Προς το περιεχόμενο

Μόνο για 3/12 στο Electroworld

epsilon753

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.
ΟΚ το βρήκα, ευχαριστώ.

Αν αύριο όμως τα μισά και παραπάνω σου τα βγάζει "μη διαθέσιμα" τι θα κάνεις?

Δεν θα παρω :-)

Τι ειχα τι εχασα...

• Απαντ. 340
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Γιατι στην παραγγελια βγαζει να επιλεξεις καταστημα παραλαβης μονο Κηφησιας και Συγγρου;;;;

Δοκιμασα και firefox & chrome!

Εμένα τα βγάζε όλα 'εβαλα Βουλιαγμένης, με mozilla

Δημοσ.
Δεν θα παρω :-)

Τι ειχα τι εχασα...

αν δεν το χρειάζεσαι έχεις δίκιο, αλλα εμένα μου ήρθε ταμάμ. Αρκεί να μη στραβώσει στο δρόμο.

ρε παιδιά γιατί δεν κάνετε δωρεάν παράδοση? Τι πειράζει αν είναι και σε 7 μέρες? κλάιν μάιν. Εκτός αν κάτι χάνω γιατί δεν έχω ξαναπάρει από electro.

Δημοσ.
αν δεν το χρειάζεσαι έχεις δίκιο, αλλα εμένα μου ήρθε ταμάμ. Αρκεί να μη στραβώσει στο δρόμο.

ρε παιδιά γιατί δεν κάνετε δωρεάν παράδοση? Τι πειράζει αν είναι και σε 7 μέρες? κλάιν μάιν. Εκτός αν κάτι χάνω γιατί δεν έχω ξαναπάρει από electro.

Γιατί αυτό με την δωρεάν παράδοση θέλει πιστωτική κάρτα.

Kαι κάτι ακόμα. Στην κατάσταση της παραγγελίας γιατί μου βγάζει:" Έχει παραληφθεί" ;

Δημοσ.
Γιατι στην παραγγελια βγαζει να επιλεξεις καταστημα παραλαβης μονο Κηφησιας και Συγγρου;;;;

Δοκιμασα και firefox & chrome!

Υποθέτω, επειδή μπορεί να είναι διαθέσιμο αυτό που επέλεξες μόνο στα συγκεκριμένα καταστήματα.

Στην κατάσταση της παραγγελίας τι σας γράφει;

• Moderators
Δημοσ.

Νομιζω οτι τσεκαρει διαθεσιμοτητες - μολις μειωσα απο 2 τεμαχια σε 1 ενα προιον εχει ολα τα καταστηματα. Δοκιμασα ενα ενα προιοντα και βλεπω οτι επιλεγει καταστηματα αναλογα. Αλλα δεν βλεπω να κανει update μετα την παραγγελια. Εκανα 2η παραγγελια το μειωμενο και το ξαναπηρα στο ιδιο καταστημα (το πιασατε; ) :fear:

Δημοσ.

Εγώ πάντως παράγγειλα 5(2 διαφορετικές παραγγελίες με άλλο όνομα), 2 16αρια και 3 4άρια....3 για μένα και 2 για κάτι φίλους και πλήρωσα με πιστωτική, άντε να δούμε.

οφτοπικ

Πρίν από 2 μήνες περίπου πήρα ένα kingston 16άρι από eshop, πάω να του κάνω φορμάτ se ntfs, κόκκαλο το pc στο 60%, κάνω επανεκκίνηση, καπούτ το φλασάκι. Δουλεύει με το ζόρι αφού φάει 2-3 συνεχόμενα φορμάτ και μόνο σε fat32. Ξέρει κανείς πώς να το συνεφέρω? Δοκίμασα και φορμάτ με partition magic, κάτι άλλα(ύποπτα) προγράμματα για διόρθωση σφαλμάτων σε σκληρούς αλλά και τα formating tools από win7 και xp αλλά τίποτα....

• Moderators
Δημοσ.
Υποθέτω, επειδή μπορεί να είναι διαθέσιμο αυτό που επέλεξες μόνο στα συγκεκριμένα καταστήματα.

Στην κατάσταση της παραγγελίας τι σας γράφει;

Κατάσταση: Έχει παραληφθεί

Δημοσ.

ρε παιδια γραφτηκα στην σελιδα κ δεν με κανει log in ,επισης δεν βλεπω καλαθι ουτε εγω μονο wishlist.

• Moderators
Δημοσ.

P_under: Κι εγω μολις γραφτηκα και ειναι κομπλε.

George!: Ναι, οκ, και τι εγινε? Θα το φερουν σε 5-10-15 μερες. Η τιμη ειναι που μετραει ομως.

Δημοσ.

εκανα 2 account κ κατα το log in μου λεει οτι ο λογαριασμος ειναι προσωρινα απενεργοποιημενος. κ θελω πολυ ενα 16αρι usb

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...