berny Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Δεν ειναι μονο η τιμη γερμανιας φιλε που σου ειπε ο φιλος..Ειναι πολυ lowbudget... γενικα μονο τα 12mp αξιζουν.. αλλα αν το συνολο ειναι μουφα... Θα δω τιμουλες γενικα σε προσφορες κ θα σου πω αν βρω καμια καλη κοντα στα 100€ (οι kodak εχουν πολυ καλη σχεση τιμης/αποδοσης) αυτη τι λεει? http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.563854&sid=1 συγνώμη για το offtopic...
newtech Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 αυτη τι λεει?http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.563854&sid=1 συγνώμη για το offtopic... Μετρια για τα λεφτα της!!! Ριξε μια ματια εδω http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=351713
kapodistrias Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Ρε παιδιά ακόμη περιμένω ένα στικάκι.Πείτε μου τι μπορώ να κάνω.Είμαι ψιλοεκνευρισμένος και σκέφτομαι για καταγγελία.
polisv Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Ρε παιδιά ακόμη περιμένω ένα στικάκι.Πείτε μου τι μπορώ να κάνω.Είμαι ψιλοεκνευρισμένος και σκέφτομαι για καταγγελία. Εγώ τους πήρα 3-4 φορές μέχρι που έπεσα στη υπεύθυνη και τα έλυσε όλα. Ξαναπροσπάθησε με επιμονή και υπομονή γιατί φαίνεται ότι έπεσε πολύ δουλειά
dimitris74 Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 up μετα απο καιρό. ενα φλασάκι 16 gb που είχα πάρει απο την προσφορά παρέδωσε πνευμα επίσκεψη σε κωτσόβολο μιας και τα electroworld δεν υπαρχουν σαν φυσικά μαγαζιά και διάγνωση οτι έχει πρόβλημα. αποτέλεσμα πιστωτικό στην τιμή των 16 ευρώ μιας και το 16αρια φλασάκια έχουν διπλασια τιμή σημερα και δεν υπαρχει το ιδιο. δεν δεχτηκα και περιμενω έγγραφη απάντηση για το λόγο που δεν δέχονται να το αντικαταστήσουν με άλλο με ιδια χαρακτηριστικά. η προφορική τους απάντηση είναι οτι κάνουν πίστωση στο αρχικό πόσο αγοράς απλά είμαι άτυχος. προσωπικά ρίχνω μαύρο ειδικά σε ότι αφορά προσφορές απο το συγκεκριμένο κατάστημα. ευτυχώς το ποσό είναι μικρό αλλά για το σπάσιμο θα κάνω καταγγελία στον συνήγορο του καταναλωτή.
Moderators matrixxx Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Moderators Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 up μετα απο καιρό. ενα φλασάκι 16 gb που είχα πάρει απο την προσφορά παρέδωσε πνευμα επίσκεψη σε κωτσόβολο μιας και τα electroworld δεν υπαρχουν σαν φυσικά μαγαζιά και διάγνωση οτι έχει πρόβλημα. αποτέλεσμα πιστωτικό στην τιμή των 16 ευρώ μιας και το 16αρια φλασάκια έχουν διπλασια τιμή σημερα και δεν υπαρχει το ιδιο. δεν δεχτηκα και περιμενω έγγραφη απάντηση για το λόγο που δεν δέχονται να το αντικαταστήσουν με άλλο με ιδια χαρακτηριστικά. η προφορική τους απάντηση είναι οτι κάνουν πίστωση στο αρχικό πόσο αγοράς απλά είμαι άτυχος. προσωπικά ρίχνω μαύρο ειδικά σε ότι αφορά προσφορές απο το συγκεκριμένο κατάστημα. ευτυχώς το ποσό είναι μικρό αλλά για το σπάσιμο θα κάνω καταγγελία στον συνήγορο του καταναλωτή. Δηλαδη αν μου χαλασει εμενα τωρα ενας δισκος που εχω παρει 100 ευρω και τωρα εχει 50, θα μου δωσουν πιστωτικο για 100 ευρω;
isaias1983 Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Δηλαδη αν μου χαλασει εμενα τωρα ενας δισκος που εχω παρει 100 ευρω και τωρα εχει 50, θα μου δωσουν πιστωτικο για 100 ευρω; Ακριβως ετσι!Φιλος μου πηγε μια 37" TV που την ειχε παρει 1300 ευρω πριν 2.5 χρονια κ του εδωσαν ολο το ποσο σε πιστωτικο.... Για Κοτσωβολο μιλαω παντα...
xetasa Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Μήπως πουλάει κανεις απο σας τηλεόραση lcd 40' αγορασμένη απο Κωτσόβολο πριν απο καμιά πενταετία (με επέκταση εγγύησης σε 5 χρόνια εννοείται) ΧΑΛΑΣΜΕΝΗ?
nek4d Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 χαχαχα και να μην ειναι χαλασμενη, βραχυκυκλωσε την λίγο! με 5 τηλεοράσεις τέτοιες βγάζεις καμια 10,000 γιούρια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.