Προς το περιεχόμενο

Μόνο για 3/12 στο Electroworld

epsilon753

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδια ομως μονο μεσω πιστωτικης μπορεις να την παραγγειλεις και μονο να ερθει σπιτι σου.να πας απο εκει να την παραλαβεις οπως τα φλασακια για πχ δεν γινεται???????????????????στο mediamrkt που περαα πριν καμια ωρα τυχαια την ειδα και την εχουν 279.και εχει αναλογικο δεκτη ειναι μια χαρα!!!!αλλα τι γινεται με την πιστωτικη?

• Απαντ. 340
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ρε παιδια ομως μονο μεσω πιστωτικης μπορεις να την παραγγειλεις και μονο να ερθει σπιτι σου.να πας απο εκει να την παραλαβεις οπως τα φλασακια για πχ δεν γινεται???????????????????στο mediamrkt που περαα πριν καμια ωρα τυχαια την ειδα και την εχουν 279.και εχει αναλογικο δεκτη ειναι μια χαρα!!!!αλλα τι γινεται με την πιστωτικη?

Αν στον Τρόπο παραλαβής επιλέξεις δανειοδότηση σου δίνει επιλογή για 6 ή 12 άτοκες δόσεις και κατόπιν επιλέγεις κατάστημα ...

Δημοσ.
249 ευρώ την βάλανε πάλι......όποιος πρόλαβε πρόλαβε.....καλά 5 κομμάτια έχουν μόνο σε προσφορά?

τη βλέπω κανονικά στα 179

Δημοσ.

δεν υπαρχει για παραλαβη απο καταστημα.μονο πιστωτικη και σπιτι.

πανικοβληθηκαν μετα το πεσιμο με τα usb sticks και δεν δεχονται απο τα καταστηματα live:p

Δημοσ.

Παντως εμενα απο τα 9 εχουν ερθει τα 4 μεχρι στιγμης...Απο διαφορετικα μαγαζια απο ολη την ελλαδα κ ολα με speedex .ενα την καθε φορα σε τεραστια κουτακια για το μεγεθος τους...

Δημοσ.

συγνώμη, όλες οι προσφορές του electro μέχρι τα Χριστούγεννα θα είναι για για αγορά με πιστωτική;

αν δεν έχουμε τον πούλο; θα πρέπει να πάμε να βγάλουμε καμία prepaid να έχουμε καβα δηλαδή?

Δημοσ.

Παιδια δεν την παλευουν εκει μεσα.εκανα παραγγελια με δανειοδοτηση και τους πηρα μετα τηλεφωνο και δεν ξερανε τι τους γινοτανε.ο καθενας μου ελεγε κατι διαφορετικο και τελικα την ακυρωσα.και στο κατω κατω αμα δεν μπορουν να κανουν κατι σωστα ας μην το κανουν καθολου,δλδ τι θα παθαιναν αν εβαζαν παραλλαβη απο καταστημα οπως ολα τα μεγαλα καταστηματα που θελουν να θεωρουνται "καλα"?ειχα αγορασει 2 φλασακια οταν τα βαλανε προσφορα και θα επαιρνα και την οθονη αλλα δυστυχως δεν ειναι εξυπηρετηση αυτη....

Δημοσ.
Παντως εμενα απο τα 9 εχουν ερθει τα 4 μεχρι στιγμης...Απο διαφορετικα μαγαζια απο ολη την ελλαδα κ ολα με speedex .ενα την καθε φορα σε τεραστια κουτακια για το μεγεθος τους...

Εμένα μου από τα 5χ16GB μου ήρθαν 2-1-1 πάντα σε κόκκινες μικρές σακούλες του Κώτσου και το τελευταιο (1 τεμάχιο) με τιμολόγιο που έλεγε ότι ήταν 2 στικάκια με 32 ευρώ.

Πήρα κατευθείαν τηλ στην εξυπηρέτηση εξηγώντας τι έγινε και αναμένω το τελευταίο.....ίδομεν.

Πάντως επειδή έχω ξαναψωνήσει από εκει έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος με την όλη διαδικασία....όπως και με το YOU.

Δημοσ.
Μάλλον νομίζουν ότι έχουμε πολλά ΑΠΛΥΤΑ......:lol::lol::lol:

Έχω προλάβει και τα 3 πλυντήρια ως τώρα αλλά τώρα δεν προλαβαίνω το στέγνωμα. Από εβδομάδα μια προσφορά σε στεγνωτήριο θα ήταν super. :-D:-D:lol::lol:

Δημοσ.

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=348895

Καποιος moderator θα πρεπει να αρχισει τα ban παντως....Δεν γινεται να βλεπουμε τις προσφορες εδω μεσα κ μετα να τις πουλαμε στους συμforumιτες μας για να βγαλουμε χρηματα...

Ο τυπος πουλαει το vermatib 16gb που πηρε 16 στα 28 ευρω....ΕΛΕΟΣ!

• Super Moderators
Δημοσ.

ελεύθερη αγορά είναι...

απλά ζητάς απόδειξη βλέπεις τι γράφει και αποφασίζεις αν θα αγοράσεις ή όχι...

Δημοσ.
http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=348895

Καποιος moderator θα πρεπει να αρχισει τα ban παντως....Δεν γινεται να βλεπουμε τις προσφορες εδω μεσα κ μετα να τις πουλαμε στους συμforumιτες μας για να βγαλουμε χρηματα...

Ο τυπος πουλαει το vermatib 16gb που πηρε 16 στα 28 ευρω....ΕΛΕΟΣ!

Οταν τα λεγα εγω ημουν ο κακος....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...