Προς το περιεχόμενο

Μόνο για 3/12 στο Electroworld

epsilon753

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Συμφωνώ.

Έγινε σε όλες αύξηση τιμής πριν την προσφορά.

Απο την άλλη την citiz που θέλω μου βγαίνει στα 126 απο 180 που πουλιέται σχεδόν παντού.

Δεν είναι και άσχημα.

Ελπίζω επίσης να ισχύει η προσφορά με το κουπονάκι των 50 ευρώ που δίνει η nespresso με τις μηχανές της αυτόν το μήνα και στα electroworld.

• Απαντ. 340
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μάλλον δεν ισχύει

http://nespresso.gr/newsletter/citiz/newsletterDetails.html

Μόνο ένα δελτίο αποζημιώνεται για κάθε μηχανή που αγοράζεται. Η προσφορά δεν μπορεί να ισχύει σε συνδυασμό με άλλη προωθητική ενέργεια και αφορά μόνο τους διαμένοντες στην Ελλάδα.

Δημοσ.

Θα σας πω αύριο που θα πάω να παραλάβω.

Δεν θα μπεί μέσα πάντως το electroworld και να το δώσει.

Η αντιπροσωπεία επιβαρύνεται τα 50 ευρώ προιόντα.

Δημοσ.
Απατεώνες με τις εσπρεσσίερες.

Ήθελα να πάρω μία για δώρο και ενώ πριν την είχε 111 τώρα την εβαλε 105 και δεν ισχύει σε αυτή η έκπτωση. Άλλη που είχα κοιτάξει, την ανέβασαν τιμή.

Ουστ ρε

111 ειχαν την cube sto ΜΜΑΡΚΤ.....

Δημοσ.

εγω ειχα παραγγειλει 4 φλασακια 16αρια και μου ηρθε μονο το 1 και η αποδειξη γραφει ποσοτητα 4 και τιμη 64ευρω. τα αλλα 3 που ειναι οεο. τα χρηματα εχουν τραβηχτει κανονικα. να αρχισω απο τωρα τις ''χριστουγεννιατικες'' ευχες?

Δημοσ.
εγω ειχα παραγγειλει 4 φλασακια 16αρια και μου ηρθε μονο το 1 και η αποδειξη γραφει ποσοτητα 4 και τιμη 64ευρω. τα αλλα 3 που ειναι οεο. τα χρηματα εχουν τραβηχτει κανονικα. να αρχισω απο τωρα τις ''χριστουγεννιατικες'' ευχες?

Kαλά και παρέλαβες ένα και πήρες απόδειξη πως παρέλαβες 4;

Δεν το είδες; Δεν έπρεπε να παραλάβεις. Τηλέφωνο τους πήρες;

Δημοσ.

Για τους ενδιαφερόμενους να πώ πως πριν λίγο παρέλαβα την καφετιέρα σε τιμή προσφοράς μαζί με το κουπόνι των 50 ευρώ.

Δημοσ.
Για το ίδιο κατάστημα πρόκειται :P.

Είναι γνωστό ότι είναι το ίδιο κατάστημα αλλά λίγη διακριτικότητα δε βλάπτει.....

Ειδικά άμα θέλουν να τη βαφτίζουν προσφορά.... Σιγά την προσφορά δλδ, γύρω στο 50αρικο κάτω αμα τα έπαιρνες χώρια.....

Δημοσ.
Είναι γνωστό ότι είναι το ίδιο κατάστημα αλλά λίγη διακριτικότητα δε βλάπτει.....

Ειδικά άμα θέλουν να τη βαφτίζουν προσφορά.... Σιγά την προσφορά δλδ, γύρω στο 50αρικο κάτω αμα τα έπαιρνες χώρια.....

+1 σε αυτό. Πέραν των προσφορών με τα φλασάκια και το PS3, δεν είχε κάτι αξιόλογο αυτό το 30ήμερο "προσφορών" του electro για εμάς τους κομπιουτεράκηδες! :-)

Δημοσ.
ξερεί κανείς τι θα έχει πέμπτη και παρασκευή;

Φίλε μάλλον μας πήραν είδηση και έχουν κατεβάσει από το site όλες τις επόμενες προσφορές... δεν παίζει τίποτα δυστυχώς.:-(

Δημοσ.
Φίλε μάλλον μας πήραν είδηση και έχουν κατεβάσει από το site όλες τις επόμενες προσφορές... δεν παίζει τίποτα δυστυχώς.:-(

Το διαπίστωσα και εγώ … είμαι σίγουρος ενημερώνονται από τα forum από την στιγμή που τα παιδιά εδω μέσα εντόπισαν ότι ανέβασαν τις καφετερίες σε τιμή γιατί να μην το κάνουν και στα επόμενα προϊόντα;;; Για αυτο ηθελα να ηξερα για τις επομενες μερες να παρακολουθησω και εγω…

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...