαθος μπορει να εχω κανει ?
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Θα περιμενω μεχρι αυριο για να δω αν θα αλλαξει κατι με τα μη διαθεσιμα. Ειδαλλως θα παρω οποιο 16ρι υπαρχει τοτε. Ευχαριστω και παλι για την ενημερωση.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 κι εγώ μόνο wishlist βλέπω Θα μας τρελανετε εσεις... Δηλαδη αν πατησεις το πρασινο στην επισυναπτομενη πικ, σε παει σε wishlist?
p_under Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 αρα η λυση ολων μας ειναι να το παραγγειλει καποιος για μας ...?
Bezbozny Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Θα μας τρελανετε εσεις... Δηλαδη αν πατησεις το πρασινο στην επισυναπτομενη πικ, σε παει σε wishlist? έχεις δίκιο δεν το είχα δει και γι αυτό άλλαξα και το μήνυμα μου.... είναι κι αργά...
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Κανενα προβλημα. Ολοι σκαλωνουμε που και που
brandon Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Thx for the info!! Μόλις έκανα account, έκανα κανονικά login ( ) και κατάφερα και πήρα ένα 16άρι και ένα 8άρι. Στο σπίτι μου .. σε 7 μέρες γιατί βαριέμαι τώρα να τρέχω και έτσι και αλλιώς το μοναδικό κατάστημα που μου είχε να διαλέξω ήταν της Πυλαίας στην Θεσσαλονίκη. Για να δούμε.
p_under Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 ρε παιδια μηπως γινεται να παραγγειλετε κ για μας που δεν καενι log in ?
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Οχι αλλα μπορουμε να σου κανουμε λογαριασμο Δοκιμασε και με καναν αλλο browser. Τα στοιχεια εγω τα εβαλα ελληνικα με τονους και το πρωτο κεφαλαιο. Password με λατινικους.
k_dinos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Σε ευχαριστουμε φιλε μου για την ενημερωση! Εγω πηρα 2*16, ενα για εμενα και ενα για εναν φιλο. Το μονο που με χαλαει ειναι η ταχυτητα τους, θα θελει καμια ωρα να γεμισει... Ειμαι περιεργος να δω τι αλλες προσφορες θα βγαλει το electroworld τις επομενες μερες..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.