Προς το περιεχόμενο

Μόνο για 3/12 στο Electroworld

epsilon753

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Δεν ειναι μονο η τιμη γερμανιας φιλε που σου ειπε ο φιλος..

Ειναι πολυ lowbudget... γενικα μονο τα 12mp αξιζουν.. αλλα αν το συνολο ειναι μουφα...

Θα δω τιμουλες γενικα σε προσφορες κ θα σου πω αν βρω καμια καλη κοντα στα 100€ (οι kodak εχουν πολυ καλη σχεση τιμης/αποδοσης)

αυτη τι λεει?

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.563854&sid=1

συγνώμη για το offtopic...

• Απαντ. 340
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ρε παιδιά ακόμη περιμένω ένα στικάκι.Πείτε μου τι μπορώ να κάνω.Είμαι ψιλοεκνευρισμένος και σκέφτομαι για καταγγελία.

Εγώ τους πήρα 3-4 φορές μέχρι που έπεσα στη υπεύθυνη και τα έλυσε όλα.

Ξαναπροσπάθησε με επιμονή και υπομονή γιατί φαίνεται ότι έπεσε πολύ δουλειά

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

up μετα απο καιρό.

ενα φλασάκι 16 gb που είχα πάρει απο την προσφορά παρέδωσε πνευμα

επίσκεψη σε κωτσόβολο μιας και τα electroworld δεν υπαρχουν σαν φυσικά μαγαζιά και διάγνωση οτι έχει πρόβλημα.

αποτέλεσμα

πιστωτικό στην τιμή των 16 ευρώ μιας και το 16αρια φλασάκια έχουν διπλασια τιμή σημερα και δεν υπαρχει το ιδιο.

δεν δεχτηκα και περιμενω έγγραφη απάντηση για το λόγο που δεν δέχονται να το αντικαταστήσουν με άλλο με ιδια χαρακτηριστικά.

η προφορική τους απάντηση είναι οτι κάνουν πίστωση στο αρχικό πόσο αγοράς απλά είμαι άτυχος.

προσωπικά ρίχνω μαύρο ειδικά σε ότι αφορά προσφορές απο το συγκεκριμένο κατάστημα. ευτυχώς το ποσό είναι μικρό αλλά για το σπάσιμο θα κάνω καταγγελία στον συνήγορο του καταναλωτή.

• Moderators
Δημοσ.

up μετα απο καιρό.

ενα φλασάκι 16 gb που είχα πάρει απο την προσφορά παρέδωσε πνευμα

επίσκεψη σε κωτσόβολο μιας και τα electroworld δεν υπαρχουν σαν φυσικά μαγαζιά και διάγνωση οτι έχει πρόβλημα.

αποτέλεσμα

πιστωτικό στην τιμή των 16 ευρώ μιας και το 16αρια φλασάκια έχουν διπλασια τιμή σημερα και δεν υπαρχει το ιδιο.

δεν δεχτηκα και περιμενω έγγραφη απάντηση για το λόγο που δεν δέχονται να το αντικαταστήσουν με άλλο με ιδια χαρακτηριστικά.

η προφορική τους απάντηση είναι οτι κάνουν πίστωση στο αρχικό πόσο αγοράς απλά είμαι άτυχος.

προσωπικά ρίχνω μαύρο ειδικά σε ότι αφορά προσφορές απο το συγκεκριμένο κατάστημα. ευτυχώς το ποσό είναι μικρό αλλά για το σπάσιμο θα κάνω καταγγελία στον συνήγορο του καταναλωτή.

Δηλαδη αν μου χαλασει εμενα τωρα ενας δισκος που εχω παρει 100 ευρω και τωρα εχει 50, θα μου δωσουν πιστωτικο για 100 ευρω;

Δημοσ.

Δηλαδη αν μου χαλασει εμενα τωρα ενας δισκος που εχω παρει 100 ευρω και τωρα εχει 50, θα μου δωσουν πιστωτικο για 100 ευρω;

Ακριβως ετσι!Φιλος μου πηγε μια 37" TV που την ειχε παρει 1300 ευρω πριν 2.5 χρονια κ του εδωσαν ολο το ποσο σε πιστωτικο....

Για Κοτσωβολο μιλαω παντα...

Δημοσ.

Μήπως πουλάει κανεις απο σας τηλεόραση lcd 40' αγορασμένη απο Κωτσόβολο πριν απο καμιά πενταετία (με επέκταση εγγύησης σε 5 χρόνια εννοείται) ΧΑΛΑΣΜΕΝΗ? :rolleyes:

Δημοσ.

χαχαχα και να μην ειναι χαλασμενη, βραχυκυκλωσε την λίγο!

με 5 τηλεοράσεις τέτοιες βγάζεις καμια 10,000 γιούρια :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...